pas mus kažkas panašaus į diijos nupasakotas plyteles tik jos lyg gyvatės oda tai va jos šiek tiek nepraktiškos menkiausias trupinukas matosi o ir vandens lašai tai pragaras , jei nusiteikusi jas be perstojo šveisti tai

QUOTE(xmiaux @ 2009 08 28, 08:41)
siaip vonioj kaip ir neguliu, labiau dusu naudojuosi. tai vat ir suku galva ar deti vonia su sienele ar daryti dusa, be jokiu kabinu tik trapa ir duris stiklines.
Statyčiau berėmę stiklinę dušo kabiną, rinkčiausi iš didesnių. Tikrai ne 80 cm

QUOTE(kristik @ 2009 08 29, 11:38)
Pagalvok apie bendrą stilistika - jei kambariai daugiau į klasiką, tai likčiau prie pirminės vizijos, jei ne, tai pabandyk iš naujo susikurti viziją
Prie juodos gali daug ką derinti - gražiai atrodys ir žalsva, ir žydra, ir kitos spalvos - viskas priklausys nuo to kokį atspalvį ir toną pasirinksi 

Na namo bendra stilistika tai modernas su klasikos prieskoniais

QUOTE(Rimvyda @ 2009 08 29, 11:40)
Čia jau kaip fantazija aprėpia,ir kokių aksesuarų daugiau rasite, nes prie tokio derinio man visi atspalviai tiktų
Manau priklauso kokį vonios kambarį labiau galvojate daryti ar visgi modernų tada pvz. pilka ar karališkai prabangų tuomet galima ir vyno raudonumo spalvą įnešti ar romantišką tai ir gelsvi atspalviai manau tiktų.... Juoda kaip ir balta su visom spalvom dera...

Vyno raudonumo spalva skamba neblogai, bet čia jau klasika būtų ... man kažko reikia kitko

QUOTE(saulelė @ 2009 08 29, 17:08)
pas mus kažkas panašaus į diijos nupasakotas plyteles tik jos lyg gyvatės oda tai va jos šiek tiek nepraktiškos menkiausias trupinukas matosi o ir vandens lašai tai pragaras , jei nusiteikusi jas be perstojo šveisti tai 

Oj, tas plyteles rinkausi ne kasdienini prausimosi, maudymosi patalpoms, o I aukšto WC (kuris skirtas labiau svečiams) ir jas dėčiau tik galinėj sienoj, t.y. toj, kur kabo wc puodas ... nebus nuo ko ten prisitaškyt. Visas kitas sienas planuoju dažyt ...
QUOTE(Nanda @ 2009 08 29, 18:02)
Statyčiau berėmę stiklinę dušo kabiną, rinkčiausi iš didesnių. Tikrai ne 80 cm
Jūsų vietoje, nedėčiau vonios... kam reikalingas daiktas, kuriuo nesinaudojama.

na pas mane į nišą tilptų tik 100x80, tai vat ir nežinau kaip išgaut ją 100x100

o kokias spalvas pasiūlytumėt nedideliam vonios kambariui?
QUOTE(Katrix @ 2009 08 31, 13:14)
Sveiki
Gal kas mate kur didesnis duso uzuolaidu pasirinkimas? Viskiu geletu, spalvotu pilna, o man paprasto kreminines reikia
Nu niekur nerandu 

kremine yra yske

QUOTE(uogute @ 2009 08 29, 11:08)
Kristik, kokia kaina to duso stovo, kuris ykeltas tavo parase?! 
cia ziuriu lenkiskas... as maciau pardej (ne LT
) bet tikrai ne lenkiska, tai kaina buvo kosmo kosmo.... keli tukst euru (nepamenu keli
) uztat ir klausiu... atrodo panasiai 

cia ziuriu lenkiskas... as maciau pardej (ne LT

Idedu pas mus jie po kiek. Plius ir dar kitokiu pribumbasu su LED yra

QUOTE(jblmami @ 2009 08 31, 21:28)
Tu kažką supainiojai - pas mane ne toks dušas

QUOTE(Diija @ 2009 08 29, 11:27)
Sveikos. Vėl užsukau ieškodama patarimų ...
užmačiau žiauriai gražias juodas, galzūruotas, krokodilo odos imitacijos plyteles
nu jos tooookios - iškarto pamatę su vyru įsimylėjom
tačiau vizija to wc buvo šiek tiek kitokia - klasikinio stiliaus plytelės, mastyvus veidrodis mediniais rėmais, geležinis su kristalais šviestuvas ir klasikiniais raštais marginti tapetai .... dabar pamačius tas plyteles ir viskas susimaišė
jos modernios, visiškai priešingybė mano susikurtam vaizdui
Dabar klausimėlis: kokią spalvą reiktų derinti prie juodų plytelių? balta bus neišvengiama - wc puodas ir praustuvas bus balti, bet sienų baltų nenoriu
man tie deriniai juoda-balta nepatinka
reikia trečios spalvos, ale kokios? 

paskaičiau, tai gal ir per vėlai savo nuomonę pasakysiu, bet man kaip tik tiktų derinti moderną su klasika. pvz tos priderinti aukso spalvos rėmą veidrodžiui, tokį alia senovinį ir gal kur padėti komodėlę ar spintelę po praustuvu irgi alia senovinę su aukso rankenėlėm

QUOTE(Žanė @ 2009 09 01, 22:02)
paskaičiau, tai gal ir per vėlai savo nuomonę pasakysiu, bet man kaip tik tiktų derinti moderną su klasika. pvz tos priderinti aukso spalvos rėmą veidrodžiui, tokį alia senovinį ir gal kur padėti komodėlę ar spintelę po praustuvu irgi alia senovinę su aukso rankenėlėm 

labai drąsus variantas

Pabijojau aš tų plytelių