QUOTE(RiMami @ 2009 06 17, 01:55)
Natūralu, kad medaus torto lakšteliai kieti - tokie jie ir būna

Jei žadi pertepinėti grietine - tai geriau dėk želatiną

pertepk tortą prieš gerą parą iki valgymo, nepagailėk kremo ir sudrėks tikrai normaliai

Sėkmės

Lauksim atsiliepimų ir fotkių

sutinku su RiMami, viskas Tau puikiai gausis, tik nepadaugink želatinos, litrui grietinės gerą riebų šaukštą želatinos išbrinkintos kokiuose 3 šaukštuose vandens - persigers tikrai, tas pertepimas gaunasi toks šlapias. Man asmeniškai geriau persigeria nei su grietinėle. Patarimas iš mano pusės, grietinę paplak su cukraus pudra, gali kvapelių įsipilt kokių mėgsti

laukiam vaizdų
širdingai dėkoju už sveikinimus

teta mano sakė, tikras tortadienis
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...