Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

QUOTE(Elee @ 2010 11 23, 18:52)
Na gal ir jūsų tiesa, gal vyras tik lengviausias išsisukimas, o jei labai norima gali ir pati susitvarkyti  g.gif

Na nezinau turejau tris nestumus ir nei karto neprasiau vyro pagalbos toje srityje....Viska tvarkiausi pati... ax.gif ir nieko, isgyvenau biggrin.gif ir patyrimo gavau kad kai yra pilvelis galima ir be jokios pagalbos issisukti wink.gif svarbiausia noras ir beabejo savos pastangos tongue.gif sekmes sprendziant si nelengva bet imanoma uzduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
As depiliuojosi pas kosmetologe jau gerus 3 metus, ir tikrai nesiruosiu atsisakyti siu paslaugu schmoll.gif labai jau pripratau blush2.gif ir manau kad darysiuos iki galo, jei kleckiukas grafiko laikysis, tai planuoju dar ir paskutine savaite apsitvakryti biggrin.gif O vyro niekada neprasyciau, jis turi mane tik grazia ir tvarkinga matyti, o ne sutvarkyti taip kad patikciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(heditt @ 2010 11 25, 12:52)
As depiliuojosi pas kosmetologe jau gerus 3 metus, ir tikrai nesiruosiu atsisakyti siu paslaugu  schmoll.gif labai jau pripratau  blush2.gif ir manau kad darysiuos iki galo, jei kleckiukas grafiko laikysis, tai planuoju dar ir paskutine savaite apsitvakryti  biggrin.gif O vyro niekada neprasyciau, jis turi mane tik grazia ir tvarkinga matyti, o ne sutvarkyti taip kad patikciau  mirksiukas.gif

O aš jau dabar dėliojuos depiliacijų grafikėlius, kad ištaikyt tarpus gerus doh.gif
Kosmetologė sako, kad paskutinę depiliaciją reiktų atlikti likus porai savaičių iki termino, bet aš mąstau, kad gal truputį ankstoka? Jei pernešiočiau, tai jau būtų nelabai ten tvarkinga g.gif
Atsakyti
Lankant konsultacijas nei gydytoja, nei sesutė apie tai neužsiminė, o aš pati nedrįsau to paklausti..
Nusprendžiau dėl šventos ramybės pati nusidepiliuoti, ir džiaugiuosi, kad tai padariau...
Šiaip, kai dar bandžiau gimdyti pati, niekas mano bikiniu nesidomėjo biggrin.gif
Bet kai nusprendė daryti cp, sesutė ketino atlikti depiliaciją ir labai apsidžiaugė, kad viskas padaryta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaaata @ 2011 01 04, 22:21)
Lankant konsultacijas nei gydytoja, nei sesutė apie tai neužsiminė, o aš pati nedrįsau to paklausti..
Nusprendžiau dėl šventos ramybės pati nusidepiliuoti, ir džiaugiuosi, kad tai padariau...
Šiaip, kai dar bandžiau gimdyti pati, niekas mano bikiniu nesidomėjo biggrin.gif
Bet kai nusprendė daryti cp, sesutė ketino atlikti depiliaciją ir labai apsidžiaugė, kad viskas padaryta ax.gif

Nežinau ar ten kam nors reikės,kad būtų nudepiliuota, bet žinau,kad tikrai depiliuosiuos,nes jau geriau nereikalingai pati busiu tvarką pasidarius, nei man kažkas kitas padarys smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Pasiskaičius šią temą prisiminiau labai isiminusia nuotrauką iš nėščios moters kalendoriaus biggrin.gif ten nufotografuotos gimdymo stadijos (3 nuotraukos), o moteris matyt visiška natūralistė - džiunglės toookios, kad tikrai ten ne bet kuris puiliukas isiimtu tokias swoon.gif
MB taip pat išsigando nuo tokio vaizdo lotuliukas.gif
manau, kad pati moteris geriau jaučiasi tvarkinga būdama. 4u.gif
Atsakyti
Depiliacija tikrai nėra privaloma, o ir patys medikai nesutaria šiuo klausimu. Vieni kategoriškai neleidžia, siekiant apsisaugoti nuo nepageidaujamų infekcijos šaltinių, kiti reikalauja, neva jei siūti reikės, kad netrukdytų plaukeliai. Tad kiekviena turėtų elgtis taip, kaip mano esant teisinga ar pataria jas prižiūrintys medikai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Somewhere over the rainbow @ 2011 01 06, 12:26)
Depiliacija tikrai nėra privaloma, o ir patys medikai nesutaria šiuo klausimu. Vieni kategoriškai neleidžia, siekiant apsisaugoti nuo nepageidaujamų infekcijos šaltinių, kiti reikalauja, neva jei siūti reikės, kad netrukdytų plaukeliai. Tad kiekviena turėtų elgtis taip, kaip mano esant teisinga ar pataria jas prižiūrintys medikai ax.gif

Pritariu, bet man kažkaip nesinorėtų, kad netyčia prireikus CP, sesutė imtų depiliuoti... Nemalonu ir tiek.
Atsakyti
Laba mergytes,

Gal klaipedietes galetu parasyti pas ka eina tokiu proceduru, nes einant pirma kat biski ir nedrasu ir visa kita, ir noretusi papult pas kokia gera teta.. Jei nesunku parasykit i AZ

Dekui 4u.gif
Atsakyti
as siaip irgi visada tvarkingai ir kuo trumpiau megstu , arba isvis kad nieko nebutu, o pries pat gimdyma , jau kai visai nebepajudejau kazkaip nesusitvarkiau, bet neikitokio lygio, kad dziungles butu, o tik tiek kiek imanoma per pora savaiciu ataugti, tai kai nuvaziavau viena sesute eme mane skusti, tokia atsiviepus buvo, dabar man tai juokas ima, o tada per saremiu skausmus kai raiciausi tai jokios gedos nebuvo, nors dabar tai vaziuojant nusivarysiu iskarto plikai ir bus ramybe biggrin.gif
Atsakyti
O yra skirtumas ar nusidepiliuoti ar nusiskusti pries gimdyma, nes man tai ten irgi baisiai jautru, tai kazkaip nesiryzciau depiliuotis bet ir nenoreciau kad mane sesele depiliuoti jei prireiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2011 03 10, 11:40)
O yra skirtumas ar nusidepiliuoti ar nusiskusti pries gimdyma, nes man tai ten irgi baisiai jautru, tai kazkaip nesiryzciau depiliuotis bet ir nenoreciau kad mane sesele depiliuoti jei prireiks doh.gif

nezinau ar ligoninej skirtumas yra, bet nudepiliuota ir nuskusta skiriasi labai...ryte nuskutus jau vakare gali pradeti ataugineti, o nudepiliavus ataugineti pradeda tik po kokiu 3 savaiciu.....nemanau kad reiketu depiliuotis vaziuojant, manau uztektu ir nusiskusti, svarbiausiai ta pacia diena, arba bent jau diena pries tai:)
Atsakyti