Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

O gal kam is vilnieciu reikia keksiuku formos? nes man tik skustuko reiktu ax.gif
Pagal mano skaiciavimus skustukas 39lt gaunasi, o keksiuku forma 60lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 06 10, 21:31)
Radau štai ką:
g.gif

Tai ten ir parašyta, kad kokybės savaičių pasiūlymai, o kokybės savaitės buvo 21, 22 ir 23. Gi su užsakymais turėjot gauti lankstinukus doh.gif
Atsakyti
Taip išeina doh.gif , suprask kaip nori g.gif ....
Taip pat birželį galioja ir „Sutaupyk su Tupperware“ akcija, kokybės savaičių pasiūlymai ........
Atsakyti
Sveikutės, gal ką įžiūrėsite lens.gif , dukriukas nuskenavo iš SHOW HOW 4u.gif
Manau potencialioms pirkėjoms tokia info pravers ir padės apsispręsti ką rinktis konkrečiu atveju mirksiukas.gif

TUPPERWARE gaminių paskirstymas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 11, 08:07)
Sveikutės, gal ką įžiūrėsite lens.gif , dukriukas nuskenavo iš SHOW HOW  4u.gif
Manau potencialioms pirkėjoms tokia info pravers ir padės apsispręsti ką rinktis konkrečiu atveju  mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif

Vakar dariau labai daug sausainiuku i darzeli,tai negalejau atsidziaugti Samba mentelė 4u.gif ,kaip man buvo patogu tesla pjauti ant kilimelio ir sausainius ant skardos nesti su menteles pagalba.PASAKA!!!! thumbup.gif

O Gertuvėlė su koštuvėliu 2 litrų talpos thumbup.gif thumbup.gif ,kol kas piena kaimiska ipiliau ir man visada nepatikdavo ta plevele-grietinele blush2.gif .VUALIO kostuvelis sulaike plevele thumbup.gif

Na ir pagaliau turiu duonine.Negaliu atsidziaugti ,kad duona guli be tu bjauriu maiseliu .

IM HAPPY 4u.gif 4u.gif MYLIU TW 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 11 birželio 2009 - 07:51
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 11, 08:47)

Na ir pagaliau turiu duonine.Negaliu atsidziaugti ,kad duona guli be tu bjauriu maiseliu .

Aš irgi nupirkau mamai.
Kažkuri buvot atkopijavusi kaip ten reikia viską teisingai daryti (išimti iš maišelių ir pan.)
Gal nesunku būtų pakartoti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 06 11, 09:03)
Aš irgi nupirkau mamai.
Kažkuri buvot atkopijavusi kaip ten reikia viską teisingai daryti (išimti iš maišelių ir pan.)
Gal nesunku būtų pakartoti  blush2.gif  4u.gif

JUrgita rase
O duoninę reikia naudoti tinkamai . Duoną parsinešus iš parduotuvės palaikyti kokią valandėlę išimtą iš maišelių ant stalo, kad išgaruotų didesnis kiekis drėgmės. Tada sudėti į duoninę ir duoninės nepalikti atidarytos ilgesniam laikui. Duona minkšta išlieka porą savaičių.

Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 06 10, 20:15)
Aš čia biškį ne į temą, bet vistiek apie Cosmo. Kartą MB darė vakarienę, nes aš grįžau vėliau, tai išlenda pro duris visas švytintis ir kad mojuoja su plakimo šluotele. Sako - kam šitas daiktas skirtas? Sakau, kiaušiniams plakt. O jisai - jau kaip gerai su ja iš puodo koldūnus traukt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu negaliu, net balsu juokiausi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 10, 17:50)
O koks tas pirkinys?  ax.gif
Papildyta:

Siūlau nelaukti, o nuo kitos savaitės eiti dirbti Tupperware demonstruotoja ir gausi dovanų ją  už sėkmingą startą mirksiukas.gif Na va, kiek pati nori sau įsigyti su nuolaida, tai įsigysi su dar didesne  mirksiukas.gif

kazin ar man tas startas pavyktu unsure.gif nes viena drauge visas aprupina tw gaminiais blush2.gif bet centrifuga geras ir reikalingas daiktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 11, 09:11)
Duona minkšta išlieka porą savaičių.

4u.gif
Atsakyti
o kada"oficealiai" suzinosim ateinancio menesio gaminiu su nuolaida kainytes blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau kaip laukiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 11, 10:09)
o kada"oficealiai" suzinosim ateinancio menesio gaminiu su nuolaida kainytes blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif jau kaip laukiu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pirmadienį, antradienį susirinkimuose, tai trečiadienį jau puslapiuose turėtų būti paskelbta.
Atsakyti