Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Sveikos,

Mes tai daug galvojimo ir svarstymo ir nervu apturejom. Na bet kazka sudeliojom, kaip manot? WC turejo but priesais duris, bet nusprendem visdelto griauti ir kanalizacija vesti prie to kampo, bet va vamzdziai eina palei zeme bet vistiek atsikise, tai darysim praktiskai palei visa siena borteli, manau neapsimoka daryt zema, geriau aukstesni tai ir pasidet grazioms smulkmenoms bus, o WC bus imontuojamas pakabinimas tai ir ten toj sienoj senele bus iki skalbenkes.

user posted image

Atsakyti
Sveikos, merginos!
Gal but kazhkas shiuo metu remontuoja vonia? Pas mus namuose darbai verda! Pamaneme, kad vonios kambarys turi tureti savo stiliu, tema. Sugalvojam su vyru, kad tai bus "disco"
Susidureme su problema - apshvietimas...Kazhkada skachiau zhurnale, kad buna tokiu dushu, kurie "nuspalvina" vandeni raudonomis, melynomis, zhaliomis ir kitomis spalvomis priklausimai nuo vandens temperaturos. Kazhkaip ten dusho galva shviechiasi g.gif ...dabar paieskojau uzsienio saituose - LED technologija vadinasi tas prietaisas. Gal kas Lietuvoje jau turi ta stebukla? arba kazhka bent girdejo? Pasidalinkite!!!!!!!!
Gal dar kokiu ideju "disco" voniai numesite? Achiu!!!!!!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif
tas dushas turi mazhdaug taip atrodyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xmiaux @ 2009 08 28, 10:29)
nišos gylis manau būtų apie 80cm, o plotis apie 100cm.

o ar užteks 80cm gylio dušui? kažkaip man rodos mažoka, pasilenksiu muilo pakelt ir su užpakaliu į sieną remsiuos  lotuliukas.gif 

Galima lenktis palei ilgesnę, 100 cm sieną, turėtų tada nekliūti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muli@: 28 rugpjūčio 2009 - 19:39
QUOTE(Monita20 @ 2009 08 28, 11:42)
Sveikos,

Mes tai daug galvojimo ir svarstymo ir nervu apturejom. Na bet kazka sudeliojom, kaip manot? WC turejo but priesais duris, bet nusprendem visdelto griauti ir kanalizacija vesti prie to kampo, bet va vamzdziai eina palei zeme bet vistiek atsikise, tai darysim praktiskai palei visa siena borteli, manau neapsimoka daryt zema, geriau aukstesni tai ir pasidet grazioms smulkmenoms bus, o WC bus imontuojamas pakabinimas tai ir ten toj sienoj senele bus iki skalbenkes.

Nežinau atstumų, bet kol kas man wc su skalbykle norisi sukeisti vietomis ax.gif O jei palikti taip, tai norisi wc apsukti, kad "žiūrėtų" taip kaip praustuvai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 29 rugpjūčio 2009 - 09:47
Sveikos. Vėl užsukau ieškodama patarimų ... ax.gif užmačiau žiauriai gražias juodas, galzūruotas, krokodilo odos imitacijos plyteles wub.gif nu jos tooookios - iškarto pamatę su vyru įsimylėjom wub.gif tačiau vizija to wc buvo šiek tiek kitokia - klasikinio stiliaus plytelės, mastyvus veidrodis mediniais rėmais, geležinis su kristalais šviestuvas ir klasikiniais raštais marginti tapetai .... dabar pamačius tas plyteles ir viskas susimaišė doh.gif jos modernios, visiškai priešingybė mano susikurtam vaizdui doh.gif Dabar klausimėlis: kokią spalvą reiktų derinti prie juodų plytelių? balta bus neišvengiama - wc puodas ir praustuvas bus balti, bet sienų baltų nenoriu schmoll.gif man tie deriniai juoda-balta nepatinka schmoll.gif reikia trečios spalvos, ale kokios? g.gif
Atsakyti
nusipirkau 2 litrus sv.zalius dazus ir galvoju o jei as taupumo sumetimai nudazysiu ir vonia ir virtuve viena spalva. dar kas yra iki puses sienos nupurktos kreida noreciau ant ju uzdazyti kaip jas paruosti kuo pigiau kad dazai laikytusi
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 08 29, 10:27)
Sveikos.  Vėl užsukau ieškodama patarimų ...  ax.gif  užmačiau žiauriai gražias juodas, galzūruotas, krokodilo odos imitacijos plyteles  wub.gif  nu jos tooookios - iškarto pamatę su vyru įsimylėjom  wub.gif tačiau vizija to wc buvo šiek tiek kitokia - klasikinio  stiliaus plytelės, mastyvus veidrodis mediniais rėmais, geležinis su kristalais šviestuvas ir klasikiniais raštais marginti tapetai .... dabar pamačius tas plyteles ir viskas susimaišė  doh.gif  jos modernios, visiškai priešingybė mano susikurtam vaizdui  doh.gif Dabar klausimėlis: kokią spalvą reiktų derinti prie juodų plytelių? balta bus neišvengiama - wc puodas ir praustuvas bus balti, bet sienų baltų nenoriu  schmoll.gif  man tie deriniai juoda-balta nepatinka  schmoll.gif  reikia trečios spalvos, ale kokios?  g.gif

Pagalvok apie bendrą stilistika - jei kambariai daugiau į klasiką, tai likčiau prie pirminės vizijos, jei ne, tai pabandyk iš naujo susikurti viziją smile.gif Prie juodos gali daug ką derinti - gražiai atrodys ir žalsva, ir žydra, ir kitos spalvos - viskas priklausys nuo to kokį atspalvį ir toną pasirinksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 08 29, 11:27)
Sveikos.  Vėl užsukau ieškodama patarimų ...  ax.gif  užmačiau žiauriai gražias juodas, galzūruotas, krokodilo odos imitacijos plyteles  wub.gif  nu jos tooookios - iškarto pamatę su vyru įsimylėjom  wub.gif tačiau vizija to wc buvo šiek tiek kitokia - klasikinio  stiliaus plytelės, mastyvus veidrodis mediniais rėmais, geležinis su kristalais šviestuvas ir klasikiniais raštais marginti tapetai .... dabar pamačius tas plyteles ir viskas susimaišė  doh.gif  jos modernios, visiškai priešingybė mano susikurtam vaizdui  doh.gif Dabar klausimėlis: kokią spalvą reiktų derinti prie juodų plytelių? balta bus neišvengiama - wc puodas ir praustuvas bus balti, bet sienų baltų nenoriu  schmoll.gif  man tie deriniai juoda-balta nepatinka  schmoll.gif  reikia trečios spalvos, ale kokios?  g.gif

Čia jau kaip fantazija aprėpia,ir kokių aksesuarų daugiau rasite, nes prie tokio derinio man visi atspalviai tiktų thumbup.gif Manau priklauso kokį vonios kambarį labiau galvojate daryti ar visgi modernų tada pvz. pilka ar karališkai prabangų tuomet galima ir vyno raudonumo spalvą įnešti ar romantišką tai ir gelsvi atspalviai manau tiktų.... Juoda kaip ir balta su visom spalvom dera...
Atsakyti
Kristik, kokia kaina to duso stovo, kuris ykeltas tavo parase?! g.gif

cia ziuriu lenkiskas... as maciau pardej (ne LT ax.gif ) bet tikrai ne lenkiska, tai kaina buvo kosmo kosmo.... keli tukst euru (nepamenu keli blink.gif ) uztat ir klausiu... atrodo panasiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 29 rugpjūčio 2009 - 11:10
QUOTE(pempe1 @ 2009 08 29, 11:32)
nusipirkau 2 litrus sv.zalius dazus ir galvoju o jei as taupumo sumetimai nudazysiu ir vonia ir virtuve viena spalva. dar kas yra iki puses sienos nupurktos kreida noreciau ant ju uzdazyti kaip jas paruosti kuo pigiau kad dazai laikytusi

klijuociau stiklo pluosto tapetais,mes taip 'issisukom' su virtuves viena siena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 08 29, 11:08)
Kristik, kokia kaina to duso stovo, kuris ykeltas tavo parase?!  g.gif

cia ziuriu lenkiskas... as maciau pardej (ne LT  ax.gif  ) bet tikrai ne lenkiska, tai kaina buvo kosmo kosmo.... keli tukst euru (nepamenu keli  blink.gif  ) uztat ir klausiu... atrodo panasiai  bigsmile.gif

Dabar jiems akcija 1100 Lt smile.gif Už kelis tūkst. eurų ir gražesni, ir kokybiškesni biggrin.gif Man šis patiko, o kadangi viskas iš metalo, tai surizikavau smile.gif Buvo brangesnis vokiškas, bet nepatiko man nei dizainas, nei plastmasinės detalės... Nors vokiečiai, žinoma lieka vokiečiais rolleyes.gif
Atsakyti
aciu bandysiu 4u.gif
Atsakyti