o gal kuri mamyte neseniai lanke buhalteriu kursus apskaita jums Vilniuje?
ir siaip, kaip manot Pacioly geriau ar Apskaita jums?
noreciau nuo rugsejo lankyti, tik negaliu apsispresti kur
kaina skiriasi apie 600 Lt, tai nezinau, kurie vertesni ir geresni

QUOTE(as-berry @ 2009 07 04, 19:36)
o gal kuri mamyte neseniai lanke buhalteriu kursus apskaita jums Vilniuje?
kaina skiriasi apie 600 Lt, tai nezinau, kurie vertesni ir geresni 

Papildyta:
o Panevėžyje tokių kursų nėra
Aš pati užsirašiau į kursus, kuriuos organizuoja Globalios idejos, tikiuosi nenusivilsiu, gal kuri lankius ar baigus? Labai geras nuolaidas vasarą siūlo, net -35 proc.

QUOTE(Cashmere @ 2009 07 10, 11:37)
Aš pati užsirašiau į kursus, kuriuos organizuoja Globalios idejos, tikiuosi nenusivilsiu, gal kuri lankius ar baigus? Labai geras nuolaidas vasarą siūlo, net -35 proc. 

as irgi kaip tik pirmadieni globaliose pradesiu lankyti

Kokiam mieste? Pas mus Marijampolėj kol kas tik 3 žmonės esam užsirašę tai laukiam dar bent 2 tada pradėsim, vis tik vasara, niekas nenori mokintis
QUOTE(Cashmere @ 2009 07 11, 12:30)
Kokiam mieste? Pas mus Marijampolėj kol kas tik 3 žmonės esam užsirašę tai laukiam dar bent 2 tada pradėsim, vis tik vasara, niekas nenori mokintis
Panevezyje
Gal kas zino, kur Vilniuje buna dieniniai arba rytiniai kursai

O gal yra norinciu prisijungti i rytine Globaliu ideju grupe. Esam tryse, o reikia maziausiai 5 zmoniu ir dar spetume su nuolaida uz 445Lt kursus baigt, o kas bedarbiai, tiem 345Lt
Man ju vakarine grupe netinka
Nuo rugsejo menesio nuolaidu nebebus.

QUOTE(leliukazz @ 2009 07 23, 11:22)
O gal yra norinciu prisijungti i rytine Globaliu ideju grupe. Esam tryse, o reikia maziausiai 5 zmoniu ir dar spetume su nuolaida uz 445Lt kursus baigt, o kas bedarbiai, tiem 345Lt
Man ju vakarine grupe netinka
Nuo rugsejo menesio nuolaidu nebebus.

leliukazz, noriu paklausti - o pati kiek nors buhalterijos zinai? nes as galvoju apie globaliu ideju kursus, bet ten teorija tik 2 dienas, o visa kita praktika. nes as nedaug ismanau buhalterijos ir bijau, kad su ta praktika nesusitvarkysiu, jei teorijos nemokesiu

QUOTE(as-berry @ 2009 07 28, 14:25)
leliukazz, noriu paklausti - o pati kiek nors buhalterijos zinai? nes as galvoju apie globaliu ideju kursus, bet ten teorija tik 2 dienas, o visa kita praktika. nes as nedaug ismanau buhalterijos ir bijau, kad su ta praktika nesusitvarkysiu, jei teorijos nemokesiu 

tai žinok su praktika geriau
Gal ką nors išsiaiškinai šiuo klausimu? nes aš irgi lyg ir norėčiau tokius kursiukus palankyti... bet man programa lyg ir nesvarbu - norėčiau apskritai apie buhalterijos tvarkymą sužinoti...