Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(elvike @ 2009 06 10, 18:44)
O tu nežinojai  g.gif  kažkada lyg ir buvo tai paminėta, o gal klystu. Na, bet nevėlu dar  mirksiukas.gif

Nea, nežinojau... blush2.gif matyt dar daug ko nežinau.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 06 10, 17:48)
Nea, nežinojau...  blush2.gif  matyt dar daug ko nežinau.

Manau, kad mes visos daug ko nežinom, todėl ši tema tokia populiari mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 10, 18:55)
Manau, kad mes visos daug ko nežinom, todėl ši tema tokia populiari  mirksiukas.gif

...tikrai, aš irgi jungiuosi prie Jūsų smile.gif
Turėjau keletą TW gaminių ir juos galvojau galima naudoti tik pvz. dubuo tešlai- tik tešli- silikoninė mentelė- tik tešlai minkyti...tai tik kai mielinę tešlą raugdavau, naudodavau...... bet čia paskaičiau, ir dubenį iš spintos ištraukiau- šiandien jame marinavosi višta, o su silikonine mentele(turiu tą platesnę) tai išvis kiek galima daryti, ir išlaižyti, ir varškėčius pjaustyti, ir šiandien karštus pyragėlius iš skardos į lėkštę sudėjau........ nu man tai naujas atradimas, vos ne kaip naujai įsigijus...kai pirkau nepaaiškino, kad galima plačiau naudoti, tai ir naudojau tik tešlai..... doh.gif ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 06 10, 17:29)
Anksčiau ir aš grūsdavau į šaldytuvą puodus su sriubų likučiais, o kai pradėjau draugaut su TW indais, pasižiūriu į matavimo skalę, kiek maždaug sriubos likę, tada pagal poreikį išsitraukiu dubenėlį, dangtelis ant viršaus, į šaldytuvą  ir ramu.

Na pakartojai mano mintis bigsmile.gif Jokių puodų šaldytuve. Išverda, pavalgo, kas lieka į indelius ir į šaldytuvą.
Lb patinka, kad jie lengvai plaunasi ax.gif
Šiandien išsitraukiau šį įdomios formos cosmo įrankį
user posted image
Buvau maloniai nustebinta, koks patogus nuo sriubos putas nurinkt, pamaišyti puode makaronus, jaučiu, kad jis man "prilips" ir palengvins gyvenimą prie viryklės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 10 birželio 2009 - 18:29
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 06 10, 16:16)
nespejau visos temos perzvelgt,gal kas turit vaikiska trafaretu rinkini? kokie atsiliepimai?

mano merginos turi, dičkė kai daro kalėdines atvirutes visad naudoja bigsmile.gif bet šiaip tai man jie neverti tokių pinigų, čia grynai mano nuomonė, man dar senai prisimenu vadovė padovanojo.... Bet idėja dėl saldamakų puošimo bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2009 06 10, 18:02)
Vasaros laiku,o ir siaip savo seimai beveik kasdien verdu kompota,darau gira......

Tada tau reikia įsigyt būtinai Servofiksą, kompotų nereiks virt, sudėsi į indą, upilsi verdančiu vandenuku, truputį palaikysi ir paruošta tongue.gif mirksiukas.gif Pas mus moterys išmatavo, kad viena porcija Servofike paruošto kompoto telpa į didįjį ąsotį ir 4 puodelis, kaip tik bigsmile.gif

rosee, čia maišymo šaukštas, aš turiu seną kataloginį, tai jis mano mylimiausias, košėms makalošėms ir šiaip gaug kammaišyt, išleidžia dažnai silikoninę mentelę išeiginių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 18:13)

Sveikutės TW naudotojos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tai "Cosmo" maišymo šaukštas....verdant bet ką, kaip patogu paskanauti iš jo, nenubėga, perdaug nelyžtelėsi, nenusideginsi, greitai ataušta jame ragaujamo maisto turinys.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 10, 19:42)
bet šiaip tai man jie neverti tokių pinigų, čia grynai mano nuomonė, man dar senai prisimenu vadovė padovanojo....

drinks_cheers.gif Yra daaaug reikalingesnių daiktų smile.gif Ypač FridgeSmart indeliai dabar, kai pats daržovių metas. O ir braškės daug ilgiau išsilaiko šviežutėlės juose thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(murce @ 2009 06 10, 19:08)
...tikrai, aš irgi jungiuosi prie Jūsų  smile.gif
   Turėjau keletą TW gaminių ir juos galvojau galima naudoti tik pvz. dubuo tešlai- tik tešli- silikoninė mentelė- tik tešlai minkyti...tai tik kai mielinę tešlą raugdavau, naudodavau...... bet čia paskaičiau, ir dubenį iš spintos ištraukiau- šiandien jame marinavosi višta, o su silikonine mentele(turiu tą platesnę) tai išvis kiek galima daryti, ir išlaižyti, ir varškėčius pjaustyti, ir šiandien karštus pyragėlius iš skardos į lėkštę sudėjau........ nu man tai naujas atradimas, vos ne kaip naujai įsigijus...kai pirkau nepaaiškino, kad galima plačiau naudoti, tai ir naudojau tik tešlai..... doh.gif  ...  smile.gif

O mentelė man vienintelis daiktas, kurio nededu į indaplovę cool.gif , perdažnai man jos reikia, perilgai laukti kol išplaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 10 birželio 2009 - 19:06
QUOTE(Asese @ 2009 06 10, 19:59)
perdažnai man jos reikia, perillai laukti kol išplaus  lotuliukas.gif

Vadinas reik turėti dvi... mažiausiai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 06 10, 20:02)
Vadinas reik turėti dvi... mažiausiai... smile.gif

drinks_cheers.gif , bet vis tie finansai... Labai norėčiau siauros oranžinės Kosmo, kažkur mačiau, gal pas danus seniau. Oi kaip man jos reikėtų ir kaip ji derėtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 18:13)
Na pakartojai mano mintis  bigsmile.gif Jokių puodų šaldytuve. Išverda, pavalgo, kas lieka į indelius ir į šaldytuvą.
Lb patinka, kad jie lengvai plaunasi  ax.gif
user posted image
Buvau maloniai nustebinta, koks patogus nuo sriubos putas nurinkt, pamaišyti puode makaronus, jaučiu, kad jis man "prilips" ir palengvins gyvenimą prie viryklės  smile.gif

aš kai įsigijau maišymo šaukštą, nebenaudoju netgi mentelės... man jis toks patogus, iš rankos nepaleidžiu: ir puode ir keptuvėje...
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 06 10, 15:16)
nespejau visos temos perzvelgt,gal kas turit vaikiska trafaretu rinkini? kokie atsiliepimai?

čia manau nuo vaiko priklauso... mano dukrytė labai paišo... kartais ne paišo, o dėlioja... aš jai du komplektukus (skirtingus) nupirkus. Dar kai visai mažutė buvo, nepaišydavo, tai šiaip su jomis žaisdavo.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 19:13)
user posted image
Buvau maloniai nustebinta, koks patogus nuo sriubos putas nurinkt, pamaišyti puode makaronus, jaučiu, kad jis man "prilips" ir palengvins gyvenimą prie viryklės  smile.gif

Aš čia biškį ne į temą, bet vistiek apie Cosmo. Kartą MB darė vakarienę, nes aš grįžau vėliau, tai išlenda pro duris visas švytintis ir kad mojuoja su plakimo šluotele. Sako - kam šitas daiktas skirtas? Sakau, kiaušiniams plakt. O jisai - jau kaip gerai su ja iš puodo koldūnus traukt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 13:17)
Nu gaila, kad nėra kočėlui akcijos, gera pasiūla buvo, gaila, kad trumpai  unsure.gif

Radau štai ką:
g.gif

Taip pat birželį galioja ir „Sutaupyk su Tupperware“ akcija, kokybės savaičių pasiūlymai (nuolaida kočėlui su padėklu ir fridgesmart indams), Tchef puodų, keptuvių ir peilių pasiūlymai, sandėlio išpardavimas (jei domina, parašykite, pakartotinai atsiųsiu anksčiau siųstą informaciją). Visa info galite rasti www.tvarkoslinija.lt
Atsakyti