na as irgi keleta kartu pameginau su liemenele miegoti, bet neee, negaliu ir nenoriu. visa diena visur suspausta ir suverzta avikstai, dar ir nakti kankintis, nors pienas tai gan smarkiai is krutines bega, ypac kai maitinu. o kad balu nebutu, juk galima kokia palute pasitiesti po pagalve, kad patalyne nesiteptu ir viskas bsu gerai

As po pirmojo irgi miegojau su liemenele, bet turejau problemu su mastitu, tai masazuotoja patare nemiegoti su liemenele, nes matyt man taip bemiegant buvo uzspaude kanaleli (nors miegojau su specialiai maitinancioms mamoms skirta). O po antrosios tik is pradziu devejau, kol pieno gamyba susireguliaco ir dabar nakti liemeneles nedeviu. Man nera problemu su pieno tekejimu is kitos kruties, kai maitinu, taip, kad ikloteliu nereikia. Manau, kad cia ne taisykle, o kaip kam patogiau.
As dabar nesiskiriu su liemenele nei diena, nei nakti, nes pienelio labai jau daug teka, tai jei buciau be liemeneles ir iklotu i ja, tai visa lova butu jau kiaurai permikrusi. Noretusi dazniau savo krutine islaisvinti nei maudantis ir lepinant oro voniomis, bet yra kaip yra. Zinau, kad tai laikina.
jau greit bus 10 men. kai miegu su liemenele. pripratau, nezinau kaip be jos ?
Vyras priekaistauja juokais, bet ka darysi, jau geriau nei pieno vonioj miegot.Bandziau pabut diena be, tai laset pradejo. Noriu jau laisves, mano gyvenimas turetu pasikeist kai baigsiu maitint, laukiu kada pasirysiu siam zingsniui, nes vaikas pirmas tai jauciu tikrai nesirys.
Na manau krutinei geriau, gal tikrai neisitampo baisiai. Pas mane dabar D dydis , tai jei nedeveciau nu gal Z nebutu, bet i ta puse

Na manau krutinei geriau, gal tikrai neisitampo baisiai. Pas mane dabar D dydis , tai jei nedeveciau nu gal Z nebutu, bet i ta puse

As tai negaledavau miegoti su liemenele.Pabandziau viena nakti,tai atsikeliau visa slapia nuo pieno.Tai miegodavau pasitiesus vienkartine palute,kur vaistinej pardavineja.Bet viena diena dingo pienelis ir dabar nors ramiai galiu miegoti.Tik gaila kad vaikuti tenka maitinti misinukais,geriau butu savo pieneliu.
Jau beveik metai laiko miegu su lemenėle, nes kitu atvejų krūtinę labai tempia (dar maitinu pati), ir turiu įsidėti įklotus į ją, nes būna pienukas pradeda bėgti, tai lova šlapia būtų
. Kai nutrauksiu maitinimą manau pradėsiu miegoti be jos, nes norisi, kad naktį niekas nevaržytų.

Kol maitinau, neįsivaizdavau kaip galima miegot be liemenėlės, todėl kai baigiau maitint ir krūtys susitraukė ant tiek kad pasidarė turbūt mažesnės nei buvo, vėl naktį nedėviu liemenėlės, bet pripratau labai sunkiai.
Ir krūtų savo visai neatpažystu
Ir krūtų savo visai neatpažystu

Maitinu dukryte jau 5 mėnesiai, tai tiek laiko ir su liemenėle miegu naktį. Man taip patogiau, kadangi pieno tiek neišbėga ir dažnai patalynės nebereikia keisti? P jei savaitgaliais norisi pamiegoti ilgiau, tai ir krūtinę pradeda tampti nuo didelio pieno kiekio.
aš nusipirkau vieną mamadonna liemenėlę, man ji
matinka, labai smagiai prilaik krūtinę, tik kaina didoka (apie 68lt), o dar dvi nusipirkau Kauno bazėje, paprastos sintetinės kitokios formos nei mamadonna, bet taip pat smagiai prilaiko (kaina apie 12lt). atrodo užtenka, nors ir pienukas bėga per kraštus kai maitinu ypač

As turiu pora Triumfo liemeneliu. Nepigios, bet man jos tiko geriausiai. Turiu nusipirkus tris paprastas pigias medvilnines, bet jos visai neprilaiko ir nepriglunda prie krutu. Triumfo ir forma gera, ir atsisega, ir uzsisega ir zodziu

QUOTE(Mama123 @ 2005 11 13, 18:38)
Gali pabandyti "Miglėje" paieškoti. Tik būtinai pasiklausk pardavėjų, nes dažniausiai maitinančiom liemenėlės būna atskirai nuo kitų prekių. Aš ten pirkau sau, man tiko ir patiko 

Man vyras iš Miglės nupirko vieną, tai kažkos nesusipratimas, tokios plonos petnešos, kad mano pieno fabriko neišlaiko ir važiuoja žemyn

Man pati geriausia liemenėlė Carri well firmos, jų būna "Būk mamoje"

As irgi turguje pirkau.
Ir galiu pasakyti, dabar maitinu jau trecia vaika ir vis tas pacias lemeneles naudoji. Pirkau keles, viena issitepa-i skalbenke ir uzsidedu kita.
Viska prilaiko kuo puikiausiai. O mano krutukai ne is maziausiu ir tikrai pieno daug turiu, tai ir svoris nemazas
As manau nesvarbu kur pirkti turguje ar parduotuveje, svarbiausiai, kad jums tiktu ir patiktu. Siulyciau pavaziuoti iki turgaus pamatuoti nepatiks prasau pilna parduotuviu...

As manau nesvarbu kur pirkti turguje ar parduotuveje, svarbiausiai, kad jums tiktu ir patiktu. Siulyciau pavaziuoti iki turgaus pamatuoti nepatiks prasau pilna parduotuviu...