Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(o-pa-pa @ 2009 06 10, 16:16)
nespejau visos temos perzvelgt,gal kas turit vaikiska trafaretu rinkini? kokie atsiliepimai?

Aš sesers dukrai dovanojau: sakė piešia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 06 10, 15:48)
taip,linksmoji piesimo studija taip ,berods,vadinasi smile.gif

Šiaip vienu metu esu nemažai jų pardavusi, ypač viena klientė, nes jai sakė labai gera dovana vaikučiams smile.gif
Atsakyti
ale tai nuolaidos blink.gif blink.gif blink.gif o tai gal ir kainytes zinot tu saldymo indeliu rinkiniu?ir Quick Chefas bus didelis su nuolaida ar mazas? g.gif g.gif g.gif ir dar tie optimum indeliai kataloginiai bus ar koki naujoviski? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 06 10, 16:48)
taip,linksmoji piesimo studija taip ,berods,vadinasi smile.gif

as turiu, labai smagu vaikams paisyti, kartais ir pati pasinaudoju, uzdedu ant torto ir piesinukus pasidarau su cukraus pudra arba kakava. ax.gif
Atsakyti
tai ta centrifuga bus kada nors su nuolaida ar ne g.gif g.gif g.gif kazkas kazka rasete bet taip ir nesupratau laukti jos ar nelaukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 10, 17:54)
Aš sesers dukrai dovanojau: sakė piešia smile.gif

QUOTE(elvike @ 2009 06 10, 18:01)
Šiaip vienu metu esu nemažai jų pardavusi, ypač viena klientė, nes jai sakė labai gera dovana vaikučiams  smile.gif

aciu 4u.gif reiks pagalvot,galbut,uzsakyti sunui,jis megejas piesti smile.gif O siaip laukiu pirmojo pirkinio is TW......bus matyt patiks nepatiks smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2009 06 10, 18:38)
as turiu, labai smagu vaikams paisyti, kartais ir pati pasinaudoju, uzdedu ant torto ir  piesinukus pasidarau su cukraus pudra arba kakava.  ax.gif

thumbup.gif ideja
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 06 10, 16:40)
aciu 4u.gif reiks pagalvot,galbut,uzsakyti sunui,jis megejas piesti smile.gif O siaip laukiu pirmojo pirkinio is  TW......bus matyt patiks nepatiks smile.gif  blush2.gif

O koks tas pirkinys? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 06 10, 16:39)
tai ta centrifuga bus kada nors su nuolaida ar ne g.gif  g.gif  g.gif kazkas kazka rasete bet taip ir nesupratau laukti jos ar nelaukti ax.gif

Siūlau nelaukti, o nuo kitos savaitės eiti dirbti Tupperware demonstruotoja ir gausi dovanų ją už sėkmingą startą mirksiukas.gif Na va, kiek pati nori sau įsigyti su nuolaida, tai įsigysi su dar didesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 10, 18:50)
O koks tas pirkinys?  ax.gif
Papildyta:

negaliu sakyti,kad butent siuo metu man TW kainytes nesikandzioja,tai pirkini rinkausi labai atsakingai ir apgalvojus ax.gif Pirmasis pirkinys bus Samba asotis 2l ax.gif Vasaros laiku,o ir siaip savo seimai beveik kasdien verdu kompota,darau gira......kadangi virtuvele maza,tai puodas su kompotu dazniausiai taip ir pasilieka ant virykles,saldytuve niu gi labai dauk vietos uzima jei puoda igrudu blush2.gif o kadangi daznai ir orkaite naudojuos tai tas kompotas man labai greit surugsta(visgi per silta jam) doh.gif vat kai turesiu asoteli tai jis labai nedauk vietos(tikiuosi biggrin.gif ) uzims ir ant mazo musu virtuvinio stalelio ir saldytuve blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 06 10, 17:02)
negaliu sakyti,kad butent siuo metu man TW kainytes nesikandzioja,tai pirkini rinkausi labai atsakingai ir apgalvojus ax.gif Pirmasis pirkinys bus Samba asotis 2l ax.gif Vasaros laiku,o ir siaip savo seimai beveik kasdien verdu kompota,darau gira......kadangi virtuvele maza,tai puodas su kompotu dazniausiai taip ir pasilieka ant virykles,saldytuve niu gi labai dauk vietos uzima jei puoda igrudu blush2.gif o kadangi daznai ir orkaite naudojuos tai tas kompotas man labai greit surugsta(visgi per silta jam) doh.gif vat kai turesiu asoteli tai jis labai nedauk vietos(tikiuosi biggrin.gif ) uzims ir ant mazo musu virtuvinio stalelio ir saldytuve blush2.gif

Tikrai nesigailėsite, geras pirkinys thumbup.gif tikiuosi dabar užsisakėte, kai yra birželio akcija ąsotis su 4 puodeliais ir tik 10 Lt brangiau nei vienas ąsotis kataloge bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 10, 19:13)
Tikrai nesigailėsite, geras pirkinys  thumbup.gif  tikiuosi dabar užsisakėte, kai yra birželio akcija ąsotis su 4 puodeliais ir tik 10 Lt brangiau nei vienas ąsotis kataloge  bigsmile.gif

aha biggrin.gif pasiseke uzsisakyt akcijini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 06 10, 17:38)
kartais ir pati pasinaudoju, uzdedu ant torto ir  piesinukus pasidarau su cukraus pudra arba kakava.  ax.gif

g.gif g.gif O anksčiau šito pasakyt negalėjai, a? Papeikimas...

Turi ir mano vaikai ją, kai užeina įkvėpimas paišo. Dabar įtariu tas įkvėpimas man gali dažniau nei jiems užeiti...

Anksčiau ir aš grūsdavau į šaldytuvą puodus su sriubų likučiais, o kai pradėjau draugaut su TW indais, pasižiūriu į matavimo skalę, kiek maždaug sriubos likę, tada pagal poreikį išsitraukiu dubenėlį, dangtelis ant viršaus, į šaldytuvą ir ramu.

Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 06 10, 17:29)
g.gif  g.gif  O anksčiau šito pasakyt negalėjai, a? Papeikimas...

O tu nežinojai g.gif kažkada lyg ir buvo tai paminėta, o gal klystu. Na, bet nevėlu dar mirksiukas.gif
Atsakyti