Pagal mano skaiciavimus skustukas 39lt gaunasi, o keksiuku forma 60lt
QUOTE(Sigute*** @ 2009 06 10, 21:31)
Tai ten ir parašyta, kad kokybės savaičių pasiūlymai, o kokybės savaitės buvo 21, 22 ir 23. Gi su užsakymais turėjot gauti lankstinukus
QUOTE(rosee @ 2009 06 11, 08:07)
Sveikutės, gal ką įžiūrėsite
, dukriukas nuskenavo iš SHOW HOW
Manau potencialioms pirkėjoms tokia info pravers ir padės apsispręsti ką rinktis konkrečiu atveju
Manau potencialioms pirkėjoms tokia info pravers ir padės apsispręsti ką rinktis konkrečiu atveju
Aciukas
Vakar dariau labai daug sausainiuku i darzeli,tai negalejau atsidziaugti Samba mentelė
O Gertuvėlė su koštuvėliu 2 litrų talpos
Na ir pagaliau turiu duonine.Negaliu atsidziaugti ,kad duona guli be tu bjauriu maiseliu .
IM HAPPY
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 11, 08:47)
Na ir pagaliau turiu duonine.Negaliu atsidziaugti ,kad duona guli be tu bjauriu maiseliu .
Aš irgi nupirkau mamai.
Kažkuri buvot atkopijavusi kaip ten reikia viską teisingai daryti (išimti iš maišelių ir pan.)
Gal nesunku būtų pakartoti
QUOTE(ADA @ 2009 06 11, 09:03)
Aš irgi nupirkau mamai.
Kažkuri buvot atkopijavusi kaip ten reikia viską teisingai daryti (išimti iš maišelių ir pan.)

JUrgita rase
O duoninę reikia naudoti tinkamai . Duoną parsinešus iš parduotuvės palaikyti kokią valandėlę išimtą iš maišelių ant stalo, kad išgaruotų didesnis kiekis drėgmės. Tada sudėti į duoninę ir duoninės nepalikti atidarytos ilgesniam laikui. Duona minkšta išlieka porą savaičių.
QUOTE(simoselis @ 2009 06 10, 20:15)
Aš čia biškį ne į temą, bet vistiek apie Cosmo. Kartą MB darė vakarienę, nes aš grįžau vėliau, tai išlenda pro duris visas švytintis ir kad mojuoja su plakimo šluotele. Sako - kam šitas daiktas skirtas? Sakau, kiaušiniams plakt. O jisai - jau kaip gerai su ja iš puodo koldūnus traukt

nu negaliu, net balsu juokiausi
QUOTE(elvike @ 2009 06 10, 17:50)
O koks tas pirkinys? 
Papildyta:
Siūlau nelaukti, o nuo kitos savaitės eiti dirbti Tupperware demonstruotoja ir gausi dovanų ją už sėkmingą startą
Na va, kiek pati nori sau įsigyti su nuolaida, tai įsigysi su dar didesne 
Papildyta:
Siūlau nelaukti, o nuo kitos savaitės eiti dirbti Tupperware demonstruotoja ir gausi dovanų ją už sėkmingą startą
kazin ar man tas startas pavyktu
o kada"oficealiai" suzinosim ateinancio menesio gaminiu su nuolaida kainytes
jau kaip laukiu
QUOTE(gwidita @ 2009 06 11, 10:09)
o kada"oficealiai" suzinosim ateinancio menesio gaminiu su nuolaida kainytes
jau kaip laukiu

Pirmadienį, antradienį susirinkimuose, tai trečiadienį jau puslapiuose turėtų būti paskelbta.