ačiū
kaip mano svečiai sakė, vertas nuodėmės, ir galiu tik pritarti - vienintelį, ką padaryčiau kitaip, mažumėlę, bet labai mažumėlę mažiau sulaistyčiau apatinį biskvitą, nes kai braškės paleido sultis, tai gavosi labai jau drėgnas ir minkštas, bet skonis tai bus mano favoritinis ir jau žinau šaldiklio turinį žiemai
juodą mišką perspjovė šitas oi kaip toli
bus mano mėgiamiausias, teta jau gimtadieniui už dviejų savaičių užsiprašė - sako, užsakymas manau aiškus
o i grietinę geriau želatiną ar standiklį dėt? ryt pertepinėsiu savo pirmajį gyvenime medutį, tai labai jaudinuos, o ir proga neeilinė
kažkaip labai bijau, kad pakankamai nesudrėgs nes lakšteliai tokie kaip ir kietoki... na bet reik tiketis, kad viskas ok gausis
QUOTE(rembiene @ 2009 06 17, 01:43)
o i grietinę geriau želatiną ar standiklį dėt? ryt pertepinėsiu savo pirmajį gyvenime medutį, tai labai jaudinuos, o ir proga neeilinė
kažkaip labai bijau, kad pakankamai nesudrėgs nes lakšteliai tokie kaip ir kietoki... na bet reik tiketis, kad viskas ok gausis 
Natūralu, kad medaus torto lakšteliai kieti - tokie jie ir būna
QUOTE(RiMami @ 2009 06 17, 01:55)
Natūralu, kad medaus torto lakšteliai kieti - tokie jie ir būna
Jei žadi pertepinėti grietine - tai geriau dėk želatiną
pertepk tortą prieš gerą parą iki valgymo, nepagailėk kremo ir sudrėks tikrai normaliai
Sėkmės
Lauksim atsiliepimų ir fotkių 
širdingai dėkoju už sveikinimus
Olesta didziausi sveikinimai tortadienio proga! Linkiu nuostabiu kepiniu!
QUOTE(Ingerele @ 2009 06 17, 08:17)
na ,olesta,pakerėjai su tortu
laukiu savo daržo braškių kol užderės ir pirmyn
.skanumėlis matos nerealus
Oleste su tortadieniu
o torciukas
o torciukas
ačiū labai už sveikinimus, o braškių sezono metu būtinai išbandykite šitą receptą
labai vertas dėmesio
nors na v kus i cvet podružek net, bet man jis laaaaabai
Olesta, tau
už grietinėlės dzibukus
nu nesuprantu, kaip tu tokius gražius padarai