Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

pas mus kažkas panašaus į diijos nupasakotas plyteles tik jos lyg gyvatės oda tai va jos šiek tiek nepraktiškos menkiausias trupinukas matosi o ir vandens lašai tai pragaras , jei nusiteikusi jas be perstojo šveisti tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(xmiaux @ 2009 08 28, 08:41)
siaip vonioj kaip ir neguliu, labiau dusu naudojuosi. tai vat ir suku galva ar deti vonia su sienele ar daryti dusa, be jokiu kabinu tik trapa ir duris stiklines.

Statyčiau berėmę stiklinę dušo kabiną, rinkčiausi iš didesnių. Tikrai ne 80 cm schmoll.gif Jūsų vietoje, nedėčiau vonios... kam reikalingas daiktas, kuriuo nesinaudojama.
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 08 29, 11:38)
Pagalvok apie bendrą stilistika - jei kambariai daugiau į klasiką, tai likčiau prie pirminės vizijos, jei ne, tai pabandyk iš naujo susikurti viziją smile.gif Prie juodos gali daug ką derinti - gražiai atrodys ir žalsva, ir žydra, ir kitos spalvos - viskas priklausys nuo to kokį atspalvį ir toną pasirinksi  4u.gif

Na namo bendra stilistika tai modernas su klasikos prieskoniais biggrin.gif vien klasika man primena muziejų, o vien modernas - operacinę lotuliukas.gif dėl to viską darau moderniai, įmaišydama kelias detalės klasikos (šviestuvai, komodos, tapetai, fotelis, veidrodis ir t.t.). Tačiau kalbant apie santechninę keramiką, tai ji grynai moderni - kiaušinio formos kabantys wc puodai, ir kiaušinio formos praustuvai ... turbūt su klasika čia gerokai prasilenkia ..... g.gif Kažko ryškaus ir intensyvaus nesinori - vaikams vonia suplanuota balta su žalsvais motyvais, o apie I aukšto WC svajojau kad jis bus tamsus, netgi santechnikos norėjau juodos doh.gif

QUOTE(Rimvyda @ 2009 08 29, 11:40)
Čia jau kaip fantazija aprėpia,ir kokių aksesuarų daugiau rasite, nes prie tokio derinio man visi atspalviai tiktų  thumbup.gif Manau priklauso kokį vonios kambarį labiau galvojate daryti ar visgi modernų tada pvz. pilka ar karališkai prabangų tuomet galima ir vyno raudonumo spalvą įnešti ar romantišką tai ir gelsvi atspalviai manau tiktų.... Juoda kaip ir balta su visom spalvom dera...

Vyno raudonumo spalva skamba neblogai, bet čia jau klasika būtų ... man kažko reikia kitko doh.gif oj bedelė bėda doh.gif kiba reiks atsisakyt tų plytelių .... unsure.gif svarbiausia iki pirmadienio turiu apsispręst, nes jau važiuosim užsakinėt... unsure.gif

QUOTE(saulelė @ 2009 08 29, 17:08)
pas mus kažkas panašaus į diijos nupasakotas plyteles tik jos lyg gyvatės oda tai va jos šiek tiek nepraktiškos menkiausias trupinukas matosi o ir vandens lašai tai pragaras , jei nusiteikusi jas be perstojo šveisti tai drinks_cheers.gif

Oj, tas plyteles rinkausi ne kasdienini prausimosi, maudymosi patalpoms, o I aukšto WC (kuris skirtas labiau svečiams) ir jas dėčiau tik galinėj sienoj, t.y. toj, kur kabo wc puodas ... nebus nuo ko ten prisitaškyt. Visas kitas sienas planuoju dažyt ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 29 rugpjūčio 2009 - 17:30
QUOTE(Nanda @ 2009 08 29, 18:02)
Statyčiau berėmę stiklinę dušo kabiną, rinkčiausi iš didesnių. Tikrai ne 80 cm  schmoll.gif  Jūsų vietoje, nedėčiau vonios... kam reikalingas daiktas, kuriuo nesinaudojama.

na pas mane į nišą tilptų tik 100x80, tai vat ir nežinau kaip išgaut ją 100x100 verysad.gif galvojau stiklo blokeliais bet ir vėl vonioj vietos nebeliks, tai turbūt teks išsitelkti su mažesne, ką padarysi verysad.gif
o kokias spalvas pasiūlytumėt nedideliam vonios kambariui?
Atsakyti
Labai grazu, kai grazus ir erdvus vonios kambarys smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal kas mate kur didesnis duso uzuolaidu pasirinkimas? Viskiu geletu, spalvotu pilna, o man paprasto kreminines reikia 4u.gif Nu niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2009 08 31, 13:14)
Sveiki  4u.gif Gal kas mate kur didesnis duso uzuolaidu pasirinkimas? Viskiu geletu, spalvotu pilna, o man paprasto kreminines reikia  4u.gif Nu niekur nerandu  doh.gif

kremine yra yske smile.gif 29 lt
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 08 29, 11:08)
Kristik, kokia kaina to duso stovo, kuris ykeltas tavo parase?!  g.gif

cia ziuriu lenkiskas... as maciau pardej (ne LT  ax.gif  ) bet tikrai ne lenkiska, tai kaina buvo kosmo kosmo.... keli tukst euru (nepamenu keli  blink.gif  ) uztat ir klausiu... atrodo panasiai  bigsmile.gif

Idedu pas mus jie po kiek. Plius ir dar kitokiu pribumbasu su LED yra doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 08 31, 21:28)
Idedu pas mus jie po kiek. Plius ir dar kitokiu pribumbasu su LED yra doh.gif .

Tu kažką supainiojai - pas mane ne toks dušas ax.gif Man tokie kaip nuorodoj nea.. schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas ROCA ketaus vonias pirkotės? Kaip kokybė? Ar vis dėlto geriau Vispool akmens masės?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 08 29, 11:27)
Sveikos.  Vėl užsukau ieškodama patarimų ...  ax.gif  užmačiau žiauriai gražias juodas, galzūruotas, krokodilo odos imitacijos plyteles  wub.gif  nu jos tooookios - iškarto pamatę su vyru įsimylėjom  wub.gif tačiau vizija to wc buvo šiek tiek kitokia - klasikinio  stiliaus plytelės, mastyvus veidrodis mediniais rėmais, geležinis su kristalais šviestuvas ir klasikiniais raštais marginti tapetai .... dabar pamačius tas plyteles ir viskas susimaišė  doh.gif  jos modernios, visiškai priešingybė mano susikurtam vaizdui  doh.gif Dabar klausimėlis: kokią spalvą reiktų derinti prie juodų plytelių? balta bus neišvengiama - wc puodas ir praustuvas bus balti, bet sienų baltų nenoriu  schmoll.gif  man tie deriniai juoda-balta nepatinka  schmoll.gif  reikia trečios spalvos, ale kokios?  g.gif

paskaičiau, tai gal ir per vėlai savo nuomonę pasakysiu, bet man kaip tik tiktų derinti moderną su klasika. pvz tos priderinti aukso spalvos rėmą veidrodžiui, tokį alia senovinį ir gal kur padėti komodėlę ar spintelę po praustuvu irgi alia senovinę su aukso rankenėlėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 09 01, 22:02)
paskaičiau, tai gal ir per vėlai savo nuomonę pasakysiu, bet man kaip tik tiktų derinti moderną su klasika. pvz tos priderinti aukso spalvos rėmą veidrodžiui, tokį alia senovinį ir gal kur padėti komodėlę ar spintelę po praustuvu irgi alia senovinę su aukso rankenėlėm  4u.gif

labai drąsus variantas smile.gif
Pabijojau aš tų plytelių unsure.gif nu jos tokios.... tokios ryškios, extravagantiškos, pačios iš savęs tokios gračios, kad prie jų jau būtų sunku kažką derinti - neįsivaizdavau nei šviestuvo, nei veidrodžio, tinkančio prie tų plytelių ... unsure.gif doh.gif Nusipirkom kitas ... unsure.gif
Atsakyti