Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

QUOTE(oralas @ 2009 12 07, 14:05)
Jei moteris nori atrodyti seksuali, net ir nescia - ji nuolatos turi depiliuotis plaukus. Ta kuri plauku nedepiliuoja, yra ziauriai senamadiska ir atsilikusi nuo gyvenimo, tokias normalus vyrai meta arba gyvena toliau, jei yra stuobriai ir patys saves neprisiziuri.

cia tikriausiai is patirties kalbi,nes ne vienam normaliam zmogui net i galva mintis nesautu tokias nesamones kalbet schmoll.gif pagal tavo "protingas" mintis,gavus komplimenta apie seksualuma,visos buvom nuogos,tiksliau be kelnaiciu su atvira vietele lotuliukas.gif doh.gif nekalbek nesamoniu....
Atsakyti
QUOTE(oralas @ 2009 12 07, 14:05)
Jei moteris nori atrodyti seksuali, net ir nescia - ji nuolatos turi depiliuotis plaukus. Ta kuri plauku nedepiliuoja, yra ziauriai senamadiska ir atsilikusi nuo gyvenimo, tokias normalus vyrai meta arba gyvena toliau, jei yra stuobriai ir patys saves neprisiziuri.

na cia jau labai grubiai. As uz depiliacija ir visa kita nestuke.gif metu ir uz tai, kad moteris turi stengtis atrodyti patraukliai (kaip beje ir vyrai turi prisiziureti, na cia as ne apie depiliacija blink.gif ) Bet, kad vyrai meta "nedepiliuotas" moteris tai jau nelabai sutiksciau. O kodel musu mociute ir mamos neissiskyria tongue.gif Joms iki depiliacija buvo tooooooooli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 09 28, 15:26)
Na man kažkaip būtų nei šis nei tas duot vyrui ten skust, čia jau netoli to,kad paprašyt per mėnesines ten tamponą įdėt...

Nesinorėtų labai nubuitint tos vietos  4u.gif

drinks_cheers.gif
Vyro neprasiau schmoll.gif Pati sunkiai, bet apsiskusdavau peiliuku TA vietele ir be veidrodzio, tiesiog apciuopom. Pries gimdyma, akusere pagyre, kad puikiai susitvarkiusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spongebob @ 2009 12 15, 09:17)
o prie ko cia issipletusios venos g.gif ka gali blogiau padaryti,man tai tikrai nebuvo jokiu problemu schmoll.gif nors jau turbut teks operuotis verysad.gif bet noriu dar viena leliuka susiplanuoti blush2.gif

kai issipletusios venos, negalima salint plaukeliu rovimo budu. taip netgi parasyta epiliatoriaus instrukcijoje. o siaip turiu elektrini skustuka, tai labai patinka - ir neskauda, ir nera tikimybes kazka pazeist kaip pvz skutantis peiliukais thumbup.gif
Atsakyti
o as db nesiskutu ir nesidepiliuoju ten, nes oda lb jautri peiliukams, o ka jau kalbet apie ta ,,velnio masinka,, kur rauna plaukus be gailescio biggrin.gif apsikarpau zirklutemis ir kolkas jauciuosi gan patogiai ax.gif , bet jau pries gimdyma noriu nueiti i depiliacija, kad ten butu plika ir gera kaip anksciau 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 14 vasario 2010 - 13:45
na pvz as negaliu skust dabar , kazkas pasidare ,kazkokia alergija g.gif doh.gif po paskutinio skutimo isbere baisiais spuogais man ten viska verysad.gif tai net nezinau , bijau dabar skust ax.gif
Atsakyti
kai pagalvoji, kiek moterims tenka patirt per ta nestuma... tai pykinimai, tai berimai, alergijos, remuo ir t.t. verysad.gif laukiu, kada pagimdysiu.
Atsakyti
Kai laukiaus dukros, nėštumo pradžioje nutariau nueiti pirmą kartą pas kosmetologę...
Ir nepasigailėjau thumbup.gif Lankaus lig šiol - viską sutvarko nepriekaištingai, visą mėnesį nebūna jokio vargo, jokių bėrimų. Vien tik pliusai... O ir kosmetologė labai maloni, švelni...
Kai prisimenu peiliukų naudojimo laikus, tai brr.... O be to ir rezultatas visai kitas būdavo, jokio vaizdo ir estetikos schmoll.gif

O ar reikia susitvarkyti prieš gimdymą - manau, kad kiekvienos asmeninis reikalas, nes dabar jau nebe tie laikai, kai atvažiavus vietoj viską "tvarko".
Man asmeniškai daug maloniau ir švariau, manau, kad ir gydytojams geriau, kai viskas gražiai sutvarkyta, nors daugelis sako, kad tas pats...

Ir galiu tik padrasinti visas nėštukes, nereik taip bijoti to vaško - procedūra tikrai nėra tokia skausminga, be to - bent jau mano kosmetologė bikini zoną siaurina pamažu... Pirmą kartą tikrai nebūsit "sutvarkytos" braziliškai, tad oda palaipsniui, kas mėnesį prisipratins. O mano odos jautrumas tiek nėštumo metu, tiek ne - vienodas, tad jokio skirtumo nematau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 19 lapkričio 2010 - 11:14
nu nesakyk depiliacija vistiek ne pats maloniausias dalykas smile.gif o ypac braziliskas smile.gif zodziu as dar turiu laiko iki gimdymo smile.gif gal visiskai miskas neuzderes tongue.gif O jei ka tai vyra idarbinsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 11 19, 11:05)

Ir galiu tik padrasinti visas nėštukes, nereik taip bijoti to vaško - procedūra tikrai nėra tokia skausminga, be to - bent jau mano kosmetologė bikini zoną siaurina pamažu... Pirmą kartą tikrai nebūsit "sutvarkytos" braziliškai, tad oda palaipsniui, kas mėnesį prisipratins. O mano odos jautrumas tiek nėštumo metu, tiek ne - vienodas, tad jokio skirtumo nematau...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi jokio kitokio skausmo pojūčio ar nestuke.gif ar ne.... bet užtai kaip malonu kai tave gražią paleidžia ir gan ilgai nereikia rūpintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantuxUK @ 2010 11 19, 19:55)
nu nesakyk depiliacija vistiek ne pats maloniausias dalykas smile.gif o ypac braziliskas smile.gif zodziu as dar turiu laiko iki gimdymo smile.gif gal visiskai miskas neuzderes tongue.gif O jei ka tai vyra idarbinsiu tongue.gif

Su peiliukais tai va tikrai man kančia būdavo, ypač kai išberdavo ir niežėdavo schmoll.gif dabar tai jokio diskomforto nejaučiu. thumbup.gif
Atsakyti
mane nuo peiliuku irgi beria sad.gif O cia UK nenoriu patiketi savo "drauges" belekokiai tailandietei sad.gif O mano kosmetologe LT tai sakiau i LT vaziuosiu gimdyt, susitvarkysiu iki to smile.gif
Atsakyti