o gal kas turit kokių atsiliepimų apie Šiauliuose organizuojamų buhalterijos kursų kokybę? lyg ir norėčiau kokių kursiukų, tik nežinau ką rinktis...
Radau tokius variantus:
http://www.vev.lt/bu...ntiems/siauliai
http://www.paciolis.lt/bamak_siauliai
http://www.srpa.lt/a...eview/316/1/54/
QUOTE(as-berry @ 2009 07 28, 14:25)
leliukazz, noriu paklausti - o pati kiek nors buhalterijos zinai? nes as galvoju apie globaliu ideju kursus, bet ten teorija tik 2 dienas, o visa kita praktika. nes as nedaug ismanau buhalterijos ir bijau, kad su ta praktika nesusitvarkysiu, jei teorijos nemokesiu 

--> as-berry-->> kad zinok teorija desto univieruose netgi visa semestra, ten apie 160 a2. val. gaunasi, o naudos is to maziau nei mazai. As pvz. KTU'ne mokiausi... bet kas is to, buhatere dirbti negaleciau, nes kaip visa tai daryti praktikoje nu nesuprantu... tad mutiokas teisus
QUOTE(amzina_studente @ 2009 07 29, 16:10)
--> as-berry-->> kad zinok teorija desto univieruose netgi visa semestra, ten apie 160 a2. val. gaunasi, o naudos is to maziau nei mazai. As pvz. KTU'ne mokiausi... bet kas is to, buhatere dirbti negaleciau, nes kaip visa tai daryti praktikoje nu nesuprantu... tad mutiokas teisus
-mutiokas-, -amzina_studente-

As irgi universitete turejau pusmeti ar net metus (dabar jau net nepamenu), bet galvoj beveik nieko neliko

Pasirinksiu as globalios idejos kursus Vilniuje nuo rugpjucio 3 d. (vakarinius). Gal kas kartu eisit?

Galvojau dar gal paciolyje kursus rinktis, dabar jie ten gera nuolaida siulo, bet kad bendravimas man visai nepatiko

[quote=as-berry,2009 07 29, 16:20]
merginos
As irgi universitete turejau pusmeti ar net metus (dabar jau net nepamenu), bet galvoj beveik nieko neliko
Pasirinksiu as globalios idejos kursus Vilniuje nuo rugpjucio 3 d. (vakarinius). Gal kas kartu eisit?
Galvojau dar gal paciolyje kursus rinktis, dabar jie ten gera nuolaida siulo, bet kad bendravimas man visai nepatiko
O be to, jie sako, kad ju kursai trunka 120 ak.valandu, t.y. 7 savaites, pirmadieniais, antradieniais ir treciadieniais nuo 17,45-21,00 val. Na as jiems parasiau laiska, kad tokiu grafiku, man 120 akademiniu valandu (1 akademine valanda = 45 min.) niekaip nesigauna. Tai jie man atrase, kad kiekviena diena kursai vyksta 6 akademines valandas. BET mano nuomone laikotarpiu nuo 17,45-21,00 val. 6 akademines valandas sutalpinti neimanoma
Geriausi atveju 4 akademines valandos. Tai per savaite gaunasi 12 akademiniu valandu, o per visa kursa 12*7=84
tai man idomu, kur jie likusias valandas deda???
ir kam tada reklamuojasi, kad kursai trunka 120 akademiniu valandu
arba as cia kazko nesuprantu 
atrodo 60 akademiniu valandu buvo parasyta

QUOTE(mutiokas @ 2009 07 29, 20:17)
60 valandu Globaliose idejose, o Paciolis sakosi, kad 120 valandu

na bet viskas issirinkau kursus Globaliose idejose, tikiuosi daug suzinosiu ir dauk ko ismoksiu

QUOTE(as-berry @ 2009 07 29, 19:39)
60 valandu Globaliose idejose, o Paciolis sakosi, kad 120 valandu 
na bet viskas issirinkau kursus Globaliose idejose, tikiuosi daug suzinosiu ir dauk ko ismoksiu

as baigiau
QUOTE(mutiokas @ 2009 07 29, 20:44)
as baigiau
aaa

[quote=mutiokas,2009 07 29, 19:17]
merginos
O be to, jie sako, kad ju kursai trunka 120 ak.valandu, t.y. 7 savaites, pirmadieniais, antradieniais ir treciadieniais nuo 17,45-21,00 val. Na as jiems parasiau laiska, kad tokiu grafiku, man 120 akademiniu valandu (1 akademine valanda = 45 min.) niekaip nesigauna. Tai jie man atrase, kad kiekviena diena kursai vyksta 6 akademines valandas. BET mano nuomone laikotarpiu nuo 17,45-21,00 val. 6 akademines valandas sutalpinti neimanoma
Geriausi atveju 4 akademines valandos. Tai per savaite gaunasi 12 akademiniu valandu, o per visa kursa 12*7=84
tai man idomu, kur jie likusias valandas deda???
ir kam tada reklamuojasi, kad kursai trunka 120 akademiniu valandu
arba as cia kazko nesuprantu 
[/quote]
Aga, isties... kazkaip suabejojau as-berry skaiciavimais, bet prisedau, pasiskaiciavau ir akurat, taip ir gaunasi, kad 84 ak. val. is skelbiamu 120. Nepaklausei ju, kur dingsta tos val? siaip smalsu tik
kadaise mes su drauge irgi ziurejome paciolio kursus, bet kaina buvo kosmine, o paskaitu turinys panasus kaip ir visur. Tai uz ka cia tokios kainos nesuprantu? Ir dar su mokejimu ten taip kvailai, kad reikia registruojantis iskart ir moketi...
O jeigu kas atsitiks man rytoj...
Beje, as buvau uzsirasiusi i globaliu kursus kaune dar geguze, bet gyvenimas taip pasisuko, kad negalejau lankyti uzsiemimu
. Uztat mano drauge ejo ir jai labai patiko ir paskaitos, ir destytoja. Mazdaug menesiu veliau ji rado apskaitininkes darba. Sako, kad be kursu greitai isivaziuoti i darba butu l. sunku

[/quote]
Aga, isties... kazkaip suabejojau as-berry skaiciavimais, bet prisedau, pasiskaiciavau ir akurat, taip ir gaunasi, kad 84 ak. val. is skelbiamu 120. Nepaklausei ju, kur dingsta tos val? siaip smalsu tik

Beje, as buvau uzsirasiusi i globaliu kursus kaune dar geguze, bet gyvenimas taip pasisuko, kad negalejau lankyti uzsiemimu

Pirmadieni startuoju rytiniuose kursuose

QUOTE(leliukazz @ 2009 08 06, 09:10)
Gal Globaliose idėjose?

Na va galiu pasidalinti praktika apie Globaliu ideju kursus Vilniuje
Jau beveik baigiu pirmaja savaite vakariniuose kursuose
Grupeje esam 7 zmogeliukai. Medziaga visa segtuve duota, taip pat dar CD dave. Viskas kaip ir gerai, tik man gal is destytojos puses truksta tokio vientisumo ir apjungimo
Kaip pavyzdi parasysiu - pradejom jau tvarkyt imones puses metu buhalterija, pradejom nuo liepos menesio. Na ir tarkim pirma liepos menesio operacija - perkam prekiu is kitos imones. Na tai mes tik i bendra zurnala irasem ir viskas. Po to, kai sunaudojom dali tu medziagu ir reikejo paskaiciuot ju savaikaina, tai pasirodo, kad kai jas nusipirkom, reikejo jas itraukt i atsargu apskaitos kortele
Tikrai siaip viskas gerai, bet truksta tokio nuoseklumo. Nes musu grupeje yra zmoniu, kuriems sunkiai sekas, tai toks sokinejimas - ne i gera
leliukazz, natasele gal prisijungsiu prie jusu trecia savaite, nes vakarais turbut jau negalesiu

Grupeje esam 7 zmogeliukai. Medziaga visa segtuve duota, taip pat dar CD dave. Viskas kaip ir gerai, tik man gal is destytojos puses truksta tokio vientisumo ir apjungimo

Tikrai siaip viskas gerai, bet truksta tokio nuoseklumo. Nes musu grupeje yra zmoniu, kuriems sunkiai sekas, tai toks sokinejimas - ne i gera

leliukazz, natasele gal prisijungsiu prie jusu trecia savaite, nes vakarais turbut jau negalesiu

QUOTE(as-berry @ 2009 07 29, 15:20)

Kai domėjausi prieš kokį mėnesį, man irgi užkliuvo skelbimuose ar tai jų psl. šitas valandų nesutapimas. Bet, jei gerai pamenu, kažkur išnašoje ar panašiai buvo paminėta, kad įskaičiuojamos ir valandos, kurias tu sugaišti atlikdama jų užduotus namų darbus (savo namuose