
olesta, tortukas labai skaniai atrodo, kaip to gabaliuko noreciau...............

nu ka nebėra, eik į daržą, skink braškes ir raitykis rankoves
nu mergaičiai, juk plakat grietinėlę su ketvirtadaliu jos svorio cukraus, pusę šaukštelio citrinos rūgštelės ir dzibuojat
viskas turi gautis, jei antgalius gerus turit
su senukų antgaliais neišeidavo ir man
o dabar tai stačiai smagu puošti grietinėle, viskas gaunasi, va šitame torte jokių standiklių, jokių stipriklių, plakiau, išsiplakė puikiausiai ir nei pavendenijo, nei ką, nes vakar vbuvo šalta namie



nu mergaičiai, juk plakat grietinėlę su ketvirtadaliu jos svorio cukraus, pusę šaukštelio citrinos rūgštelės ir dzibuojat




QUOTE(Olesta @ 2009 06 17, 00:05)
Vaišinamės nuostabaus skonio Glacee braškių tortu
SU GIMTADIENIU


žinau ką reiškia tokios šventės.. pas mane jos šiuo metu dvigubinasi

Taip "užvežei" su šiuo išgirtuoju tortu, kad reiks bandyt daryt

bet tas maskarpooonėėėės sūūūūūūris.. net nesu ragavus, tačiau VBS (viena boba sakė) žiniomis, nėra jis skanus pats vienas..

Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 06 17, 12:38)
nu ka nebėra, eik į daržą, skink braškes ir raitykis rankoves
nu raitaus ir aš..
28 cm skardai prašom duot nurodymus

Torte tik trys biskvito sluoksniai? Du pertepimai? ir nebuvo jis žemokas?
Tikrai labai grazus dzibukai Olestos, jau seniau pastebejau juos

QUOTE(Vusia @ 2009 06 17, 12:44)
aš irgi tai pastebėjau

QUOTE(naitas @ 2009 06 17, 10:43)
28 cm skardai prašom duot nurodymus
Torte tik trys biskvito sluoksniai? Du pertepimai? ir nebuvo jis žemokas?

Torte tik trys biskvito sluoksniai? Du pertepimai? ir nebuvo jis žemokas?
is kart toki dideli

QUOTE(rikke @ 2009 06 17, 12:58)
tai kad tik tokią išardomą skardą turiu


aš kepiau 24 cm skardoje, biskvitas vienas, pjaunamas į tris dalis, tikrai ne žemas, kokie 8 cm tai tikrai. 28-ių centimetrų skardai tešlą reikėtų išsiskaičiuoti kokiu trečdaliu daugiau produktų. Taip tikrai pats mascarpone vienas jis jokio praktiškai skonio neturi, bet sumaišytas su grietinėle, cukrumi ir kitais priklausiniais, yra nuostabus kreminis pertepimas tortams, jau antrą tortą dariau su mascarpone ir nei vienu iš jų neteko nusivilti. Susimauti jį kepant nėra kur, daryk pagal instrukcijas viską ir viskas gausis. Tik gal kiek mažiau reikia laistyti, ypač jei braškės pasitaikys sultingesnės, mano matot apatinis sluoksnis, toks ne itin prekinės išvaizdos. Tiesa, mascarpone sudėjau visus 500 g, per brangus reikalas kam nors kitam panaudoti ir 420 g grietinėlės indelis buvo, papuošimui 450 sunaudojau....nu va daugiau neturiu ką pridurti, prisišaldykite braškių žiemai šitam tortui

išlepinsite mane savo pagyromis



išlepinsite mane savo pagyromis



QUOTE(Olesta @ 2009 06 17, 13:27)
aš kepiau 24 cm skardoje, biskvitas vienas, pjaunamas į tris dalis, tikrai ne žemas, kokie 8 cm tai tikrai. 28-ių centimetrų skardai tešlą reikėtų išsiskaičiuoti kokiu trečdaliu daugiau produktų. Taip tikrai pats mascarpone vienas jis jokio praktiškai skonio neturi, bet sumaišytas su grietinėle, cukrumi ir kitais priklausiniais, yra nuostabus kreminis pertepimas tortams, jau antrą tortą dariau su mascarpone ir nei vienu iš jų neteko nusivilti. Susimauti jį kepant nėra kur, daryk pagal instrukcijas viską ir viskas gausis. Tik gal kiek mažiau reikia laistyti, ypač jei braškės pasitaikys sultingesnės, mano matot apatinis sluoksnis, toks ne itin prekinės išvaizdos. Tiesa, mascarpone sudėjau visus 500 g, per brangus reikalas kam nors kitam panaudoti ir 420 g grietinėlės indelis buvo, papuošimui 450 sunaudojau....nu va daugiau neturiu ką pridurti, prisišaldykite braškių žiemai šitam tortui

išlepinsite mane savo pagyromis




išlepinsite mane savo pagyromis



nu ašššš žžžžžinok tai dar kokio likeruko pavaryyyysiu. Man dabar reikia.. su uošviais ufonautišką kontaktą apturėjus esu..
va dėl grietinėlės kiekių tai didis ačiū. Du dideli indeliai reikalingi. išsiskaičiusiu produktus ir šiam šeštad jau kepsiu.
QUOTE(naitas @ 2009 06 17, 13:14)
nu ašššš žžžžžinok tai dar kokio likeruko pavaryyyysiu. Man dabar reikia.. su uošviais ufonautišką kontaktą apturėjus esu..
va dėl grietinėlės kiekių tai didis ačiū. Du dideli indeliai reikalingi. išsiskaičiusiu produktus ir šiam šeštad jau kepsiu.
va dėl grietinėlės kiekių tai didis ačiū. Du dideli indeliai reikalingi. išsiskaičiusiu produktus ir šiam šeštad jau kepsiu.
jei didinsi produktų skaičių, tai ir jos pasidaugink, čia aš parašiau, kiek sunaudojau puošimui tas antras pakelis




QUOTE(Olesta @ 2009 06 17, 14:25)
jei didinsi produktų skaičių, tai ir jos pasidaugink, čia aš parašiau, kiek sunaudojau puošimui tas antras pakelis
o krepšelio pynimas yra taupiausias dzibavimo būdas, išskyrus aišku lygų aptepimą be dzibų
iš esmės pačios grietinėlės nemėgstu kabliuoti, tai stengiuosi kuo ploniau jos 




man irgi nepatinka, kai padauginta grietinėlės, išskyrus vieną atvejį - kai yra braškių. Tada jau nebaisu.
Atsiprasau siek tiek ne i tema, bet sioje temoje radau nuoroda i si puslapi, bet dabar neberandu kas ji nurode
Gal galite atsiliepti kas esate pirke is sios parduotuves http://cakestuff.bpw..._...=20a&page=2

Gal galite atsiliepti kas esate pirke is sios parduotuves http://cakestuff.bpw..._...=20a&page=2
