Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos NAUJOVĖS - III tema

QUOTE(MilGana @ 2010 05 31, 19:07)
Kazin,  cia LL?  g.gif

limituota smile.gif
radau, kad prekyboj nuo gegužės 3 dienos smile.gif
Atsakyti
Aciu, Vitulka, reikes nueiti susipazinti. smile.gif
Atsakyti
Guerlain Autumn Winter 2010.

user posted image

VENDOME
user posted image

SEVRES
user posted image

CHAMPS ELYSEES
user posted image

PASSY
user posted image
Atsakyti
Clarins Rouge Prodige fall 2010

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Estee Lauder & Tom Pecheux – Blue Dahlia and Surreal Violet – Makeup Collections for Summer – Fall 2010

There is no secret anymore that Tom Pecheux created a new makeup collection since he started working for Estee Lauder. His new colors from Pure Color collection will be available in August 2010.
user posted image

The collection contains really beautiful colors in 48 new shades with different textures so it will definitely worth to check them out.
user posted image

Estee Lauder upgrades its makeup collection for fall adding new eyeshadow palettes and the Pure Color Gloss collection, a mini-collection of lip glosses.

As you are already used by now, Estee Lauder has prepared two mini collections Blue Dahlia and Surreal Violet, each one containing makeup products in different colors.
user posted image
user posted image

Which one do you like more?

Pure Color Gloss collection contains 6 colors with 3 different textures and a wonderful scent.
user posted image
Atsakyti
Idomu kada bus musu parduotuvese,o gal jau yra,labai vilioja mane si priemone bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 06 26, 18:17)
Idomu kada bus musu parduotuvese,o gal jau yra,labai vilioja mane si priemone bigsmile.gif

user posted image

uk tai jau senokai yra, ant rankos bandziau tai man nelabai pasirode, toks jausmas kad to maskavimo butu 0
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 06 26, 19:34)
uk tai jau senokai yra, ant rankos bandziau tai man nelabai pasirode, toks jausmas kad to maskavimo butu 0

Makeupalley superiniai atsiliepimai apie jį, nors bandžiusios tik šešios, bet visos 100% pirktų dar kartą. Visas nustebino efektas. Noriu pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Na as su paakias dideliu bedu neturiu,bet pradejau dairytis paakiu maskuoklio,nes buna dienu kai neissimiegu arba labiau pavargstu tai ir paakiai patamseja,reikes pasidairyti parduotuvese,jei dar nebus palauksiu kol atsiras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 06 26, 17:17)

user posted image

QUOTE(white kitty @ 2010 06 27, 09:36)
Na as su paakias dideliu bedu neturiu,bet pradejau dairytis paakiu maskuoklio,nes buna dienu kai neissimiegu arba labiau pavargstu tai ir paakiai patamseja,reikes pasidairyti parduotuvese,jei dar nebus palauksiu kol atsiras biggrin.gif

jau maciau Droge, kaina apie 30lt
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 07 13, 08:26)
jau maciau Droge, kaina apie 30lt

gerokai virs 30lt man rods net 39lt
bet man nepatiko tai jog atspalvis tik medium ir tamsesnems, o pati esu baltaode
Atsakyti
Dar vienas brendas išleidžia savo kosmetikos linija, video, foto smile.gif
tingiu delioti foto blush2.gif
Burberry Beauty
http://www.fashion-f...p...y&Itemid=10
http://spletnik.ru/b...-gollivude.html
http://www.youtube.c...h?v=7OYS5dkP3Yk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 16 liepos 2010 - 09:50