QUOTE(~Festa~ @ 2009 06 12, 16:09)
aciu jums ANA ir Lunulla...tikrai tiesa rasote,bet man taip sunku visa tai isikalti i galva....

o as vis dar noreciau atsukti laika atgal,gyvenu vien praeitimi,ir pati jau noriu nuo saves pabegti....viena minute sypsausi,kita minute vel asara braukiu....tokia neapykanta buvusiam,kad nebezinau ,kaip su tuo kovoti...taip pikta,kai zinau,kad jis gyvena kaip gyveno,gal ir net geriau,kad uzdirba nemazus pinigus,leidzia juos tik savo poreikiams,savo norams..niekas jam nerupi tik masina,apranga ir pramogos....as ir nezinau,ar ilgai dar mokes alimentus,su kiekvienu menesiu vis drebu,ar atsius juos ar vel paskambines pasakys,cia tavo bedos,daryk ka nori as nemokesiu....

man 23 metai,o as jau praradusi gyvenimo dziaugsma..bet teks mokintis is jusu optimizmo
bet istiesu mergaites,pasidalinkime mintimis ka ketina toliau daryti? gal vienai is kitos kils kokiu minciu...
kokiame mieste gyveni??

as taip pat minute suku laika, minute degu neapykanta...skauda sirdele, baisu kad kita ras, bet tai juk praeitis is kurios nera ateities.nu gaila..as savaji isdaviau, pasiemiau vaika ir isejau pas kita.bet jausmai grizo po 3 menesiu, jis negali atleisti.bjauru vien nuo minties apie isdavyste, bet nebemaciau kitos iseities.biski apsvaigau nuo to, kad kitas mane myli jau 4 metus, kad jis rupinsis manimi ir vaikuciu, man buvo juoda depresija.gailiuosi, bet zinau kad taip reikejo, kitaip buciau tik zemyn kritusi ir kritusi.niekur neiseidavau, sededavau su vaiku namie, laukdavau jo, verkdavau, prasydavau graziai gyventi, zyzdavau: ar myli mane, o jis po darbo tesugebedavo dribtelet i lova, ziureti tv, o dazniausiai iseiti su draugais.meluodavo, grizes budavo piktas, veliau atsiprasydavo ir vel is pradziu.bet sirdziai negaliu isakyti, nu bjauriuosi pati savimi.istume i tokia nevilti, o dabar jauciasi teisus.buvau idealiste: man reikejo seimos, tikro tecio ir mamos, o dabar viduje tustuma, kazkas sulauzyta...
noriu pati sau irodyti kad viskas bus gerai, kad as galiu gyventi be jo.dabar ieskau darbo, kolkas mama paziures mazyli