Sveikos, o aš noriu pasidalinti dar vienu atradimu(gal kas jau atradot)
ogi užvakar pasidariau salotų-na su svogūnais, grietine ir jų nesuvalgėme, likusias sudėjau į mikrobangės indelį "Extra plus"...šiandien išėmiau, galvojau išmesiu- bet jos dar šviežios
....būdavo per kelias valandas pavandeniuoja, apvysta, o čia puikios salotos.....nu tikrai nepatikėčiau, jei kas sakytų, bet čia tai atradimas
negalėdavau anksčiau daugiau pasidaryti, pvz sau dieną pietums pavalgyti, o vakarienei vyrui darydavau vėl, nes apvysdavo, o čia jau 2 dienos ir dar valgomos
Klausykit, TW specės, gal yra kokia TW druskinė?
Na, tai rupiai druskai, kad visada po ranka būtų. Nes jau labai nebedera sena medinė druskinė pakeliamu dangteliu naujoj modernioj virtuvėj...
o mane labiai domina duoninė
. Ar duona joje būna šviežesnė ilgesnį laiką, gal ne taip greit pelyja ir pan.-koks jos privalomas?
QUOTE(Pasaulė @ 2009 06 12, 13:06)
Klausykit, TW specės, gal yra kokia TW druskinė?
Na, tai rupiai druskai, kad visada po ranka būtų. Nes jau labai nebedera sena medinė druskinė pakeliamu dangteliu naujoj modernioj virtuvėj...

Specialiai tokios nėra, bet, manau, tam reikalui galima pritaikyti Signature, mažąjį Space Maker arba Optimum, arba naująją cukrinę, kur buvo išpardavime, kartu su aliejinėm...
QUOTE(Selga @ 2009 06 12, 13:12)
o mane labiai domina duoninė
. Ar duona joje būna šviežesnė ilgesnį laiką, gal ne taip greit pelyja ir pan.-koks jos privalomas? 
Aš susidariau tokią nuomonę: kas dažnai ją naudoja
QUOTE(Asese @ 2009 06 12, 13:18)
Aš susidariau tokią nuomonę: kas dažnai ją naudoja
, atidarinėja
- tiems ji
, o kas gyvena vienas ar mažai naudoja - tiems netinka, nes pelija. Visi jai reikia darinėjimo 
Mes dabar turim paparastą, bet niekada ji pas mus beveik neužsidaro, tad abejoju ar priversiu šeimyną ir tą TW nuolat darinėti
QUOTE(Selga @ 2009 06 12, 13:21)
Mes dabar turim paparastą, bet niekada ji pas mus beveik neužsidaro, tad abejoju ar priversiu šeimyną ir tą TW nuolat darinėti
. Tada irgi pelys?
Nors klausimas, žinoma, kvailas-ji ko gero visai jokio efekto neduos, jei bus nuolat atverta 
Pas mus ta pati neuždarymo problema
Aš manau, kad džius duona, jei bus ilgai neuždaryta
QUOTE(Asese @ 2009 06 12, 13:29)
Pas mus ta pati neuždarymo problema
, nes laikyt joje reikia be maišelių 
Be maišelių?
o taip reikėjo naujos duoninės
QUOTE(Selga @ 2009 06 12, 13:33)
Be maišelių?
O kodėl?
Na tada tai tikrai būtinai reikia uždaryt.
, nebežinau jau, kokios noriu... 
Nes yra tas filtras, kur išgarina perteklinę drėgmę, kad duona nepelitų. Tai maišelių nereikia
QUOTE(Asese @ 2009 06 12, 13:37)
Nes yra tas filtras, kur išgarina perteklinę drėgmę, kad duona nepelitų. Tai maišelių nereikia 
Mes nuolat perkam tik pjaustytą duoną, tai net kažkaip keista, kaip ją ten išsidėliot reikėtų
Labai dėkui už praktinius patarimus
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 12, 13:12)
Specialiai tokios nėra, bet, manau, tam reikalui galima pritaikyti Signature, mažąjį Space Maker arba Optimum, arba naująją cukrinę, kur buvo išpardavime, kartu su aliejinėm...
Įmeskit gal kokias nuorodas ar nuotraukas? Tik Optimum puikiai žinau, kitų nelabai...
QUOTE(Selga @ 2009 06 12, 13:43)
Mes nuolat perkam tik pjaustytą duoną, tai net kažkaip keista, kaip ją ten išsidėliot reikėtų
. O jums ji patinka ir efektyvi, jei t.p. kaip ir mes, nuolat ją pamirštat uždaryti?

Mano šeimyna mėgsta juodą ir nepjaustytą perku. Bet manau, kad jokios problemos ir supjaustytą sudėti
O su neuždarymu kovojam
Duoninei rekomenduoja rasti vietą ne prie šaldytuvo, ne ant mikrobangės, kad nepelitų.