Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 11, 12:56)
Šią savaitę. Ieškok prie gimtadienio temos  mirksiukas.gif

Darbe naujesne gal programa, kad neatidaro failiuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 06 11, 14:00)
Darbe naujesne gal programa, kad neatidaro failiuko doh.gif

Pabandyk Saulės puslapyje pasižiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o iki kelintos penktadienį galima siūsti užsakymą "Tvarkos linijoje"?
Nžn, bet jau suabejojau ar dabar verta pirktis tas keksiukų formas, jei man tų skustukų nereikia, o sandeliuoti schmoll.gif , tuo lb juk artėja atostogos, gal vėliau iš katalogo pasiimsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 11, 14:47)
Merginos, o iki kelintos penktadienį galima siūsti užsakymą "Tvarkos linijoje"?

Iki 10 mirksiukas.gif
Atsakyti
Tas suporavimas kartais tai tikrai ne į naudą būna blink.gif

rosee, viena mergina puslapiu vienu ar dviem atgal be rods tik skustuko norėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 11, 10:28)
supratau mirksiukas.gif kaip ja reikia sudeti...o kiek panasiai joje telpa gaminiu?

Oi, telpa tai nemazai, po dideli duonos, batono ir dar sociai vietos ax.gif
Atsakyti
norėjau paklausti - draugės draugė skundžiasi, kad jos padėlkas prie kočėlo kažkaip susibangavo, susisluoksniavo g.gif sako, kad susuka ant kočėlo... ar pakeistų įdomu į naują?
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 06 11, 17:11)
norėjau paklausti - draugės draugė skundžiasi, kad jos padėlkas prie kočėlo kažkaip susibangavo, susisluoksniavo  g.gif  sako, kad susuka ant kočėlo... ar pakeistų įdomu į naują?

as irgi padekla suku ant kocelo g.gif o tai gal taip negalima daryti doh.gif kad susibanguoja...bet tai kaip tada laikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 11, 18:59)
as irgi padekla suku ant kocelo g.gif o tai gal taip negalima daryti doh.gif kad susibanguoja...bet tai kaip tada laikyt g.gif

tai taip ir reikia susukta laikyt, negalima padeklo lankstyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, lankstyti jo negalima, bet kaip ir kur laikyti tuo metu kaip nenaudojame galime sugalvoti. Su foto jau kartojuosi, esu rodžiusi kaip laikau savo kočėlą ir padėklą.
Jie įsigyti gana senai, ir spalva dabar gal kam keistai atrodo, bet per 7 naudojimo metus tikrai nepakito "nepaseno"

user posted image
Atsakyti
Tvarkingai atrodo, bet man nedaeina, kaip tas padėklas prie sienos "prilipęs" g.gif
Norėčiau pigiau įsigyti samba ketvertuką wub.gif Gal kas galit pasiūlyt blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2009 06 11, 18:26)
Tvarkingai atrodo, bet man nedaeina, kaip tas padėklas prie sienos "prilipęs" g.gif

Jis neprilipęs, o pakabintas, prie padėklo būdavo + pora kabliukų su lipniomis antromis pusėmis, o pačiame padėkle 2 skylutės, tai ir kaba jis kuo puikiausiai man visada po ranka patogiai, ir nereikia kišti į spintelę, vietos neužima.
Atsakyti