o kokia ju kaina mazdaug?

nu kažkada aš pasakojau, tai daba pasikartosiu.
bute dėjau parketlentes ąžuolo, o virtuvėje, koridoriuje ir vonios kamb. - medžio imitacijos plyteles. jų net dydis labai panašus, ir spalvą beveik tokią pačią atitaikėm. kas svarbiausia, tai iš toli pažiūrėjus visai nesimato, kad plytelės, visi galvoja, kad medis. tik užlipus pasijaučia.
bet, iškart pasakysiu, kad tos, kur senukuose ir pan, tai tikrai ššš. nei vaizdo, nei kokybės.
aš rinkausi besiūles tokias, kur kiekviena skirtingo "medienos" rašto. bet ir kaina lygi parketlenčių kainai...
Papildyta:
arba paprašyt kad ten, kur pirko, paprojektuotų. arba ten, kur pirko, paprašyt katalogų, kaip ten siūlo išdėstyti ir tada sau nesunku pritaikyti pagal pavyzdį
bute dėjau parketlentes ąžuolo, o virtuvėje, koridoriuje ir vonios kamb. - medžio imitacijos plyteles. jų net dydis labai panašus, ir spalvą beveik tokią pačią atitaikėm. kas svarbiausia, tai iš toli pažiūrėjus visai nesimato, kad plytelės, visi galvoja, kad medis. tik užlipus pasijaučia.
bet, iškart pasakysiu, kad tos, kur senukuose ir pan, tai tikrai ššš. nei vaizdo, nei kokybės.
aš rinkausi besiūles tokias, kur kiekviena skirtingo "medienos" rašto. bet ir kaina lygi parketlenčių kainai...
Papildyta:
QUOTE(Nanda @ 2009 08 12, 15:26)
Munix, nueinate į plytelių saloną ir paprašot paprojektuoti, padėlioti
Kainuos projektėlis, jei plytkų pas juos nepirksit, bet turėsit vaizdą savo vonios ar kelis.

arba paprašyt kad ten, kur pirko, paprojektuotų. arba ten, kur pirko, paprašyt katalogų, kaip ten siūlo išdėstyti ir tada sau nesunku pritaikyti pagal pavyzdį

QUOTE(Žanė @ 2009 08 12, 16:13)
nu kažkada aš pasakojau, tai daba pasikartosiu.
o jos tokios "pasiaustos" buvo, ar lygios ir slidzios?

QUOTE(Žanė @ 2009 08 12, 16:13)
Papildyta:
Papildyta:
Mes tokias irgi planuojam dėtis, gal galit pasakyt kur jas pirkot

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 12, 16:14)
jos neslidžios, o tokios grublėtesnės, su ranteliais, kaip ir medis toks rantuotas.
QUOTE(cunami @ 2009 08 12, 16:23)
pirkau vokiškoj keramikoje. panašių mačiau ir linėjoje, bet ten ženkliai brangesnės buvo.

QUOTE(Nanda @ 2009 08 12, 15:26)
Munix, nueinate į plytelių saloną ir paprašot paprojektuoti, padėlioti
Kainuos projektėlis, jei plytkų pas juos nepirksit, bet turėsit vaizdą savo vonios ar kelis.

šitą tai žinau,bet kad ten to nedaro,o jas mačiau tik vienoje vietoje pirkti

QUOTE(Munix @ 2009 08 12, 20:49)
na tai pabandykit paieškot internete. suveskite paieškoje tikslius plytelių kolekcijos pavadinimus, gamintoją ir pabandykt

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 12, 10:20)
Kristik, taip pabraizius ir as buvau, bet kai braizai su matmenimis tai daug kas keiciasi
vonia gi nebus 60cm plocio (kur pirma varianta pateikei), o ta sienele palei skalbenke yra butent 60cm, jeigu ja ilginti, tada iejimo i vonia kita siena(kuri su koridoriumi ribojasi) reikia trumpinti, nu ir t.t. ir pan.
tas pats su ta kolona, prie kurios tu dedi dusa, dusas juk min 90cm, o kolonos tik 70cm kazkur, tai kiek jis bus islendes is tos kolonos?
ar siulai didinti kolona, kad butu lygi su dusu? bet tada atimi vieta is kitos puses
zodziu, architektai cia jau prakaitvao visaip, kai praddei delioti pagal tikslius matmenis su ju programom, pamatai kad nei taip nei taip netelpa
nebent kazko isvis atsisakyti reikia, tada gut 

vonia gi nebus 60cm plocio (kur pirma varianta pateikei), o ta sienele palei skalbenke yra butent 60cm, jeigu ja ilginti, tada iejimo i vonia kita siena(kuri su koridoriumi ribojasi) reikia trumpinti, nu ir t.t. ir pan.
tas pats su ta kolona, prie kurios tu dedi dusa, dusas juk min 90cm, o kolonos tik 70cm kazkur, tai kiek jis bus islendes is tos kolonos?

zodziu, architektai cia jau prakaitvao visaip, kai praddei delioti pagal tikslius matmenis su ju programom, pamatai kad nei taip nei taip netelpa

Jei tureciau laiko, pabraizyciau as tau smulkiau

Kalbant apie pirma varianta, tai aš gal geriau patrumpinčiau tą sieną apie kurios trumpinima rasai

QUOTE(Monita20 @ 2009 08 12, 11:59)
Man sitos laivo denio irgi kazkas nerealaus, maciau irise, rai dabar uj kaip noriu...
Va cia galima pasiskaityt technologija ju:
http://www.quick-ste...dest_range.aspx
Va cia galima pasiskaityt technologija ju:
http://www.quick-ste...dest_range.aspx
Man irgi gražu medžio grindys vonioje

QUOTE(Žanė @ 2009 08 12, 17:33)
jos neslidžios, o tokios grublėtesnės, su ranteliais, kaip ir medis toks rantuotas.
pirkau vokiškoj keramikoje. panašių mačiau ir linėjoje, bet ten ženkliai brangesnės buvo.

tai jo esu ant tokiu vaiksciojus tada, ypatingas jausmas

QUOTE(kristik @ 2009 08 12, 22:32)
Jei tureciau laiko, pabraizyciau as tau smulkiau
Kalbant apie kolonos didinima, tai jei ziureti trecia varianta, gautoje nisoje isitektu skalbimo masina su dziovykle ir vieta nebutu prarasta
Zinoma, reikia ziureti kaip issidesto visa kita
Kalbant apie pirma varianta, tai aš gal geriau patrumpinčiau tą sieną apie kurios trumpinima rasai

pamirsti, kad salia skalbenkes ir dziovykles turi buti 50cm plocio lentynos, skalbiniu deze ir pan. (mano idetam plane parodyta tokios stumdomos durys uz kuriu bus viskas) tai su skalbenke gaunasi 110cm ilgio tokia spinta, nes skalbenke ir ant jos dziovykle bus pasleptos i ja. Va cia ir prasideda galvaskausmis, nes zinau kiek turim pasidejimu bute, todel tokiu lentynu vonioj man laaabai reikes. Jei butu tik skalbenke su dziovykle tada butu viskas kitaip, o dabar bus tokia alia spinta, kas ir sudaro visus keblumus planuojant