Kai laukiaus dukros, nėštumo pradžioje nutariau nueiti pirmą kartą pas kosmetologę...
Ir nepasigailėjau

Lankaus lig šiol - viską sutvarko nepriekaištingai, visą mėnesį nebūna jokio vargo, jokių bėrimų. Vien tik pliusai... O ir kosmetologė labai maloni, švelni...
Kai prisimenu peiliukų naudojimo laikus, tai brr.... O be to ir rezultatas visai kitas būdavo, jokio vaizdo ir estetikos

O ar reikia susitvarkyti prieš gimdymą - manau, kad kiekvienos asmeninis reikalas, nes dabar jau nebe tie laikai, kai atvažiavus vietoj viską "tvarko".
Man asmeniškai daug maloniau ir švariau, manau, kad ir gydytojams geriau, kai viskas gražiai sutvarkyta, nors daugelis sako, kad tas pats...
Ir galiu tik padrasinti visas nėštukes, nereik taip bijoti to vaško - procedūra tikrai nėra tokia skausminga, be to - bent jau mano kosmetologė bikini zoną siaurina pamažu... Pirmą kartą tikrai nebūsit "sutvarkytos" braziliškai, tad oda palaipsniui, kas mėnesį prisipratins. O mano odos jautrumas tiek nėštumo metu, tiek ne - vienodas, tad jokio skirtumo nematau...