Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(xmiaux @ 2009 08 29, 22:10)
na pas mane į nišą tilptų tik 100x80, tai vat ir nežinau kaip išgaut ją 100x100  verysad.gif  galvojau stiklo blokeliais bet ir vėl vonioj vietos nebeliks, tai turbūt teks išsitelkti su mažesne, ką padarysi  verysad.gif 

o kokias spalvas pasiūlytumėt nedideliam vonios kambariui?

Stiklo blokeliai tikrai tik vietos suvalgytų.

Kuo vonios kambarys mažesnis, tuo šviesesnių spalvų jį daryčiau.
Atsakyti
Žinau, kad nėra vieningos nuomonės dėl blizgių plytelių praktiškumo, tačiau norėčiau, kad kas nors parodytų kaip realiai atrodo vonia, išklijuota blizgiomis plytelėmis. Nusižiūrėjau Ceramica Paradyz concert/linus plyteles, tačiau labai jau bijau, kad vonia bus tarsi vienas veidrodis. Ar neerzina vėliau tas blizgumas?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2009 09 04, 15:16)
Žinau, kad nėra vieningos nuomonės dėl blizgių plytelių praktiškumo, tačiau norėčiau, kad kas nors parodytų kaip realiai atrodo vonia, išklijuota blizgiomis plytelėmis. Nusižiūrėjau Ceramica Paradyz concert/linus plyteles, tačiau labai jau bijau, kad vonia bus tarsi vienas veidrodis. Ar neerzina vėliau tas blizgumas?

Na kad blizga, tas teisybe...pas daug ka is pazystamu maciau. Bet nuotrauku neturiu ax.gif Bet pagalvokite, jei kazkur tos plyteles tures but aptaskytos vandens - duso kabinoj, ar vonios siena...tai ant viso to blizgumo nuses kalkes, todel blizginti reikes po dazno prausimosi....O siaip realiai pacioj isvaizdoj bent as asmeniskai jokio blogio nematau...cia jau kiekvieno asmenine nuomone ir skonis. O skoniai visu skiriasi smile.gif Bet bent jau kaip veidrodis gi nebus tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2009 09 04, 15:16)

Aš užsisakiau baltas blizgias plyteles vaikų vonios kambariui. Kol kas jų dar nepristatė. Kai bus sudėtos galėsiu foto įdėt kaip atorodo vizualiai, o apie praktiškumą tik žiemą galėsiu papaskot biggrin.gif Šiaip man labai gražu blizgios plytelės, o ir erdvę optiškai labai padidina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 09 05, 13:44)
Aš užsisakiau baltas blizgias plyteles vaikų vonios kambariui. Kol kas jų dar nepristatė. Kai bus sudėtos galėsiu foto įdėt kaip atorodo vizualiai, o apie praktiškumą tik žiemą galėsiu papaskot  biggrin.gif  Šiaip man labai gražu blizgios plytelės, o ir erdvę optiškai labai padidina  smile.gif

aš irgi baltas blizgias užsisakiau biggrin.gif tiksliau jau sudėjo, bet nėr ką fotkint dar - apšvietimo nėr. gražu šiaip. o kaip valyti reiks - bus matyt...
Atsakyti
Sveikutes, parodysiu ir savo vonios plyteles, dar iranga nesumontuota tai gal ir vaizdo nelabai yra blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
norejau paklausti o niekas vonios kambaryje nenaudoja pisuarą ax.gif ar jis tinkamas tik viešuose tualetuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustyte @ 2009 09 05, 21:08)
norejau paklausti o niekas vonios kambaryje nenaudoja pisuarą ax.gif  ar jis tinkamas tik viešuose tualetuose blush2.gif

Naudoja...ir nemazai zmoniu. Aisku jie nebuna tokie bjaurus kaip viesuose wc doh.gif yra visokiausiu graziu, simpatisku ir dar su dangciu kad atrodytu estetiskiau...
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2009 09 05, 20:48)
Sveikutes, parodysiu ir savo vonios plyteles, dar iranga nesumontuota tai gal ir vaizdo nelabai yra  blush2.gif

matyt reiktų palaukti, kai viskas bus užbaigta, tada ir vaizdas atsivers smile.gif

norejau paklausti o niekas vonios kambaryje nenaudoja pisuarą ax.gif  ar jis tinkamas tik viešuose tualetuose blush2.gif

naudoja, bet man tai vistiek toks dalykas nelabai, kad ir gražaus dizaino...
smile.gif
Atsakyti
merginos, ka patariate naudoti, kokius siulus tarpams perkate, kad butu geras atsparumas vandeniui, maziau kalketu ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 09 05, 17:27)
aš irgi baltas blizgias užsisakiau biggrin.gif tiksliau jau sudėjo, bet nėr ką fotkint dar - apšvietimo nėr. gražu šiaip. o kaip valyti reiks - bus matyt...

biggrin.gif lauksim foto.

QUOTE(rut79 @ 2009 09 05, 20:48)
Sveikutes, parodysiu ir savo vonios plyteles, dar iranga nesumontuota tai gal ir vaizdo nelabai yra  blush2.gif

Matmenys plytelių man labai patinka, čia turbūt 60x30?
O plytelės čia tos dabar taip madingos sūrudijusio metalo imitacija ar kokios kitos?
Mes labai panašias 1a WC užsisakėm, biek kaip įsivaizduoju turėtų šiek tiek kitaip atrodyt ... g.gif

Iš mano visų pažystamų tik pas vienus yra pisuaras, ir tas labaaaai retai naudojamas smile.gif Mes jo nedėjom, tiesa pasakius net tokia mintis nekilo .... ax.gif
Atsakyti

MB sake kai keisim gyvenama vieta butinai statys ax.gif o ir yra ju dabar visokiausiu - dailus, su dangciais, su muselemis hihihi.gif patogus daiktas, kaip ir bide, tik nelabai dar pas mus populiaru rolleyes.gif
Atsakyti