QUOTE(Noa @ 2014 10 30, 20:28)
Visokių ten satin silk shimmer chūjimer - pilna, marios, lentynos lūžta, o matinius rask! Pavyzdžiui, kokiam kontūravimui ar kam. Buvau liūdnai pirkus ArtDeco. Na taip, irgi matiniai, na taip, yra spalvų kažkiek. Bet jų analogais vadinti negalima - kur jau ten! Trini trini tą Art Deco, eina jie šikt, vargo vakarienė, gerai, kai nėr geriau. Su MAC nepalyginsi...
Ir aš apginsiu MAC, tik skaistalus, turėjus jų kokius tris ir dabar vienus naudoju, geresnių skaistalų neteko aptikt nei pigesniuose nei brangesniuose variantuose, čia jau meilė besąlygiška ir analogų jiems nėra

Aš nenaudoju matinių, tik perlamutrinius (ne su rupiais blizgaliukų trupiniais), tai man jie absoliuti tobulybė spalvų, dengimo, laikymo atžvilgiu

Žodžiu ieškok neieškojus, bet MAC neišmainysiu į nieką nei pirgesnio nei brangesnio...
QUOTE(Noa @ 2014 10 31, 10:39)
Ir, aišku, tai nereiškia, kad brangus produktas negali būti paskutinis š

Pvz. europinio pavyzdžio chanel šešėliai
Tikrai taip, turiu dvi amerikanskas chanel paletes ir vieną mono šėšėlį, bet nepasiteisino visiškai

Nesilaiko, subėginėja jau po keleto valandų net ant bazės, spalvos aišku liuks, bet...

O kainavo gerokai brangiau nei MAC.
Kas liečia MAC šėšėlius, tai man jie tobuli, dar gyvenime nėra subėgę niekur niekada net po 12val "dėvėjimo", laikosi puikiai, dengiasi puikiai, spalvų paletė pasakiška, dievinu juos ir neketinu ieškot nieko pigiau/brangiau/geriau

Mane tenkina jie ir nežadu taupyt pirkdama pigesnius bet vienodai gerus, tiesiog noriu būt ištikima MAC
Lūpdažiai sausina, deja... Bet spalvų pasirinkimas atperka

Vistiek perku, naudoju ir džiaugiuosi jais. Gal reiktų MAC lūpų bazę įsigyt, ne taip sausintų...
Teptukai patiko, nepeikiu SIGMA, turiu ir jų, naudoju, bet besidažant vistiek ranka į MAC tiesias, noriu jų dar, bet nepigūs rupkės...
Maskuoklis išvis tobulas, pabaigus kartosiu be kalbų, nors gyvenime nesu pirkus antrą kart to pačio produkto, bet po šio maskuoklio nenoriu ieškot "geresnių"
Blizgesiai patinka, bet kiekiai mažoki, o ir didelių reikalavimų jiems nekeliu, tai aišku galima ir pigesnių analogų rast, bet nenoriu, juk aš ištikima MAC
Labai man patinka MAC, nematau aš jų reklamų ir matyt nenoriu, nedomina, nes žinau kad tą kosmetiką pirkau-pirksiu ir be reklamos (dior, chanel ir kiti panašūs brendai žymiai labiau reklamuojasi, ant kiekvieno kampo galima pamatyt jų reklamų, ko MAC nedaro). Myliu, mylėjau ir mylėsiu nepaisant to, kad galbūt yra pigesnių analogų, manęs jie tiesiog nedomina...