Mano atveju,nors ir prisiskaiciau apie dokumentus,zinojau kam jie reikalingi ir t.t.,bet per savo "noriu cia ir dabar" (tiksliau norejau nusipirkti pavasari,kad per vasara siektiek pasiauginti,i lauka pripratinti eiti ir t.t)nusipirkau suniuka be doku,nes tuo metu nebuvo laisvu mergyciu vadose pas normalias veisejas,ne pas daugintojus.
O siandien mano mergyte palikta vet.klinikoje kelio girneles operacijai...

Prasidejo viskas labai nekaltai,po pagulejimo pakeldavo galine letenele ir nesdavo ja kokias 5sekundes.Uzsirasiau pas veterinare ir nieko gero deja neisgirdejau.Man labai aiskiai pasake,kad tai paveldimas dalykas,nes tikriausiai teveliu kelio girneles buvo silpos.Jei mano mergyte butu buvusi su dokumentais nemanau,kad dabar sedeciau,kaip ant adatu ir laukciau skambucio,kaip praejo operacija,kadangi toks tyrimas yra butinas normaliai veisiamiems suniukams.
Galiu kaltinti tik pati save,kad per savo "uzsidegima"nesugebejau islaukti suniuko su visais sveikatos tyrimais,su dokumentais ir bent siokia tokia garantija del tokiu sveikatos problemu.
Auginu as mopsyte,todel dziaugiuosi,kad bent pavyko isvengti visokiu alergiju ir panasiu bedu,nes teko vet.klinikose matyt daug mopsu,kuriu kailiukas lopais iskrites arba visas snukutis spuogeliais nuejes.
Todel visiems linkiu padaryti isvadas is protingu merginu kalbu,pries isigyjant savo seimos nari,nes tas popieriukas,del kurio cia verda visa diskusija,nera 100%garantija,kad Jusu suo bus tobulas ir niekada nieko nesirgs,bet apsaugos nuo daugybes ligu ar paveldimu dalyku.
O as laukiu skambucio ir tikiuosi,jog viskas pavyko gerai mano mergytei