Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

QUOTE(spongebob @ 2009 12 14, 21:17)
o prie ko cia issipletusios venos g.gif ka gali blogiau padaryti,man tai tikrai nebuvo jokiu problemu schmoll.gif nors jau turbut teks operuotis verysad.gif bet noriu dar viena leliuka susiplanuoti blush2.gif

4u.gif manau kad venos nieko blogo nedaro depiliacijai tiesiog girdėjau klad nieščioms depiliuotis nepatartina kadangi skausminga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2009 12 15, 11:31)
4u.gif manau kad venos nieko blogo nedaro depiliacijai tiesiog girdėjau klad nieščioms depiliuotis nepatartina kadangi skausminga blush2.gif

na tada aisku, jei bijai skausmo tai geriau nesidepiliuok mirksiukas.gif kam tos neigiamos emocijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indoju @ 2009 12 14, 18:58)
nu žiauriai čia  blink.gif  moteris bando išsaugoti vaikelį , klauso gydytojų nurodymų, o vargšas vyras liks nesimylėjęs ir nežinos ar ją palikti  doh.gif  čia turbūt rašo vyras, jei aišku galima po tokių mąstymų jį taip vadinti mad.gif nu, bet jei moterys taip galvoja, tai iš kur vyrų taip mąstančių nebus  unsure.gif

Indoju baik tu, as cia tiesiog piktai pasityciojau is Oralo logikos, kuris rase "Jei moteris nori atrodyti seksuali, net ir nescia - ji nuolatos turi depiliuotis plaukus. Ta kuri plauku nedepiliuoja, yra ziauriai senamadiska ir atsilikusi nuo gyvenimo, tokias normalus vyrai meta arba gyvena toliau, jei yra stuobriai ir patys saves neprisiziuri.". Stai jis neabejoju kad yra vyras ir, beje, arba labai riboto intelekto, arba labai riboto akiracio vyras. Atsakydama i jo komentara ir parasiau kas toliau seka remiantis tokia, atsiprasant, idiotiska logika. Jeigu vyras mano, kad moteri butina palikti, nes ji nestumo metu nesidepiliuoja, tai jau patikek, toks tikrai nepakes kur kas didesnio "apsileidimo" - negalejimo myletis ir pan. Nes akivaizdu, kad santykiu pagrindas jam yra ne kazkoks abipusis supratimas, bendri interesai, vienas kito palaikymas ir rupestis, o su antru galu susijes "bendravimas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dizaster: 15 gruodžio 2009 - 14:33
Visa nestuma skutausi peiliukais ir kai 34 sav. netiketai teko CP daryti tai sesute netgi pagyre kad tvarkinga mamyte ir susitvarkiusi ax.gif
Atsakyti
As visa laika depiliuodavaus, ir kai dukrytes laikiaus, taip pat. Bet su siuo nestumu kazkaip jautri depiliacijai pasidariau, kazkoks skausmas stipresnis. Todel skutuosi. Bet jau kazkaip po biski sunkoka darosi, per pilva nesusirieciu smile.gif Reikes jauciu pas depiliatore apsilankyti, bus ramu, pakentesiu. Tuo labiau kad po depiliacijos 3 savaites rami galiu vaiksciot thumbup.gif O skutimas man visai nepatinka, atauga po 2-3 dienu, nervuoja doh.gif
Atsakyti
o kur jus einate depiliuotis ir kokia kaina, tai ka jus ten viska ir nusidepiliuojate
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 14, 22:17)
drinks_cheers.gif  Aš taip pat, visą nėštumą plikai skutuosi, juk nesunku kas kokią trečią dieną prabraukti smile.gif Kad paskui užėjus sarėmiams nereiktų su sodo žirklėmis lįsti  lotuliukas.gif
O be to ir prieš sugulovą būtų nemalonu apžėlusiai vaikščioti  blush2.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif pritariu, manau susitvrakyti reikia. mano pilvukas dar palyginus nedidelis, dar galiu susilenkti ir matyti, o veliau manau teks veidrodzio pagalbos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2009 12 15, 12:31)

Na jei depiliavaisi ir iki nėštumo, tai tas skausmas tikrai nekenkia. Va pradėt nėštumo metu tikrai nepatartina. Nors kita vertus juk paaštrėja visi jutimai g.gif
Aš tai peiliukus naudoju smile.gif
Atsakyti
sveikos, na as manau kad butina susitvarkyti.. as visalaik depiliuodavau kremu, karrtais skusdavau bet poto labai atauga siurkstus ir kieti plaukeliai... manau tikrai galima prasyti antros puses kad padetu sutvarkyti biggrin.gif kazkada kalbejau su saviskiu tai jis sake butinai pades smile.gif ir kalbejo su dideliu azartu 4u.gif juk ir paciai ir daktarams geriau kai ten yra tvarkinga nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai kazkaip juokingai visa procedura atrodo, apzergus veidrodi skustis. Gal pabandyt reiketu, vitamino C pasigaminciau biggrin.gif Jau ir dabar per pilva neviska matau, tai is akies biski tenka. Sakau gal tegu antra puse dziunglese pasijaucia, juk nesiryzciau taip paprastai apsizeldinti. O cia va pasiteisinimas - per pilva nesusilenkiu, todel ir nieko ten nevarkau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif
As, asmeniskai, nespejau graziai susitvarkyti pries gimdyma. Nes staigiai prasidejo saremiai ir jau nebe tas galvoj, kaip cia graziau atrodyt gimdant ir pan. Man apskute lupytes ir viskas. Jokio diskomforto nejauciau ir nematau cia nieko baisaus. Daktarai tiek tu p... prisiziureje, kad jiems ne tas galvoj. Taip kad, ponios, manau yra daug svarbesniu dalyku nei graziai atrodyt issiketus ant gimdymo stalo biggrin.gif Cia mano asmenine nuomone.
Atsakyti
QUOTE(indoju @ 2009 12 07, 14:54)
o šiaip aišku, kiaulystės dėsnis, kad prisižiūrėjus tvarkingai visą neštumą. ,prieš gimdymą nepavyko  doh.gif

Va va, galvoju, kad ir man taip gali atsitikti biggrin.gif
QUOTE(oralas @ 2009 12 07, 15:05)
Jei moteris nori atrodyti seksuali, net ir nescia - ji nuolatos turi depiliuotis plaukus. Ta kuri plauku nedepiliuoja, yra ziauriai senamadiska ir atsilikusi nuo gyvenimo, tokias normalus vyrai meta arba gyvena toliau, jei yra stuobriai ir patys saves neprisiziuri.

Įdomu kokio intelekto žmogus gali rašyti, kad nedepiliuotas nėščias moteris vyrai meta g.gif
Ir kokie visgi skysti turėtų būti tie vyrai, kai tuo pačiu metu jų moterys turi juos kartais pakęsti su neskustomis prakaituotomis pažastimis, trijų dienų barzda ir t.t.
Atsakyti