Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai maitinančiai mamai

as te pradzioje irgi devejau ir nakty smile.gif bet man labai spaudzia..ipratus be tai labai nepatogu, bet kai atsibundi baloje ir ne kas tongue.gif bet...dabar jau ne taip teka tai miegu be ir nieko gerai....
man labai nepatogu budavo atrodydavo kad dusina blink.gif
Atsakyti
as devejau liemenele kol taipnebetekedavo pienukas, o po to pasiimdavau iklsteli ir ji prisidedavau maitindama nakti, bet jau miegojau be liemeneles. man taip patogiau ir galiausiai gauna oda pakvepuoti, o tai istisa para po ikloteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2004 12 18, 20:47)
Miegu su liemenele del to, kad jei miegociau be jos, butu slapiu marskineliu konkursas... biggrin.gif

Labai pritariu! Ir dar deduosi iklotukus i liemenuka,nes kitaip vistiek butu slapia.O kadangi tie iklotukai gana brangus,nusiperku pacius pigiausius paketus,perkerpu pusiau ir deduosi i liemenuka-nakciai tinka. thumbup.gif
Atsakyti
Spirguti, as taip pat darydavau. Ypac tinka Bella paketai su medvilniniu pavirsiumi - nealergizuoja, nes idekliuku i liemenele pastoviai nepripirksi...
O as naktimis devedavau specialiai nakciai skirta besiule liemenele ir idekliukus i ja, nes kitaip tekedavo pieno upes, nors pieno mazai turejau.
Atsakyti
O kur galima isigyti ta specialia liemenele nakciai? blush-anim-cl.gif Nes su paprasta, tai tikrai turetu buti labai nepatogu miegoti.. g.gif .
Ir gal galite patarti, ar liemenele reikia pirkti pries gimdyma, ar geriau palaukti ir paziureti, kiek ten to pieno bus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigita.: 21 gruodžio 2004 - 19:30
Liemeneles parsiduoda maitinanciom mamom : liemeneliu parduotuveses pvz. triumph arba Kotrynoje, bei nestukiu parduotuvese.Liemenele reiktu pasimatuoti nestumo pabaigoje apie 37-38 sav. Jei susiruosi prikti tai pirkti numeriu didesne per kauseli pvz. matavai B, pirkti C.Gali paprasyti kad tau atveztu i ligonine po gimdymo...Bet smagiau nuvaziuopti jau apsirupinus. Neprisipirk daug, pradzioj gerai 2.O veliau dydis vel pakis, ta prasme po kokiu 3 men.
Atsakyti
as gal dar cia per anksti lankausi blush-anim-cl.gif bet pries savaite pirkau liemenele, ji kaiptik pritaikyta maitinimui, ir yra naktine. tai jos dydis reguliuojasi, ta prasme jei isdides krutine tai uzsegsi kauselius ant sekancio kabliuko, ir tiek, tad galima pirkti, manau, dar ir nestukei bunant, kaip as ir padariau. ji man ir dabar labai patogi, ta liemenele, ir tikiuosi po gimdymo dar tarnaus thumbup.gif pirkau Kotrynoje, firmos emma Jane liemenele maitinimui ir miegui. dabar man tarnauja dienai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
O as tai liemenele lekiau pirkti antra diena, kai is ligonines paleido. Nes is mano spyguciu blush-anim-cl.gif C dydis gavosi. Ir ta liemenele, kur nescia pirkau nebetiko. mad.gif
Kotrynoje kiek man rode, tai visos pasirode per dideles, i vaikiskas kepurytes panasios biggrin.gif , tada pardaveja sako - pasimatuokit. Pasimatuoju - kaip tik doh.gif
Bet po trecio maitinimo menesio vel krutine sumazejo, nors pieno fabrikas veikia thumbup.gif
Atsakyti
Iš pradžių nešiojau, kad pieno upes pristabdytų, o toliau, kad krūtinė formą bent kokią išlaikytų. Man patogiau "topas", negu paprasta liemenėlė, mažiau jaučiasi naktį.
Atsakyti
Ar būna Lietuvoje pirkti tokių rūbų, kad būtų patogiau maitinti? Ar pačios siūnatės? Ar naudojat įprastus drabužius?
Atsakyti
Būdama nėščia vienoje nėštukių parduotuvėje mačiau drabužius pritaikytus ir nėščiajai ir žindančiai. Man jie pasirodė brangoki. Pati dėviu įprastus rūbus ( išskyrus liemenėlę ), tik jie turi būti arba su didesne iškirpte, arba susagstomi. Be to mas dar nelabai kur ir lakstome tongue.gif
Atsakyti
as tai irgi nieko specialaus nepirkau,deviu kas priekyje atsitraukia arba nusitempia zemyn biggrin.gif pora bliuzeliu net sukarpiau,priekyje ikirpau gilia dekolte,aisku sitaip tik po namus blush2.gif tai ir laksto maniskis paskui suprantama kodel biggrin.gif
Atsakyti