Nėsčia tai pirkau keketą rūbų spc. parduotuvėse, bet kai pamačiau ka siulo pvz. Otto katalogas neštukėms vos nagų nenusigraužiau, kad jau gimdyt netrukus
, o kainos panašios kaip Bimboj, net ir pigiau. Po gimdymo sulindau i paprastus rubelius isskyrus liemenele maitinanciai įsijijau.

Nieko spec. neturiu, bet jaučiu kad praverstų
Spintoje radau dvejus marškinius per priekį susagstomus, turiu dar du medvilninius treningus su užtrauktuku priekyje, tai šie keturi rūbai dabar ,,topuose"
Liemenėlę spec. labai geras dalykas, be jos būtų labai sunku.
Tik gaila kad Mažylio pasaulyje išmečiau 59 litus tipo labai super trupes liemenėlei, o ji pasirodė didžaiusias Š... latviškos Lauma daug geresnės
ir pigesnės

Liemenėlę spec. labai geras dalykas, be jos būtų labai sunku.
Tik gaila kad Mažylio pasaulyje išmečiau 59 litus tipo labai super trupes liemenėlei, o ji pasirodė didžaiusias Š... latviškos Lauma daug geresnės

Devejau tik liemeneles maitinancioms, o drabuziu - ne, nes nemaciau reikalo. O man budavo dar patogiau nesussagstomi drabuziai. Sedi kur lauko kavinej, vaikas isalksta, pasikisi po apacia, uzdengi drabuziu ir maitini, o niekas net nemato

Tiesą pasakius, aš irgi jokių spec. drabužių maitinančioms nepirkau, o ir minties tokios net nebuvo. Vistiek pakolkas orai šalti, taigi tenka nešioti visokius megztinius, kurių pakelt kraštelį tikrai nėra sunku.
Tik liemenėles maitinančioms medvilnines buvau kelias nusipirkus, bet ir nuo jų greit atsižegnojau - labai jau nepatogu buvo - tai spaudžia, tai ant šono gulint iškrenta kas nors
. Todėl, kaip ir Ragnez minėjo, nusipirkai besiūlio trikotažo liemenėlę, kuria esu labai patenkinta - ir nespaudžia, ir prilaiko, ir formos neiškraipo, ir dar atrodo pusėtinai!
Tik liemenėles maitinančioms medvilnines buvau kelias nusipirkus, bet ir nuo jų greit atsižegnojau - labai jau nepatogu buvo - tai spaudžia, tai ant šono gulint iškrenta kas nors

Turejau specialia pizhama ir pora trumparankoviu marskineliu maitinancioms. Ir vienerius ilgarankovius ir megztuka, kuriu nekart neuzsidejau (nes zindydavau lauke/vieshose vietose tik vasara, kol vaikas buvo labai mazhas).
Siaip man zindymo drabuziai
,- grazus ir patogus.

QUOTE(uups @ 2005 03 17, 15:28)
Turejau specialia pizhama ir pora trumparankoviu marskineliu maitinancioms. Ir vienerius ilgarankovius ir megztuka, kuriu nekart neuzsidejau (nes zindydavau lauke/vieshose vietose tik vasara, kol vaikas buvo labai mazhas).
,- grazus ir patogus.

o kur juos isigijai, jei ne paslaptis? Nes as "Buk mama" parduotuveje kai klausiau - man jie pasiule tik naktinius is drabuziu. Galvoju, nu negi nebutu paklausos tokiems drabuziams, kad ju niekur nera

Kol kas apsiėjau be spec. rūbų. Liemenėlės tos pigios maitinančioms man negražios, tai kartais nešioju įprastas, tik didesnes, kur pirkau nėščia. O vasarai reiks atrast tokių rūbelių, kad būtų patogu maitint viešoj vietoj

QUOTE(Jurga @ 2005 03 17, 14:57)
o kur juos isigijai, jei ne paslaptis? Nes as "Buk mama" parduotuveje kai klausiau - man jie pasiule tik naktinius is drabuziu. Galvoju, nu negi nebutu paklausos tokiems drabuziams, kad ju niekur nera 

tuo metu as gyvenau JAV, tai pirkau spec parduotuvej...
siaip galima parsisiust pvz, ish http://motherwear.com
arba nusikopijuot modeliuka ir usimegzt/pasisiut

ash deviu iprastus, ir visai nebutinai susagstomus: labai sekmingai galima ir pasikelt palaidinuke ar megztuka, vaikutis juk priglunda ir niekas nieko nemato
pirkau tik liemenele maitinanchiai, nes i iki neshtumo neshiotas niekaip nebuchiau savo pieno fabriko ispraudus
Dabar, kai jau ispraudziu ir maitinu tik ryte ir vakare, tai tos liemeneles nebereikia, bet shiaip man su ja buvo patogu, nes shonuose atsisegdavo uzhtrauktukas. Shiaip pirkau pakankamai brangia (Mazylio pasaulyje), bet tikrai atsimokejo, nes dar priesh gimdyma pigiai pirktos Gariunuose taip niekada ir neuzsidejau

pirkau tik liemenele maitinanchiai, nes i iki neshtumo neshiotas niekaip nebuchiau savo pieno fabriko ispraudus

Na nežinau dėl tų lenkiškų iš turgaus
prisipirkau jų visas tris, lyg ir nieko pasirodė, o benešiojant supratau, kad jos graužia
- mano oda gana jautri, o jos tik atrodo natūralios medvilnės, iš tikro - sintetika
ir dabar va sėdžiu ir kasausi, o vyro kitos nusiūst nupirkt juk negaliu
Žodžiu, kieno oda jautresnė - geriau tų iš turgaus nepirkit.

Žodžiu, kieno oda jautresnė - geriau tų iš turgaus nepirkit.
Aš irgi miegu su liemenėle (maitinančiom mamom skirta, ji gi minkšta).Man tai patogiau, nes jei vaikas užsimiega, pienas pradeda bėgti... Ir kai naktį reikia pamaitinti patogu, nes kol iš vienos valgo, iš kitos bėga ir nemažai....