Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atsigauti po skyrybų

QUOTE(mazulyte23 @ 2009 06 11, 07:49)
Sveikos mamytes,
as irgi pries beveik 2 menesius likau su dukryte viena,vyras susirinko daiktus ir gryzo gyventi pas tevus,motyvuodamas tuo,jog per mane nieko nemate,nors vaikiuko ziuret ne kiek nenorejo,rupejo tik zvejyba ir baliuskos,o as istisai sededavau su ja namie.Esme tame,kad tarp musu 4 metu skirtumas(jam 22),manau kad per daug greitai visi ejosi pas mus:pabaiges vidurine iskarto jis isejo i armija,ten jam bunant mes susipazinom ir 6 men as jo laukiau,kai gryzo atejo gyvent pas mane tiksliau pas mano tevus ir po 8 menesiu susituokem,po metu gime dukryte,turbut jis neistvere tos itampos:namai-darbas-seima,pradejo draugam pavydet kad jie laisvi ir gali lakstyt kada nori o jis mat buvo priristas prie musu.Ir per velykas as is jo tevu gryzau su dukryte viena,kai sugryzo i namus maniau kad gyvensim,taciau jis nebenorejo but su mum,susirinko daiktus ir isejo,dabar lyg tvarko skyrybu dokumentus,as susitvarkiau alimentus,per beveik 2 men sugebejo vaikui nupirkti tik zaisla(juo soti ji nebus),ja lanko labai retai.Sunku but su juo kai ateina pas dukryte,norisi apkabint,bet kartu ir nekenciu.
Gal kuri mamyte noretu susirasyti per skaipa,mano nikas rikas rikute23,butu malonu pabendraut su zmogum ta pati isgyvenusiu.

sveika prisijungus prie "keisk poziuri ir gyvenimas pasikeis klubo" bigsmile.gif nenuleisk ranku ir geriau pasiziurek kiek daug turi.......juk vien vaikelis tai didelis stebuklas 4u.gif daug kas vien del to pavydetu mirksiukas.gif o del tokio vyro, kurio vertybiu skaleje nera seimos, atsidavimo, pagarbos........o tik tam tikri laisves privalumai doh.gif tai gerai pagalvok ar verta is tokio zmogaus vis dar tiketis "geresniu laiku" g.gif tokiu pilnos pakampes.....atleisi viena karta, prisiks i kita bata.........tu geriau dabar visa demesi i save, vaika, na o supratimas ko nori ateis su laiku mirksiukas.gif ir neleisk, kad derl vieno zmogaus sugriutu visa pasaulis 4u.gif o jei jis neduokdie subres ir supras ka prarado... tebunie jam tokia bausme tease.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
skaitau jūsų istorijas ir plaukai šiaušiasi, kokie dabartiniai jauni vyrai doh.gif
Kiek supratau visos jus čia jaunos dar, ir tas labai gerai. Laikas geriausias gydytojas... sakau iš savo patirties. Jei aš moteriškaitė su metu kraičiu jau, kuriu sau naują gyvenimą, įgyvendinu jaunystės svajones, tai jums tikrai visoms pavyks atsitiesti, vėl mylėti ir būti mylimoms 4u.gif tik tikėkit tuo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A N A @ 2009 06 11, 20:44)
sveika prisijungus prie "keisk poziuri ir gyvenimas pasikeis klubo" bigsmile.gif nenuleisk ranku ir geriau pasiziurek kiek daug turi.......juk vien vaikelis tai didelis stebuklas 4u.gif  daug kas vien del to pavydetu mirksiukas.gif  o del tokio vyro, kurio vertybiu skaleje nera seimos, atsidavimo, pagarbos........o tik tam tikri laisves privalumai doh.gif  tai gerai pagalvok ar verta is tokio zmogaus vis dar tiketis "geresniu laiku" g.gif  tokiu pilnos pakampes.....atleisi viena karta, prisiks i kita bata.........tu geriau dabar visa demesi i save, vaika, na o supratimas ko nori ateis su laiku mirksiukas.gif ir neleisk, kad derl vieno zmogaus sugriutu visa pasaulis 4u.gif  o jei jis neduokdie subres ir supras ka prarado... tebunie jam tokia bausme tease.gif

na o sitos velykos tai turbut daug kam "prakeiktos" buvo.........as irgi per jas pas viena su vaiku pas uosvius buvau, nes vyras net per velykas nesugebejo savo ambiciju nugalet..... doh.gif matyt dabar gili dvasine krize paveike tokius skrupulu neturincius zmones, kuriem nera nei tradiciju, nei vertybiu, nei atsakomybes g.gif kurie pasirenka lengviausia bandos kelia, kur nereikia pastangu kazka sukurt, kazka puoselet, kazka issaugot......matyt tokiem reikia viska prarast.........tada gal ir vertins kiekviena prasmingai, su mylimais ir mylinciais zmonem nugyventa diena rolleyes.gif bet jau cia as turbut kazkokia poteme sukuriau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(smiltutė @ 2009 06 11, 21:07)
Sveikos mergaitės 4u.gif
skaitau jūsų istorijas ir plaukai šiaušiasi, kokie dabartiniai jauni vyrai doh.gif
Kiek supratau visos jus čia jaunos dar, ir tas labai gerai. Laikas geriausias gydytojas... sakau iš savo patirties. Jei aš moteriškaitė su metu kraičiu jau, kuriu sau naują gyvenimą, įgyvendinu jaunystės svajones, tai jums tikrai visoms pavyks atsitiesti, vėl mylėti ir būti mylimoms 4u.gif tik tikėkit tuo 4u.gif

tokie padrasinimai su pavyzdziu is asmenines patirties tikrai suteikia nemazai vilties bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulyte23 @ 2009 06 11, 08:49)
Sveikos mamytes,
as irgi pries beveik 2 menesius likau su dukryte viena,vyras susirinko daiktus ir gryzo gyventi pas tevus,motyvuodamas tuo,jog per mane nieko nemate,nors vaikiuko ziuret ne kiek nenorejo,rupejo tik zvejyba ir baliuskos,o as istisai sededavau su ja namie.Esme tame,kad tarp musu 4 metu skirtumas(jam 22),manau kad per daug greitai visi ejosi pas mus:pabaiges vidurine iskarto jis isejo i armija,ten jam bunant mes susipazinom ir 6 men as jo laukiau,kai gryzo atejo gyvent pas mane tiksliau pas mano tevus ir po 8 menesiu susituokem,po metu gime dukryte,turbut jis neistvere tos itampos:namai-darbas-seima,pradejo draugam pavydet kad jie laisvi ir gali lakstyt kada nori o jis mat buvo priristas prie musu.Ir per velykas as is jo tevu gryzau su dukryte viena,kai sugryzo i namus maniau kad gyvensim,taciau jis nebenorejo but su mum,susirinko daiktus ir isejo,dabar lyg tvarko skyrybu dokumentus,as susitvarkiau alimentus,per beveik 2 men sugebejo vaikui nupirkti tik zaisla(juo soti ji nebus),ja lanko labai retai.Sunku but su juo kai ateina pas dukryte,norisi apkabint,bet kartu ir nekenciu.
Gal kuri mamyte noretu susirasyti per skaipa,mano nikas rikas rikute23,butu malonu pabendraut su zmogum ta pati isgyvenusiu.

atpasakojai mano gyvenima,viskas tas pats....kartais atrodo baigiu nuproteti nuo visko...mielai ir as pabendrauciau su panasaus likimo mamytemis... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Prasom prisideti prie musu,puikiai suprantam kaip jautiesi.
Atsakyti
Oi kaip tave suprantu, as paklojau 3 metus ir dabar sedziu viena ir nescia. Situacija buvo nu tokia pat kaip ir pas tave. Tik tai mano motina mane palaiko. Nu labai man skaudejo ir draske sirdis, buvo ir stresas, net gi be raminamuoju negaliejau miegot, o jis tuo tarpu kitas friends.gif arba klube, kazino, su draugais. Oi kaip skaudu suzinoti kad tavo mylimasis su kita buvo arba linksminasi... verysad.gif Is viso to galiu tik viena pasakyti, mano klaida buvo tame, kad as buvau kaip vyras ir moteris, ant savo pieciu viska nesiau, galvojau kad daugiau mane gerbs, o pati uz tai daugiau nuo jo tikiajausi, o gaudavau tik jo isdiduma ir zodzius: man ir taip sunku, turiu daug problemu, svarstau kur gauti pinigu, taigi einu pamiegosiu... doh.gif bet dabar tokiu klaidu nedarysiu, moteris turi zinoti vavo pareigas o vyras savo. Bet tu neliudek, jeigu islipai is tos balos, tai tenai negrisk. Reikia kurti nauja gyvenima, be zmoniu kurie tave skaudina, jos jau niekas nepakeis fool.gif
Atsakyti
QUOTE(A N A @ 2009 06 07, 01:34)
Sveikos mamytes 4u.gif
labai noreciau isgirsti stipriu ir patyrusiu mamyciu patarimu ir komentaru apie savo situacija, kadangi man dar nelabai daejo, kad tai atsitiko butent man......jau nekalbant apie tai, kaip man toliau gyventi ir grazinti gyvenimo dziaugsma ir meile sau verysad.gif 
super trumpai ir aiskiai perbegus mano gyvenima (nes labai nenoriu plestis apie blogus dalykus), po beveik keturiu metu bendro gyvenimo liko tik bendras vaikelis, del kurio geroves ir galvoju apie ivairius, net ir pacius keisciausius sprendimus.........zodziu per visus tuos metus kartu musu namuose tvyrojo tik barniai ir pykciai, kurie perejo i vyro smurta, neistikimybe, alkoholi, linksmybes ir galiausia visiska abejinguma seimai ir namams.........Mes ir skyremes kelis kartus, bet vel susitaikydavome ir viskas kartodavosi, tik dar ziauresnej formoj......Tik va is mano puses buvo didziausia klaida ta, kad as atsisakiau visu linksmybiu, draugu, pomegiu, nes kazkaip (matyt klaidingai) isivaizdavau, kad svarbiausia yra seima ir tik jai reikia atiduoti visas jegas ir pastangas........matyt persistengiau....nes pati del bendro gyvenimo perspektyvu atsisakydama savo ambiciju, principu, reikalavau, kad ir vyras bent jau i kompromisus eitu.....na o nesulaukiant jokio atsako paskutinis lasas buvo kai pareiskiau, kad jeigu jis namuose nei pirsto nepajudina ir guli kaip caras, o tik as turiu rupintis ne tik namu ruosa, o ir kt "vyriskais" darbais, tai kam jis is vis cia grizta, gali eit kur nori. Ir ka jus manot.....sita konflikta vyras panaudojo kaip preteksta pabegti nuo semyninio gyvenimo ir mes jau beveik du men kaip gyvenam atskirai. Bet man, matyt tik dabar dasildineja, kad mano gyvenime prasideda visiskai naujas etapas, kurio as be galo bijau..........o svarbiausia, kad esu visiskai viena......nei tevu, nei giminiu, nei artimu draugu, kuriem galeciauissipasakoti ar kurie galetu mane palaikyti ar paremti siuo gyvenimo momentu verysad.gif  aciu dievui nors turiu savo angeleli, kuri labai myliu ir del jo gerbuvio padaryciau viska wub.gif Bet va jauciu savyje ta beda, kad nebejauciu gyvenimo dziaugsmo, gailiuosi tu "prarastu" jaunystes metu ir noro kurti kazka naujo..jauciu kad negaliu paleisti to seno niekam tikusio gyvenimo, nes tai reikstu, kad.....pralosiau, nesugebejau, neistaisiau..........zodziu, man sunku suvokti, kad po tiek pastangu ir bandynu vistiek niekas neisejo, o gal per skaudu suprasti, kad del manes vyras nesistenge taip kaip as del jo.........man net vel kyla noras susigrazinti sena gyvenima....del vaiko....seimos.....saves.....prasau patarkit, nuo ko pradet nauja gyvenimo etapa...noriu susipazinti su naujais zmonemis...pakeisti aplinka... Kaip jus elgetes po tokiu likimo smugiu?

Sveika,
Noriu tave pagirti uz tavo drasa ir ryzta...labai dziaugiuosi uz tave,kad savo santykiams uzdarei duris,juk tokie vyrai,tai tik seimos -zlugdytojai...As tikrai tikiu,kad tau gyvenime saule visada sypsosis ir dalins laimes spindulius tau ir tavo vaikeliui...svarbiauisa nepasiduoti vienisumo apimtai nuotaikai,stenkis islikti tvirta,kuo daugiau bendrauki,neliudeki...mielai kvieciu i savo draugija...
Viskas bus taip,kaip turi buti...Likimas viska sudelioja i savo vietas,belieka tik pakoreguoti savo kelia...
Atsakyti
QUOTE(būk rami @ 2009 06 07, 13:43)
Sveika 4u.gif

skaiciau tavo pirma zinute ir toks jausmas, kad pati rasyciau verysad.gif mes su vyru negyvenam kartu 3 men. turiu suniuka nuostabu, mano mylimuka wub.gif sunku be proto...keturi metai tikejimo ir vilties...noro turet grazia seima, bet...isejo taip kaip isejo...mano istorija gal siek tiek kitokia, bet tikrai labai daug bendro turim...vyro abejingumas, nenoras rupintis seima, namais, egoizmas...kiek kartu atleista, kalbeta...bet. As labai bijau, labai labai bijau ateities...as suprantu, kad man teks vienai auginti sunu, juo rupintis...neisivaizduoju ar sugebesiu...
ir tas noras grizti pas vyra uzeina silpnumo akimirkom, ir mastau gal reikejo kentet gal reikejo...
mane gelbeja tik darbas ir sunus daugiau niekas nedziugina...
Ir kokio miesto esi? galim susitikt kada pabendraut...apsikeiciam kontaktaisgalesim pasikalbet, pasiguot...

va va identiskai.irgi mastau kad gal reikejo kenteti, kad cia ir as kalta, bet geriau panagrinejus tai neteisybe, as stengiausi, o is jo buvo nulis.kasdien pabundu su skaudancia sirdimi, dega visur.atrodo kas as be jo meiles ir rupescio, jis mane uzstodavo kad ir kaip besipykdavom.likau as ir sunelis, taip baisu del ateities, net del visu artejanciu svenciu, kaledu, nauju metu, nu kaip as be jo atrodo????4 metai kartu, plaukia prisiminimai, drasko kuna verysad.gif skaudziausia kad jis ateina, nori myletis, glaustosi, bet grizti kaip vyras ir tevas ne blink.gif todel turiu buti drasi, leisiu jam paspringt savo principais, gana skaudinti save... unsure.gif
Atsakyti
mamytes,o kaip atsistoti ant koju su vaikiuku,kaip pradeti normalu gyvenima ir pilnai islaikyti buta,vaikiuka ir save....saunu,kurios turi darbus,o kaip man,kai vaikiukas eis i darzeli.....? neturiu kur gryzti,vel ieskotis darbo...o padeti absoliuciai nera kam... cry.gif cry.gif cry.gif

nebezinau,is kur pasisemti stiprybes.... verysad.gif nebematau gyvenimo dziaugsmo... cry.gif cry.gif cry.gif neguodzia nei zodziai,kad bus kazkada geriau..kad tai laikina ir pns... verysad.gif kiekviena diena verkia sirdis,nuo nezinomybes,nuo vienatves.... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(qazxde @ 2009 06 11, 22:37)
Is viso to galiu tik viena pasakyti, mano klaida buvo tame, kad as buvau kaip vyras ir moteris, ant savo pieciu viska nesiau, galvojau kad daugiau mane gerbs, o pati uz tai daugiau nuo jo tikiajausi, o gaudavau tik jo isdiduma ir zodzius: man ir taip sunku, turiu daug problemu, svarstau kur gauti pinigu, taigi einu pamiegosiu... doh.gif 

nu cia paskaicius tai kazkoks juokas pro asaras blink.gif kiba tie vyrai (vadinami) visai pabludo doh.gif cia turbut koks nesubrendeliu koks nustatytas ir praktikuojamas elgesio modelis, nes su mano ex irgi vos ne identiska situacija ir problemos buvo g.gif tik jau jis kaip nueidavo savo pietu miega po darbo pamiegot tai jau iki ryto su kuvalda neprikelsi schmoll.gif pasirodo ne as viena toki lodoriu turejau.....ir kas mus verte su jais gyventi ta turbut ir pats Dievas nezino lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ecooo @ 2009 06 11, 22:38)
Sveika,
Noriu tave pagirti uz tavo drasa ir ryzta...labai dziaugiuosi uz tave,kad savo santykiams uzdarei duris,juk tokie vyrai,tai tik seimos -zlugdytojai...As tikrai tikiu,kad tau gyvenime saule visada sypsosis ir dalins laimes spindulius tau ir tavo vaikeliui...svarbiauisa nepasiduoti vienisumo apimtai nuotaikai,stenkis islikti tvirta,kuo daugiau bendrauki,neliudeki...mielai kvieciu i savo draugija...
Viskas bus taip,kaip turi buti...Likimas viska sudelioja i savo vietas,belieka tik pakoreguoti savo kelia...

labai aciu uz padrasinima 4u.gif tau irgi gal koks lepsius teko, kurio atsikratei ar atvirkstinis tokio modelio variantas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Festa~ @ 2009 06 12, 13:34)
mamytes,o kaip atsistoti ant koju su vaikiuku,kaip pradeti normalu gyvenima ir pilnai islaikyti buta,vaikiuka ir save....saunu,kurios turi darbus,o kaip man,kai vaikiukas eis i darzeli.....? neturiu kur gryzti,vel ieskotis darbo...o padeti absoliuciai nera kam... cry.gif  cry.gif  cry.gif

nebezinau,is kur pasisemti stiprybes.... verysad.gif  nebematau gyvenimo dziaugsmo... cry.gif  cry.gif  cry.gif neguodzia nei zodziai,kad bus kazkada geriau..kad tai laikina ir pns... verysad.gif  kiekviena diena verkia sirdis,nuo nezinomybes,nuo vienatves.... cry.gif  cry.gif  cry.gif

console.gif neverk.mane labai nervina aplinkiniu nuomone: tik dabar sunku, prasigyvensi,turi vaika, jis tavo stiprybe. nu tikrai nelengvina padeties.juk negyvena to pacio, tikrai geriau jokiu patarimu ar uzuojautos.o buvusi anyta geriau pasake: jis taves nevertas, susirasi geresni, nu visai doh.gif atrodo ieskau vyro..atrodo viskas gerai, pasitempiu, pasidazau, stengiuosi grizti i pasauli kuriame gyvenau iki JO.deja, kaskart rituosi zemyn.bet tikiu kad tai laikina, nu negali buti blogai visada.pirma reikia persitvarkyti savo vidu, susideti sau prioritetus, pagalvoti koki gyvenima turetum gyvendama su JUO.jei viskas butu buve gerai, cia musu nei vienos nebutu.manu visos bijom permainu ateityje, kas bus toliau, be vyro pinigu ir uznugario.man 22, mane tik tai guodzia, kad esu jauna, kad ateity musu laukia permainos, kad sunus pasakys man :aciu mama kad mane uzauginai ir davei man viska...nes kai pagalvoju kad jei tokiom blogom nuotaikom gyvensiu toliau beliks tik nusigerti, del ko? del asilo kuris mane zemindavo, negrizdavo, varydavo is namu, o savo kaltes nupirkdavo naujais rubais?dar dabar esu jo daiktas.isdraske mano ir vaiko nervus.priverte taip bjauriai pasielgti kad pykstu ant saves.jie susitvarkys savo gyvenimus, o kas padarys tai uz mus? turi buti stipri 4u.gif kai nori verk, pyk, negniauzk visko savyje.per dauig neuzsibrezk, reikia mazais zingsneliais islipti is visko, isjausti viska, nes cia jau nieks nepades, nepaguos,viskas priklauso nuo taves.mes, moterys, jauciame sirdimi, gyvenam jausmais, o jiem tai nieko nereiskia.

as neturiu jokio issilavinimo, patirties jokioje srityje, tik motinysteje ir santykiu aiskinimuose biggrin.gif gyvenu nuomojamame bute, darbo nerandu, tai pasikvieciau broli kartu gyventi, gaunu alimentus ir tai neaisku kiek ilgai, tai is to ir verciames, nu ka padarysi, juk taip gal ir geriau...gyvenimas padarys stipriomis, aisku noreciau prasukti viska i prieki( aciu dievui ne atgal...pazanga biggrin.gif )siandien sunutis pirma kart prisiglaudes ziurejo kartu televizoriu, sako mama, duoda bucki, nakti ilipa pas mane i lova ir lenda po kaldra wub.gif o JIS to nepatirs, po daug metu ivertins savo poelgius, bet bus velu, gyvens grauzatyje...o as, busiu susitvarkius gyvenima, turesiu dideli sunu, kuris bus mano draugas, busiu perejus visa gyvenimo mokykla ir busiu ismintingesne nei kad buciau likusi su juo.vakar JIS parase sms: padarei ir sukis pati...skaudu, bet suksiuosi, nes tik as galiu padeti savo sunui uzaugti..nu neverkim, prasau, geriau pasakokim ka darysim ateity, kokie musu vaikuciai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunulla*: 12 birželio 2009 - 12:37
QUOTE(Lunulla* @ 2009 06 11, 23:23)
va va identiskai.irgi mastau kad gal reikejo kenteti, kad cia ir as kalta, bet geriau panagrinejus tai neteisybe, as stengiausi, o is jo buvo nulis.kasdien pabundu su skaudancia sirdimi, dega visur.atrodo kas as be jo meiles ir rupescio, jis mane uzstodavo kad ir kaip besipykdavom.likau as ir sunelis, taip baisu del ateities, net del visu artejanciu svenciu, kaledu, nauju metu, nu kaip as be jo atrodo????4 metai kartu, plaukia prisiminimai, drasko kuna verysad.gif skaudziausia kad jis ateina, nori myletis, glaustosi, bet grizti kaip vyras ir tevas ne blink.gif todel turiu buti drasi, leisiu jam paspringt savo principais, gana skaudinti save... unsure.gif

as ir lygiai taip pat masciau....gal net ir dabar apie tai pagalvoju verysad.gif ypatingai apie sventes, kurios man visalaika buvo labai svarbios ir per kurias visada ilgedavausi savo seniai prarastos seimos, kuria nors per sventes atstodavo uosviai......o dabar, kai su vyru kaip ir issiskyre tai ir per kaledas, velykas reiks but vienai greiciausiai unsure.gif
Atsakyti