Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Sigute*** @ 2009 06 11, 19:46)
Jis neprilipęs, o pakabintas,  prie padėklo būdavo + pora kabliukų su lipniomis antromis pusėmis, o pačiame padėkle 2 skylutės, tai ir kaba jis  kuo puikiausiai man visada po ranka patogiai, ir nereikia kišti į spintelę, vietos neužima.

Aišku, pas mane kitos spalvos, tai lyg tai nebuvo tų priedų. Užtat ir nesupratau smile.gif .
Atsakyti
O koks gėris tie indeliai daržovėms Fridgesmatai thumbup.gif Žiūriu į sudėtas daržoves, neatsižiūriu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš noriu pagirti supermamytę iš kurios perku: superžmogus smile.gif - visada patars, kaip geriau, negrūs per prievartą. Tikrai rekomenduočiau ir kitoms merginoms, ypač iš rajonų ir kaimelių thumbup.gif Tikrai neapgaus, pasakys tiesą, nes kartais pačiupinėt daikto negali ax.gif
Ačiū tau mirksiukas.gif
Kad nebūtų reklama, jei kas norėtumėt, parašykit į až, parašysiu jos nicką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugpjutis08: 11 birželio 2009 - 20:44
Rugpjutis08, o aš visada maniau, kad pati esi demonstruotoja biggrin.gif Jei ne, tai gal jau būtų laikas pačiai ja tapti ir pirktis iš savęs, kaip dauguma čia daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 06 11, 16:11)
norėjau paklausti - draugės draugė skundžiasi, kad jos padėlkas prie kočėlo kažkaip susibangavo, susisluoksniavo  g.gif  sako, kad susuka ant kočėlo... ar pakeistų įdomu į naują?

reikia sukti padėklą taip, kad gera pusė būtų į viršų, t.y. mėlyna ar geltona... valta susisuka į vidurį ir tada nesibanguoja..
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 06 11, 20:43)
Aš noriu pagirti supermamytę iš kurios perku: superžmogus  smile.gif  - visada patars, kaip geriau, negrūs per prievartą. Tikrai rekomenduočiau ir kitoms merginoms, ypač iš rajonų ir kaimelių  thumbup.gif  Tikrai neapgaus, pasakys tiesą, nes kartais pačiupinėt daikto negali  ax.gif
Ačiū tau  mirksiukas.gif
Kad nebūtų reklama, jei kas norėtumėt, parašykit į až, parašysiu jos nicką  smile.gif

Čia jau ir gavosi reklama mirksiukas.gif O šiaip tai ištikrųjų mažai tokių geranoriškų žmonių verysad.gif Čia tik kaip sakoma indai, bet kai atsiranda tik pinigus matančių tarkim kur viskas susiję su sveikata doh.gif Tas bobiškas smalsumas, kuri čia iš mūsų supermamyčių rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 06 11, 20:56)
Rugpjutis08, o aš visada maniau, kad pati esi demonstruotoja  biggrin.gif  Jei ne, tai gal jau būtų laikas pačiai ja tapti ir pirktis iš savęs, kaip dauguma čia daro  g.gif

Ir aš taip galvojau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 11, 21:59)
Čia jau ir gavosi reklama  mirksiukas.gif  O šiaip tai ištikrųjų mažai tokių geranoriškų žmonių  verysad.gif

Mes tam ir esam supermamos, kad pasidalintumėm tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 06 11, 21:26)
Mes tam ir esam supermamos, kad pasidalintumėm tiesa  smile.gif

Manau, kad nieko blogo reklamuoti ir pagirti gerus žmones mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

norėjau papasakoti apie "visada šviežia" dubenėlį. Priskynėm svogūnų laiškų daug, supjaustėm ir sudėjome į visada šviežia. Tada atsidarome, paimame kiek reikia, pasidarome salotų ir taip tris dienas thumbup.gif Svogūnų laiškai kaip ką tik skinti. Parodžiau mamai, sakau ar tiki:). Čias vienas ir atsakymas - kam už TW mokėti tokius pinigus, kai yra daug pigiau 4u.gif

Ir dar - šaldytuve jokio svogūno kvapo, nereikia kasdien skinti ir pjaustyti, labai greitai būna vakarienė paruošta, tik belieka įdėti grietinės ir druskos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 06 12, 07:36)
norėjau papasakoti apie "visada šviežia" dubenėlį. Priskynėm svogūnų laiškų daug, supjaustėm ir sudėjome į visada šviežia. Tada atsidarome, paimame kiek reikia, pasidarome salotų ir taip tris dienas  thumbup.gif  Svogūnų laiškai kaip ką tik skinti. Parodžiau mamai, sakau ar tiki:). Čias vienas ir atsakymas - kam už TW mokėti tokius pinigus, kai yra daug pigiau  4u.gif

Aš šitą irgi visada gyriau. Norėjau Fridge Smart'ų, bet pamaniau, kad pradžiai užteks "Visada šviežia" biggrin.gif . Tik man jau pradeda nebepatikti apvalūs indeliai... doh.gif
Atsakyti
[quote=elvike,2009 06 11, 21:59]
Čia jau ir gavosi reklama mirksiukas.gif O šiaip tai ištikrųjų mažai tokių geranoriškų žmonių verysad.gif Čia tik kaip sakoma indai, bet kai atsiranda tik pinigus matančių tarkim kur viskas susiję su sveikata doh.gif Tas bobiškas smalsumas, kuri čia iš mūsų supermamyčių rolleyes.gif
Papildyta:

smile.gif As asmen iskai is triju super mamyciu perku))VISOS TRYS thumbup.gif Tikrai visada patars, pasidalins patirtimi ir ATKALBES biggrin.gif jei as grybauju))))))

[quote=kregzde,2009 06 12, 07:36]
Labas rytas,

norėjau papasakoti apie "visada šviežia" dubenėlį. Priskynėm svogūnų laiškų daug, supjaustėm ir sudėjome į visada šviežia. Tada atsidarome, paimame kiek reikia, pasidarome salotų ir taip tris dienas thumbup.gif Svogūnų laiškai kaip ką tik skinti. Parodžiau mamai, sakau ar tiki:). Čias vienas ir atsakymas - kam už TW mokėti tokius pinigus, kai yra daug pigiau 4u.gif

[/quote]
Va cia tai geras thumbup.gif . butinai pasinaudosiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 06 12, 07:36)
Labas rytas,

norėjau papasakoti apie "visada šviežia" dubenėlį. Priskynėm svogūnų laiškų daug, supjaustėm ir sudėjome į visada šviežia. Tada atsidarome, paimame kiek reikia, pasidarome salotų ir taip tris dienas  thumbup.gif  Svogūnų laiškai kaip ką tik skinti. Parodžiau mamai, sakau ar tiki:). Čias vienas ir atsakymas - kam už TW mokėti tokius pinigus, kai yra daug pigiau  4u.gif

Ir dar - šaldytuve jokio svogūno kvapo, nereikia kasdien skinti ir pjaustyti, labai greitai būna vakarienė paruošta, tik belieka įdėti grietinės ir druskos  biggrin.gif

Labai jau mazai valgot svogunu unsure.gif man tokio dubenelio salotu vieniems pietums seimai rolleyes.gif man svogunams ir salotoms laikyti Milzinas thumbup.gif
Atsakyti