QUOTE(jupa_ @ 2009 06 19, 13:58)
Laba diena,
Aš irgi esu vonios rengimo stadijoje. Žiaurus galvos skausmas (nors ir visai malonus

). Labai reikia žvilgsnio iš šalies. Vonia nedidelė - sutalpinti reikia daug. Niekaip negaliu apsispresti dėl plytelių. Patinka kai gerai sudėliotos kontrastingos plyteles, bet kai ne profas esi, tai sunkai čia dėliojasi. Pakritikuokit. Ten kur klozetas turi būti išlindusi sienelė (nesusitvarkau su programke, nepagaminau tokios niekaip), norėjau tą sienelę kažkaip išskirti.
turiu labai sudėtingą vonios kambarį, su dizainere mes jį visais kampais dėliojom, tai va, jau dabar pas visus einu ir įvertinu
viskas čia pas jus normaliai mano akim

tik pasakykite, kiek cm praėjimui, ar ne per mažai. šiaip patinka ta simetrija, su praustuvais ir wc/bide, patinka, kad išlaikot veidroždio simetriją su rėmo pločiu.
kai maža patalpa, siūlau rinktis dvi spalvas, tik vieną iš jų šviesią. nes kai tamsios plytkos, mažins erdvę.
na, pvz galite dėti biežinę ir violetinę (nu čia tik pavyzdys, g.b. mėlyna, ir t.t.) tai va, tada grindis, wc ir bide rėmų sienelę bei durų (durų nebūtinai) bei galinę sienas darote violetine. principe jūs taip ir pasipaišėt

dar atidžiau apžiūrėjau
žodžiu, man patinka
jei dėsite, pagalvokite, kur gyvatukas jums patogiau...
beje, tą sienelę, kuri skiria skalbimo mašiną, daryčiaus šviesia (na, tarkim ta biežine) - kad ji būtų tik atskyrimas, bet ne akcentas.