Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Turime tokia akmens mases vonia 1750, kurios kaina 3740Lt, parduodam uz 2500Lt (kojos atskirai) 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 06 15, 15:37)
stai musu kampine didziule poilsio zona http://foto.delfi.lt...picture/338843/
o cia pati vonios patalpa i kita puse http://foto.delfi.lt...picture/338845/

jau virtuvės temoje mačiau jūsų namučius, man patiko toks švelnus, pastelinis jaukumas visur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 06 15, 21:32)
jau virtuvės temoje mačiau jūsų namučius, man patiko toks švelnus, pastelinis jaukumas visur  4u.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 06 11, 15:25)
Merginos, matau intensyviai diskutuojat, tai gal žinosit atsakymą į mano klausimą  blush2.gif

Ar įmanoma į 120 cm vonios kambario nišą įsprausti vonią, kurios ilgoji kraštinė ir būtų apie 120 cm? Ar yra tokių vonių, kad išmatavimai būtų 120x70(80)?

Dušo kabinos nelabai norisi  blush2.gif Geriau trumpa ir plati vonia, tik klausimas ar tokių yra  g.gif  biggrin.gif

Manau kad galima.
I musu vonios kambari, kurios ilgis 148 cm isparaude vonia 150 cm. Tiesiog iskirto gabaleli sienos, padare tokia vieta ikist vonios krastui, po to uztaise ta defekta, uzklijavo plytelem ir stai - vonia stovi!
Zinau kad plienines vonias kiti pjausto, patrumpina 1 - 2 cm ir ikisa.
Variantu yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas pirkosi lenkijoje plytelių CERAMICA PARADYZ..

Atsakyti
Diax, mačiau Murestoj ir 120 cm, ir net 100 cm vonias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2009 06 16, 12:42)
gal kas pirkosi lenkijoje plytelių CERAMICA PARADYZ..

praėjusiose temose nemažai apie tai diskutavome, tikrai daug kas pirkosi 4u.gif paieškokit smile.gif
Atsakyti
ta su kojytem labai grazi vonia:) bet deja man jos nereikia. kodel parduodat? nepatogi?
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 16, 19:50)
ta su kojytem labai grazi vonia:) bet deja man jos nereikia. kodel parduodat? nepatogi?

parduodam, nes prekiaujam vonios kambario iranga. O si vonia tikrai uz gera gaina, tai leidau sau cia ideti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2009 06 16, 10:53)
Manau kad galima.
I musu vonios kambari, kurios ilgis 148 cm isparaude vonia 150 cm. Tiesiog iskirto gabaleli sienos, padare tokia vieta ikist vonios krastui, po to uztaise ta defekta, uzklijavo plytelem ir stai - vonia stovi!
Zinau kad plienines vonias kiti pjausto, patrumpina 1 - 2 cm ir ikisa.
Variantu yra. mirksiukas.gif

4u.gif Žinosiu ax.gif

QUOTE(kristik @ 2009 06 16, 12:10)
Diax, mačiau Murestoj ir 120 cm, ir net 100 cm vonias  mirksiukas.gif

Dėkoju, pasidomėsiu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Aš irgi esu vonios rengimo stadijoje. Žiaurus galvos skausmas (nors ir visai malonus tongue.gif ). Labai reikia žvilgsnio iš šalies. Vonia nedidelė - sutalpinti reikia daug. Niekaip negaliu apsispresti dėl plytelių. Patinka kai gerai sudėliotos kontrastingos plyteles, bet kai ne profas esi, tai sunkai čia dėliojasi. Pakritikuokit. Ten kur klozetas turi būti išlindusi sienelė (nesusitvarkau su programke, nepagaminau tokios niekaip), norėjau tą sienelę kažkaip išskirti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jupa_: 19 birželio 2009 - 12:59
QUOTE(jupa_ @ 2009 06 19, 13:58)
Laba diena,
Aš irgi esu vonios rengimo stadijoje. Žiaurus galvos skausmas (nors ir visai malonus  tongue.gif ). Labai reikia žvilgsnio iš šalies. Vonia nedidelė - sutalpinti reikia daug. Niekaip negaliu apsispresti dėl plytelių. Patinka kai gerai sudėliotos kontrastingos plyteles, bet kai ne profas esi, tai sunkai čia dėliojasi. Pakritikuokit. Ten kur klozetas turi būti išlindusi sienelė (nesusitvarkau su programke, nepagaminau tokios niekaip), norėjau tą sienelę kažkaip išskirti.

turiu labai sudėtingą vonios kambarį, su dizainere mes jį visais kampais dėliojom, tai va, jau dabar pas visus einu ir įvertinu biggrin.gif

viskas čia pas jus normaliai mano akim 4u.gif tik pasakykite, kiek cm praėjimui, ar ne per mažai. šiaip patinka ta simetrija, su praustuvais ir wc/bide, patinka, kad išlaikot veidroždio simetriją su rėmo pločiu.

kai maža patalpa, siūlau rinktis dvi spalvas, tik vieną iš jų šviesią. nes kai tamsios plytkos, mažins erdvę.
na, pvz galite dėti biežinę ir violetinę (nu čia tik pavyzdys, g.b. mėlyna, ir t.t.) tai va, tada grindis, wc ir bide rėmų sienelę bei durų (durų nebūtinai) bei galinę sienas darote violetine. principe jūs taip ir pasipaišėt 4u.gif dar atidžiau apžiūrėjau biggrin.gif
žodžiu, man patinka biggrin.gif

jei dėsite, pagalvokite, kur gyvatukas jums patogiau...
beje, tą sienelę, kuri skiria skalbimo mašiną, daryčiaus šviesia (na, tarkim ta biežine) - kad ji būtų tik atskyrimas, bet ne akcentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 19 birželio 2009 - 13:49