Įkraunama...
Įkraunama...

Essex'o mamytės ir ne tik

A,tai ta zinau,tolokai biski....
Atsakyti
20 min. bet as nusiteikus , kad vyras nuves, o as parvesiu smile.gif tikiuosi nereiks man vienai pirmyn atgal vazineti, bet siaip yra vaiku is cia, tai gal kaip nors susiderinsim, kad viena savaitgali vieni nuveza, kita kiti. Broliui tik 5 svarai maziau, tokia cia ir nuolaida, bet jis dar nelankys.
Atsakyti
Mamkos, gal kuri zino, kas daro fotosesijas londone, gal kur supermamoj uzmatet, kas fotografuoja, labai reikia, bet nerandu.
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 11 11, 12:32)
Mamkos, gal kuri zino, kas daro fotosesijas londone, gal kur supermamoj uzmatet, kas fotografuoja, labai reikia, bet nerandu.

Wysniukas is anglijos mamu grazias foto daro, pasaka, seniau per mamyciu meetukus paveiksluodavo,tai ne viena jos nuotrauka ireminta pas mane tongue.gif O facebooke jos pas mane per draugus paieskok, ji mano bendravarde tik ne is mazeikiu ar usa tongue.gif

Sedziu as kartais facebook'e, tik zinai kai durnai bobai uzeina tokia banga,kai vienoj egzo bando du islaikyt, tai gaunasi masinis knygu grauzimas biggrin.gif siandien jau supykus ant visu knygu ir manegement'u rasytoju, vyna sau geriu biggrin.gif kas jungiates

o jus kaip begyvenat? seniai besimatem? kaip darbe sekas? kaip vaikai?

I lt mokyklas nevedu (nenori maniskiai, as ir neverciu, nes i lt jokiu planu gryzti, susikalba,rasyt moka, tai ir uzteks, 100% pagrindu negaus,o per prievarta ir neigrusi) uztat dabar abu pianino pamokas lanko, didysis dar ir trimitu, gauna papildomai matematikos ir as patenkinta. va ir senis saltis sake po egle Yamaha keyboard pades, skambes namuose muzika( dar saksafonas nepamaisytu, dievinu ji tongue.gif )
PRisimenu laikus, jei buciau tokia kantri ir tinkama buti mokytoja(kaip as visad sakydavau; mokytojas turi but tikras mokytojas,o ne tik dirbantis savo darba) tai vaje kiek seniai savaja mokykla buciau turejusi (buciau buvusi pati pirma), bet.... palikau erdve kitiems klestet smile.gif
Atsakyti
As apie ta vysnia irgi girdejau, tik neisivaizdavau kur ja rasti, jei pas tave kontaktuose nesugebesiu rasti, tai turesi man kontaktus duoti, bet tikiuosi ji londone gyvena, ne kokiam kitam anglijos gale smile.gif
Maniskis buvo vakar pirma karta toj mokykloj, palikau vaika ryte ir vakare jau isivaizdavau, kaip pasiimsiu ir jis sakys, kad daugiau nenori, o jis man sako, mama man labai patiko, as vel cia noresiu, tai mes su vyru atsidziaugti negalejom, o drauge sako, tai jiems ten gal kompu zaisti dave, kad jam patiko, nes cia kazkoks retas atvejis, kad jam kazkas taip patiktu, tai dabar jau tikriausia per ziema tikrai lankysim, nes maniskis nei skaityti, nei rasyti, nei isvis lietuvisku raidziu zino, tai nors siokius tokius pamatus gauna.
Atsakyti
As prie taves irgi jungiuosi, sedziu su kokteiliuku smile.gif
Pasiziurejau, radau as ja pas tave , bet kas is to, man gi jokiu jos duomenu nerodo, o i draugus gi nesiprasysi, tai jei tu gali man jos telefona ar koki linka jei zinai atsiusk pleeeeease!
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 11 14, 19:55)
As prie taves irgi jungiuosi, sedziu su kokteiliuku smile.gif
Pasiziurejau, radau as ja pas tave , bet kas is to, man gi jokiu jos duomenu nerodo, o i draugus gi nesiprasysi, tai jei tu gali man jos telefona ar koki linka jei zinai atsiusk pleeeeease!

va jos cia atskiras puslapis facebook'e http://www.facebook.com/?ref=home#!/pa...118852424834129 paziurek, ten ir nr yra ir i draugus prasytis gali smile.gif jei nepavyks susisiekti, duok zinot, az tada jau parasysiu smile.gif
Atsakyti
Labai aciu, viska pasiziurejau viskas aisku ir labai labai tikiuosi, kad mano draugas fotografas iki to laiko atskris i svecius ir man niekam nieko moketi nebereiks ( o jis irgi nerealus) tik amerikoj lotuliukas.gif
Pas ja pati foto sesija nebrangi, bet kad irasytu i cd nuotrauku iki 15- £120 +50 uz fotkinima, kitur 100 su viskuom, turiu dar laiko, reikes issirinkti, kad ir kaina ir kokybe tenkintu, bet tikiuosi jis atskris ir mane pafotkins, jei bus norinciu ir jus gales, tikrai labai labai graziai fotkina.
Atsakyti
Veba,o tu cia pati savo fotosesijos nori???ar visos seimos/ar kokia tai ypatinga proga?
Bet jei tavo draugas nieko pries ir tikrai atvyks rasausi i eile,cia gal tas kur pas tave maciau laaaabai dailiu nuotraukikiu???
Atsakyti
Sau noriu, 30 -cio proga isiamzinti, su seimyna kelias, bet labiausiai tai noriu pati pasimaivyti pries objektyva, nes galvoju, kad ant 40 galiu buti nebelabai tinkama lotuliukas.gif (nu juokauju), bet noriu tureti graziu nuotrauku.
Jo tas pats, kartais ant nuotrauku jo komentuoju, ziauriai graziu yra ir jis kazka snekejo, kad nori atskristi keliom dienom, bet nezinau kada tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 11 15, 10:22)
Sau noriu, 30 -cio proga isiamzinti, su seimyna kelias, bet labiausiai tai noriu pati pasimaivyti pries objektyva, nes galvoju, kad ant 40 galiu buti nebelabai tinkama  lotuliukas.gif  (nu juokauju), bet noriu tureti graziu nuotrauku.
Jo tas pats, kartais ant nuotrauku jo komentuoju, ziauriai graziu yra ir jis kazka snekejo, kad nori atskristi keliom dienom, bet nezinau kada tiksliai.

Nu liuks tada,tai jei jau atskris,duok zinot,supakuoja vaikus ir fotkinames lotuliukas.gif
Atsakyti
Visa menesi nei zodelio g.gif: kas cia yra,kad tvarkos nera ax.gif
As pagaliau atsilaisvinau, galiu ir cia paskaitineti ir kokiu knygu imtis paskaityt ....malonumas smile.gif..... bet kazko jauciu,kad sumastysiu po nauju vel kokiu nesamoniu, galesiu ir vel uzmirsti visus malonumus smile.gif
O kaip jus begyvenat?
Atsakyti