Įkraunama...
Įkraunama...

Už ką moka krikštatėviai, o už ką tėvai

Man irgi nesuprantama, kažkaip net minčių nekyla. Kūma siūlosi, bet aš jau viską pati suorganizavus, paprašiau jos žvakę nupirkti . Kad čia nėr ką organizuoti, ne vestuvės gi smile.gif
Atsakyti
O aš kol nepaskaičiau, tai ir nežinojau, kad kažkoks "pasiskirstymas" yra.. Už viską žadam mokėtis patys..
Atsakyti
Už viską mokėsim patys. Pakvietėm ir sakiau tikrai jiems nereiks už nieką mokėti schmoll.gif

Nebent pareikš patys, kad nori už kažką mokėti bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi nesuprantu tų privalo schmoll.gif Aš organizuoju šventę ir kadangi esu labai smulkmeniška, tai viskas nuo... iki... turi būti mano pačios išrinka ir pan., tai kodėl aš savo įgeidžius turiu kažkam primesti finansiškai rolleyes.gif
Vieno ko tikimės iš krikšto tėvelių, tai aukos bažnyčioje, o daugiau viskas yra tik mūsų išlaidos ax.gif
Atsakyti
Sveiki! smile.gif Turiu jums labai labai svarbių klausymų, tikiuosi man galėsite padėti.. Už trijų mėnesiu busiu krikšto mama, mergaitei 5 metai. Kadangi krikštynose nebuvusi ir apie jas neka nusimanau ar galite man padėti ir pasakyti kokios mano pareigos, kuo aš turiu pasirūpinti, ką nupirkti. Mes nutarėme, kad perku krikštynų rubelius, žinau kad reikia pirkti balta suknele, batelius, kas dar yra butina,nes vaikas jau nebemažas. Ačiū labai kas pagalbės man:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweete_: 24 kovo 2014 - 18:32
QUOTE(Silver sky @ 2014 02 18, 01:27)
Aš irgi nesuprantu tų privalo schmoll.gif Aš organizuoju šventę ir kadangi esu labai smulkmeniška, tai viskas nuo... iki... turi būti mano pačios išrinka ir pan., tai kodėl aš savo įgeidžius turiu kažkam primesti finansiškai rolleyes.gif
Vieno ko tikimės iš krikšto tėvelių, tai aukos bažnyčioje, o daugiau viskas yra tik mūsų išlaidos ax.gif

o kodel jus tikites aukos?o tai kaip jus ju klausite ar jie paukos, o jeigu nepaaukos tai kaip darysite visai nieko neaukosite?
nes mes nesitikim,uz viska patys mokesime, o ir paklausti del aukos tikrai neisdrystume doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sweete_ @ 2014 03 24, 18:32)
Sveiki!  smile.gif  Turiu jums labai labai svarbių klausymų, tikiuosi man galėsite padėti.. Už trijų mėnesiu busiu krikšto mama, mergaitei 5 metai. Kadangi krikštynose nebuvusi ir apie jas neka nusimanau  ar galite man padėti ir pasakyti kokios mano pareigos, kuo aš turiu pasirūpinti, ką nupirkti. Mes nutarėme, kad perku krikštynų rubelius, žinau kad reikia pirkti balta suknele, batelius, kas dar yra butina,nes vaikas jau nebemažas.  Ačiū labai kas pagalbės man:)

sias laikais tai susitarimo reikalas smile.gif pries pusantru metu krisktyjau sunena, tai pat savo noro niekas nieko neprase pirkau krisktomarskinius ir kriskto zvake, ir torta (nes buvo svenciamas ir jo gimtadienis) daugiau nieko smile.gif del nupirktu daiktu perspejau vaiko mama, kad nesusidubliuotu.
Dar padovanojau vaikui krikstynu proga simboline dovana. Jokiu drabuziu, avalynes, ar auku baznyciai (gal aukojo krikstotevelis) g.gif
Atsakyti
Mes realiai suplanavom viską apmokėti patys, nes mūsų krikštatėviai kitame mieste/šalyje, kaip jie nupirks tokius rūbelius, kad tiktų ir patiktų? Man paprasčiau tai padaryti ir nemanau, kad jie turėtų pirkti, esu dėkinga už tai, kad sutiko būti krikštatėviais, nes man svarbu, ne tik ta diena bet ir visas vaiko gyvenimas. Žvakę pas mus bažnyčioj duoda, pirkti nereikia, dėl aukos dar nežinau, bet ko gero kiekvienas nuo savęs paaukosim kažkiek pinigėlių, "stafkių" nėr bažnyčioj. Po ceremonijos planuojam pietus restorane, planavom irgi viską apmokėti, bet krikštatėviai nesutinka, kompromisas - dalinsimės sąskaitą.
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2014 02 18, 00:27)
Aš irgi nesuprantu tų privalo schmoll.gif Aš organizuoju šventę ir kadangi esu labai smulkmeniška, tai viskas nuo... iki... turi būti mano pačios išrinka ir pan....

O jeigu tu pati isrinktum, o kriksto teveliai sumoketu...? ax.gif as lygiai taip pat kalbejau, nes musiskiai tai net nepasisiule nieko... schmoll.gif as aisku nepykstu, nes per 5 metus jie buvo nuostabiausi krikstateviai..visada pasveikina visom progom, myli kaip savo ir t.t....tik va supratingumo zmonem tai truksta ...jeigu susirenkam aptarti krikstynu planu, scenarijaus, tai viskas baigiasi ka rengsis krikstamote, nes cia gi ji zvaigzde. ?.sad.gif pikta tada atsimenu buvo...
Atsakyti
Sveikos merginos.As cia gal ne i tema,bet gal kas gali pasakyt ar reikia kriksto tevams kokiu pazymu ar dokumentu krikstijant vaikeli?Ar reikia issiimt pazyma ,kad patys krikstyti ir panas?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2014 03 27, 12:06)
o kodel jus tikites aukos?o tai kaip jus ju klausite ar jie paukos, o jeigu nepaaukos tai kaip darysite visai nieko neaukosite?

Todėl, kad žinome, kad jie planuoja aukoti wink.gif Todėl ir sakau, kad tik vienintelio šito dalyko tikiuosi, nes už visą kitą mokėsiu pati 4u.gif

QUOTE(nakvisa @ 2014 04 13, 23:56)
O jeigu tu pati isrinktum, o kriksto teveliai sumoketu...?  ax.gif

Sunku pasakyti, nes aš renku ir perku pagal savo finansines galimybes, ir savo norų (įgeidžių) nesinori primesti krikšto tėvams, nes galbūt jie negali sau leisti tiek, o aš jų ir neprašau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2014 02 08, 19:41)
Už viską mokėsim patys. Pakvietėm ir sakiau tikrai jiems nereiks už nieką mokėti schmoll.gif

Nebent pareikš patys, kad nori už kažką mokėti  bigsmile.gif

SUTINKU. Mes irgi lygiai taip pat 4u.gif
Atsakyti