Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Diax @ 2009 06 11, 15:25)
Merginos, matau intensyviai diskutuojat, tai gal žinosit atsakymą į mano klausimą  blush2.gif

Ar įmanoma į 120 cm vonios kambario nišą įsprausti vonią, kurios ilgoji kraštinė ir būtų apie 120 cm? Ar yra tokių vonių, kad išmatavimai būtų 120x70(80)?

Dušo kabinos nelabai norisi  blush2.gif Geriau trumpa ir plati vonia, tik klausimas ar tokių yra  g.gif  biggrin.gif

Yra tokia 120x70 http://armaland.pl/_...olor-p28904.jpg jos foto kaina kiek zinau nedidele. Daugiau kas gamintu is kokybisku nenumanau. Cia Roca serija Contesa. Isigyti gali Celsis, muresta ilgai ves, Dahlgera kazin ar gales atvest ir Herimejas.
Papildyta:
QUOTE(K&V @ 2009 06 11, 16:08)
Su nuolaida kainavo apie 1000 Lt+ dar kojos voniai 119 Lt

Jei plieno storis plonesnis, tada dar maziau kainuoja. Cia maximalus pagal siuolaikes technines galimybes - 3,5 mm.

Galiu pasakyt brangokai mazmena vonios su kojom 1050 Lt, nuolaidas patys zinot galit issimusti. Nebent dar uzsidejus spec padengima perl efect savaime nusivalanti danga kuri kainuoja + 169. Man asmeniskai Kaldewei labai geras gamintojas ir vonios super. yra tu minusu bet valymo atzvilgiu geriausias produktas ir graziau atrodo nei akriline.
Atsakyti
QUOTE(K&V @ 2009 06 11, 15:08)
Su nuolaida kainavo apie 1000 Lt+ dar kojos voniai 119 Lt

Jei plieno storis plonesnis, tada dar maziau kainuoja. Cia maximalus pagal siuolaikes technines galimybes - 3,5 mm.

g.gif O kada tu pirkai? Čia prieš mėnesį prasidėjo akcijos joms - 3,5 mm plienas tai kainos tokios kokias minėjau (kažkur turiu atspasdintą visų matmenų kainininką) mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Keleivis @ 2009 06 11, 16:44)
Galiu pasakyt brangokai mazmena vonios su kojom 1050 Lt, nuolaidas patys zinot galit issimusti. Nebent dar uzsidejus spec padengima perl efect savaime nusivalanti danga kuri kainuoja + 169. Man asmeniskai Kaldewei labai geras gamintojas ir vonios super. yra tu minusu bet valymo atzvilgiu geriausias produktas ir graziau atrodo nei akriline.

O gl žinai kur galima išsimušti didesnę nuolaidą rolleyes.gif ? Noriu Classic Duo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 06 11, 14:25)
Ar įmanoma į 120 cm vonios kambario nišą įsprausti vonią, kurios ilgoji kraštinė ir būtų apie 120 cm? Ar yra tokių vonių, kad išmatavimai būtų 120x70(80)?

buna dar ir tokių: ravak
jei patiko, galim ir nuolaidą pasiūlyt thumb_yello.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaria: 11 birželio 2009 - 22:14
Gal dar kas gali pasakyti ką nors apie INDUSA ie ESEDRA praustuvus bei wc?
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 06 11, 15:25)

Dušo kabinos nelabai norisi  blush2.gif Geriau trumpa ir plati vonia, tik klausimas ar tokių yra  g.gif  biggrin.gif

Mano tevai gyvena bendrabucio tipo bute, tai ten vonia ne ilgesne nei 120 cm, kai sau ieskojau vonios, tikrai teko matyti ir situ mazuju voniu, nepamenu kur (tikrai ne Senukuose), berods, Celsyje, bet nenoriu suklaidinti.
Papildyta:
[quote=kristik,2009 06 11, 18:37]
g.gif O kada tu pirkai? Čia prieš mėnesį prasidėjo akcijos joms - 3,5 mm plienas tai kainos tokios kokias minėjau (kažkur turiu atspasdintą visų matmenų kainininką) mastau.gif

Oi, pirkau dar metu pradzioje Dremalitoje, dare didele nuolaida santechnikai, o sitai voniai ne. Dabar tikrai gali buti pigiau, pas juos visa laika kam nors akcijos buna. Man atrodo, kazka panasaus maciau ir Ermitaze, bet man nei Senukuose, nei Ermitaze nepatinka konsultantai, o informacijos apie perkama produkta reikalauju daug ir su palyginimais ir t.t. Tad kainos gali ir varijuoti, svarbiausia techniniai parametrai.
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2009 06 11, 23:13)
jei patiko, galim ir nuolaidą pasiūlyt  thumb_yello.gif  ax.gif

Ravak tai tik bumo metu ispustas burbulas i reklama daug sudeta pinigu o kad ten butu geras produktas tai geriau patyliu. Cekijoj pagal kokybe 5 vietoj Ravak. Ir tai santechniku prakeiksmas turiu draugu santechniku ir su kuo teko kalbet net uz pastatima daugiau pinigu ima nes ten juodas darbas ja pastatyt. Apie Lilia tai jei reikia tokios vonios tai kodel gi ne, nes variantu tikrai vienetai. gal tik kad kaina didele 800. Nezinau kiek skardine kainuoja bet jei gerai pamenu roca trigubai pigiau, Pasidomet reiktu.
Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2009 06 11, 23:58)
Gal dar kas gali pasakyti ką nors apie INDUSA ie ESEDRA praustuvus bei wc?

Indusa nieko gero keramika pastatomu klozetu, nebent kai kurios serijos yra geresnes tokios kaip Reflex, kaikurie praustuvai dvigubi, pakabinami klozetai ,maisytuvai liuks. Esedra tai sios dienos geriausias gaminys kaina super dizainas taipogi kokybe tai pat. Sitas produktas vertas demesio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keleivis: 12 birželio 2009 - 08:54
QUOTE(Keleivis @ 2009 06 12, 08:48)
Indusa nieko gero keramika pastatomu klozetu, nebent kai kurios serijos yra geresnes tokios kaip Reflex, kaikurie praustuvai dvigubi, pakabinami klozetai ,maisytuvai liuks. Esedra tai sios dienos geriausias gaminys kaina super dizainas taipogi kokybe tai pat. Sitas produktas vertas demesio

Kaip tik Reflex ir žiūrinėju biggrin.gif Tik va ta pieno spalva doh.gif Garži, bet prie pačios vonios netiks verysad.gif
Atsakyti
Musu vonia RAVAK, netureji nei santechnikas nei mes jokiu problemu. Megstu kai kampai aptakus. Ieskojome dideles kampines vonios ir butent ravak geriausiai atitiko musu poreiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2009 06 11, 22:13)
jei patiko, galim ir nuolaidą pasiūlyt  thumb_yello.gif  ax.gif

Kol kas tik planuojam vonios remontus, todėl skubos nėra ax.gif Bet jei ką, žinosim kur kreiptis bigsmile.gif Ir kokia ta nuolaida būtų ax.gif Galima į AŽ rolleyes.gif
Atsakyti
hm, vat toks klausimas iškilo. pas mane vonios kambaryje stovi skalbyklė, ji atskirta sienele, taigi, gaunasi, lyg stovėtų nišoje. virš jos darysiu lentynėles. norėčiau tą niša kažkuo uždengti. galima matyt iš medžio padaryt kokias dureles, o kokių dar variantų yra? užuolaidėlės man nelabai patiktų...
ir tos durelės, kaip jos ten techniškai padaromos, jei gipskartonis ten? ar čia spec. užsakymas būtų, ar kažką pritaikyt galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 06 14, 15:38)
hm, vat toks klausimas iškilo. pas mane vonios kambaryje stovi skalbyklė, ji atskirta sienele, taigi, gaunasi, lyg stovėtų nišoje. virš jos darysiu lentynėles. norėčiau tą niša kažkuo uždengti. galima matyt iš medžio padaryt kokias dureles,  o kokių dar variantų yra? užuolaidėlės man nelabai patiktų...
ir tos durelės, kaip jos ten techniškai padaromos, jei gipskartonis ten? ar čia spec. užsakymas būtų, ar kažką pritaikyt galima?  g.gif

Kabinasi ant gipskartonio mirksiukas.gif Nueini į Termopalą ar pan. išsirenki plokštę, pasakai matmenis, kokiu būdu užlaminuoti kraštus ir jie tau padarys mirksiukas.gif Paskui nusipirksi lankstus, rankenėlę, o TB pritvirtins rolleyes.gif
Atsakyti
stai musu kampine didziule poilsio zona http://foto.delfi.lt...picture/338843/
o cia pati vonios patalpa i kita puse http://foto.delfi.lt...picture/338845/
Atsakyti