Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

QUOTE(asta sal @ 2009 12 12, 00:19)
na apie depiliacija tai manau kad reikia apsitvarkyti, man jau 36 savaites ir jau greitai tai tikrai tvarkausi nes negali zinoti kada reikes, bet kad ir kaip butu geda bet nezinau ko palausti, man kirksnys labai tamsios toks jausmas kad nesipraususi buciau, o to tikrai nera. na jau pastebejau anksciau ir niekaip nesuprantu, juk prausiuosi kiekviena diena ir nezinau gal yra kokiu priemoniu ar kas nes bus geda pries gydytojus

manau pas daugumą kirkšnys yra daugiau mažiau patamsėję ir nieko čia nepadarysi, čia, manau, odos pigmentacija. O gydytojų tikrai neišgasdinsi, jie puikiai supranta kas, kaip ir dėl ko mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkui na jei taip tai nebesuksiu galvos tiesiog kazkaip keista matyti kaip ten tamsiau zymiai.
Atsakyti
Manau depiliacija būtina, aš kai atvažiavau gimdyti, tai akušerė net paklausė ar ten... susitvarkius blush2.gif Jei būčiau nedepiliuota, tai manau būtų pati depiliavus biggrin.gif
Atsakyti
reikia reikia susitvarkyt... ir pačiai maloniau tiek gimdymo metu bus, tiek po gimdymo... ir gydytojams daug paprasčiau nudepiliuotą vietelę apžiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, kai gimdziau t.p. viska sutvarkiau, buvau kaip mergaite(plikai) tik su didziuliu pilvu lotuliukas.gif
Atsakyti
as visa nestuma plikai viska skutau,nes per dideli pilva neimanoma kitaip blush2.gif
manau kad tikrai verta susitvarkyt pries gimdima ta vietele ir paciai maloniau ir gydytojams patogiau.
Atsakyti
as tai su peiliukais skutuosi, o jūs gal žinote ir geresniu būdų kaip susitvarkyti
Atsakyti
as kiek zinau, jeigu atvaziuoja gimdyve su sukuosena, tai ja nudepiliuoja patys. Kadangi to nenorejau pati pries gimdyma susitvarkiau ir nebuvo jokiu problemu, be to manau, kad taip higieniskiau ir maloniau gyd blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2009 12 07, 20:16)
Bet va pagalvoju ka daryti, jei moteriai nestumo metu uzdraudzia myletis ( taip buna gana daznai, kai yra komplikaciju) - is kur vargsui vyrui zinoti ar dar gyventi su ta moterimi, ar jau ja palikti? Juk tuo metu nesimato jos intymios zonos. Cia gal padetu kasrytine moters apziura  g.gif   - patikrinam ar susitvarkius. Jei taip, lai dar pabuna, jei netycia ne -metam pro duris.

nu žiauriai čia blink.gif moteris bando išsaugoti vaikelį , klauso gydytojų nurodymų, o vargšas vyras liks nesimylėjęs ir nežinos ar ją palikti doh.gif čia turbūt rašo vyras, jei aišku galima po tokių mąstymų jį taip vadinti mad.gif nu, bet jei moterys taip galvoja, tai iš kur vyrų taip mąstančių nebus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indoju: 14 gruodžio 2009 - 18:01
QUOTE(kritike7 @ 2009 12 12, 19:38)
as visa nestuma plikai viska skutau,nes per dideli pilva neimanoma kitaip blush2.gif
manau kad tikrai verta susitvarkyt pries gimdima ta vietele ir paciai maloniau ir gydytojams patogiau.

drinks_cheers.gif Aš taip pat, visą nėštumą plikai skutuosi, juk nesunku kas kokią trečią dieną prabraukti smile.gif Kad paskui užėjus sarėmiams nereiktų su sodo žirklėmis lįsti lotuliukas.gif
O be to ir prieš sugulovą būtų nemalonu apžėlusiai vaikščioti blush2.gif
Atsakyti
labai aktuali temele thumbup.gif daug nuomoniu prisiskaiciau, bet dar butu idomu suzinoti ar koju depiliacija nepakenks,nes tos issipletusios venos ir pan,ar blogiau nepadarys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2009 12 14, 23:36)
labai aktuali temele  thumbup.gif  daug nuomoniu prisiskaiciau, bet dar butu idomu suzinoti ar koju depiliacija nepakenks,nes tos issipletusios venos ir pan,ar blogiau nepadarys  doh.gif

o prie ko cia issipletusios venos g.gif ka gali blogiau padaryti,man tai tikrai nebuvo jokiu problemu schmoll.gif nors jau turbut teks operuotis verysad.gif bet noriu dar viena leliuka susiplanuoti blush2.gif
Atsakyti