Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Tokį galvos skausmą turiu dėl vonios doh.gif tiesiog pasimečiau ir nežinau kokią išsirinkti. Renkamės iš :
Polysan Lisa ( bet jos akrilo storis tik 4 mm.)
Ravak Magnolia ( bet pats vonios išlenktas kraštas trukdo )
Teiko Klasik ( akrilo storis iš viso tragiškas tik 3,2)
Poliplasto Indra ( lietuviška, akrilo storis lyg tai 6 mm. )

Apie Ravaką daugiausiai prirašyta, bet gal kurios iš jūsų turite kitų mano suminėtų vonių, kaip jos, ar gerai tarnauja?

Atsakyti
QUOTE(Oksis @ 2009 08 13, 18:24)
Tokį galvos skausmą turiu dėl vonios  doh.gif  tiesiog pasimečiau ir nežinau kokią išsirinkti. Renkamės iš :
Polysan Lisa ( bet jos akrilo storis tik 4 mm.)
Ravak Magnolia ( bet pats vonios išlenktas kraštas trukdo )
Teiko Klasik ( akrilo storis iš viso tragiškas tik 3,2)
Poliplasto Indra  ( lietuviška, akrilo storis lyg tai 6 mm. )

Apie Ravaką daugiausiai prirašyta, bet gal kurios iš jūsų turite kitų mano suminėtų vonių, kaip jos, ar gerai tarnauja?

visi Jusu isvardinti gamintojai "spaudzia" vonias is 6mm akrilo lakstu, tokio storio akrilas ir yra ploksciose vonios vietose. O kiek jo lieka ant kampu - pamatuoti galima su slankmaciu perpjovus vonia pusiau, tiksliu duomenu niekas nepateikia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Koks atstumas turi buti tarp unitazo ir bide?
Imetu savo planeli, gal ir man ka patarsit,gal ka geriau vietomis keisti? ar nebus taip, kad iseini is duso ir tiesiai i tualeta ilipi g.gif
http://www.bustovizi...5088ebf59cdde20

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 08 14, 10:30)
Sveikos,

Koks atstumas turi buti tarp unitazo ir bide?
Imetu savo planeli, gal ir man ka patarsit,gal ka geriau vietomis keisti? ar nebus taip, kad iseini is duso ir tiesiai i tualeta ilipi  g.gif
http://www.bustovizi...5088ebf59cdde20

Aciu  4u.gif

Pas mus bus 30 cm smile.gif

Aš gal keisčiau wc ir bide su vonia vietomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 08 14, 11:40)
Pas mus bus 30 cm smile.gif

Aš gal keisčiau wc ir bide su vonia vietomis  ax.gif

Nu jei 30cm, tai normaliai tada turetu sutilpti, o nuo sienos kazin kiek g.gif 30, ar maziau gali buti?

Jei sukeisti vietom, tai gausis, kad is duso tiesiai i vonia g.gif o dar ir wc pasidaro kaip ant delno prie tos kriaukles... o duso kabina pas mus bus nisoje, tai kaip ir kazkoks "privatumas" kai atsisedi pakakoti, kai atsidaro durys neiskyla pries akis "erelio poza" tupintis zmogus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet jei sukeitus wc ir vonia tada iejus erdves daugiau atrodo, ta vonia griozdiska nesimato is karto g.gif Nors ta vonia tai paskutinej vietoj desim, kazkaip mes prie duso iprate, net mazasis musu

As dar noreciau kresla kur italpinti ,bet niekur ji netelpa man, nebent kol vonios nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
special for Bufeto vedeja ir jos i vonia del nusiprausimo kaip duse nenorinciam lipti vyrui biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 14 rugpjūčio 2009 - 12:45
QUOTE(indruciukas @ 2009 08 14, 11:04)
Nu jei 30cm, tai normaliai tada turetu sutilpti, o nuo sienos kazin kiek g.gif  30, ar maziau gali buti?

Jei sukeisti vietom, tai gausis, kad is duso tiesiai i vonia g.gif o dar ir wc pasidaro kaip ant delno prie tos kriaukles... o duso kabina pas mus bus nisoje, tai kaip ir kazkoks "privatumas" kai atsisedi pakakoti, kai atsidaro durys neiskyla pries akis "erelio poza" tupintis zmogus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet jei sukeitus wc ir vonia  tada iejus erdves daugiau atrodo, ta vonia griozdiska nesimato is karto g.gif Nors ta vonia tai paskutinej vietoj desim, kazkaip mes prie duso iprate, net mazasis musu

As dar noreciau kresla kur italpinti ,bet niekur ji netelpa man, nebent kol vonios nebus  lotuliukas.gif

Ar tikrai naudosi tu tą krėslą?? Pastebėjau pastaruoju metu daug kas kiša tuos krėslus, telpa netelpa, gražu, negražu, bet "a lia mada" doh.gif
Dušo kabiną daryčiau ne nišoje, o kampinę - ne taip užsigriozdintų kambarys smile.gif Jei wc bus kur yra, nemanau, kad ant jo "užsirovinėsi". Jei bus vonia, varstomą dalį daryčiau praustuvo pusėje smile.gif

Kas dėl "erelio pozos" , tai tokio dydžio vonioje ji matysis ir ten, ir ten rolleyes.gif O aplamai, tai paprastai žmonės atlikdami tuos reikaliukus paprastai duris užsirakina arba savi nelenda ax.gif

Nuo sienos mūsų wc bus irgi 30 cm, bet sprendžiant iš to ką turiu šiuo metu bute, užtektų ir 20-25 cm smile.gif

Dar klausimas ar jums labai reikia paties bide. Vietoj jo galima šalia wc sumontuoti bidete (maža dušelio galvutė), tad bide neužimtų vietos smile.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2009 08 14, 12:16)
special for Bufeto vedeja  ir jos i vonia del nusiprausimo kaip duse nenorinciam lipti vyrui biggrin.gif
http://www.artweger....?...itung&lg=en

Ooo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 14 rugpjūčio 2009 - 12:51
QUOTE(kristik @ 2009 08 14, 13:37)

cia reakcija i santechnika ar i jos demonstracijoj dalyvaujanti vyruka? biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 08 14, 12:39)
cia reakcija i santechnika ar i jos demonstracijoj dalyvaujanti vyruka?  biggrin.gif  hihihi.gif

Turbūt nusenau anksčiau laiko... Santechnika sužavėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 08 14, 13:37)
Ar tikrai naudosi tu tą krėslą?? Pastebėjau pastaruoju metu daug kas kiša tuos krėslus, telpa netelpa, gražu, negražu, bet  "a lia mada"  doh.gif
Dušo kabiną daryčiau ne nišoje, o kampinę - ne taip užsigriozdintų kambarys  smile.gif Jei wc bus kur yra, nemanau, kad ant jo "užsirovinėsi". Jei bus vonia, varstomą dalį daryčiau praustuvo pusėje  smile.gif

Kas dėl "erelio pozos" , tai tokio dydžio vonioje ji matysis ir ten, ir ten  rolleyes.gif O aplamai, tai paprastai žmonės atlikdami tuos reikaliukus paprastai duris užsirakina arba savi nelenda  ax.gif

Nuo sienos mūsų wc bus irgi 30 cm, bet sprendžiant iš to ką turiu šiuo metu bute, užtektų ir 20-25 cm smile.gif

Dar klausimas ar jums labai reikia paties bide. Vietoj jo galima šalia wc sumontuoti bidete (maža dušelio galvutė), tad bide neužimtų vietos  smile.gif
Papildyta:
Ooo  bigsmile.gif

As net nezinojau,kad cia nauja mada kreslas vonioje blink.gif biggrin.gif Nu man ji praverstu manau,ir drabuziams pasideti, ir siap jei kokius nagus pasilakuoti,ir vonelej ****** pasimasazuoti,ir plaukus dziovinant as mielai prisesciau... senatve lotuliukas.gif
kai murijo siena nisai, mes mastem,ar jos reik (baisiai baugina kad leis vandeni per grindis, o padeklo nesinori). Tai nusprendem lai buna, jei ka nugriausim biggrin.gif , tai taip tiksliai ir nesam apsisprende del tos nisos...

kaip suprasti varstoma dali vonioje? blink.gif Cia apie iejimo duris kalba? Tai jei stoviu prie kriaukles,dazausi, kazkas daro duris ir mane "prispaudzia"?

Normaliose seimose tai gal uzsirakina, bet pas mus dabar kai vonia kartu su tuliku, tai gyvenimas tulike verda pilnu tempu lotuliukas.gif Jei as duse, tai nesakysiu savo vyrui, neik i tualeta,as dabar maudausi, svarbiau priminti, kad pries leidziant vandeni pranestu, bo gali likti kaip vista nuplikyta lotuliukas.gif

Nu to bide as tai visai nepaigendu, kreslo man labiau vonioje truksta biggrin.gif Cia mes daugiau kojoms plauti ji manau naudotume... Nu gal mazius bus naujovisku manieru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 14 rugpjūčio 2009 - 13:08
QUOTE(indruciukas @ 2009 08 14, 13:03)
As net nezinojau,kad cia nauja mada kreslas vonioje  blink.gif biggrin.gif  Nu man ji praverstu manau,ir drabuziams pasideti, ir siap jei kokius nagus pasilakuoti,ir vonelej ****** pasimasazuoti,ir plaukus dziovinant as mielai prisesciau... senatve  lotuliukas.gif
kai murijo siena nisai, mes mastem,ar jos reik (baisiai baugina kad leis vandeni per grindis, o padeklo nesinori). Tai nusprendem lai buna, jei ka nugriausim  biggrin.gif , tai taip tiksliai ir nesam apsisprende del tos nisos...

kaip suprasti varstoma dali vonioje? blink.gif  Cia apie iejimo duris kalba? Tai jei stoviu prie kriaukles,dazausi, kazkas daro duris ir mane "prispaudzia"?

Normaliose seimose tai gal uzsirakina, bet pas mus dabar kai vonia kartu su tuliku, tai gyvenimas tulike verda pilnu tempu lotuliukas.gif Jei as duse, tai nesakysiu savo vyrui, neik i tualeta,as dabar maudausi, svarbiau priminti, kad pries leidziant vandeni pranestu, bo gali likti kaip vista nuplikyta  lotuliukas.gif

Nu to bide as tai visai nepaigendu, kreslo man labiau vonioje truksta  biggrin.gif Cia mes daugiau kojoms plauti ji manau naudotume... Nu gal mazius bus naujovisku manieru  biggrin.gif

Toks jausmas, kad pas jus visas gyvenimas vonioje verda biggrin.gif Niekas ten tavęs nepritrėkš irnesakyk.gif Šiaip tai praustuvai prašosi kur nors toliau pastatomi, bet nieko čia labai neprigalvosi..
Tavo išvardytom procedūrom pakaktų ir dailaus minkšto nediduko suoliuko a lia kedutes tongue.gif Žodžiu, savo pamąstymus išsakiau, sėkmės enkantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 08 14, 14:36)
Toks jausmas, kad pas jus visas gyvenimas vonioje verda  biggrin.gif Niekas ten tavęs nepritrėkš  irnesakyk.gif Šiaip tai praustuvai prašosi kur nors toliau pastatomi, bet nieko čia labai neprigalvosi..
Tavo išvardytom procedūrom pakaktų ir dailaus minkšto nediduko suoliuko a lia kedutes  tongue.gif  Žodžiu, savo pamąstymus išsakiau, sėkmės enkantis  4u.gif

Nu tai teks vyrui sakyti, kad man dar viena vonios kambari padarytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jei tuos praustuvus pastumus toliau biski, gyvatuka prie dusines, tai prieky ka man tas tarpas duotu? Cia dar nei kalinizacija,nei vamzdynai neisvedzioti, tai galima viska perstatineti... Nu prastai man su fantazija blush2.gif ax.gif tai ir prasau pagalbos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 14 rugpjūčio 2009 - 13:58