Įkraunama...
Įkraunama...

Paroksizminė tachikardija

QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 13:40)
apie tyrimą supratau  4u.gif bet klausiau po tyrimo sekančią operaciją, kai tą plotelį pridegina

Vaikams operaciją daro tikrai su narkoze, o kaip dėl suaugusių nežinau, turbūt irgi g.gif Gal kas tiksliau žino?
Atsakyti
uhhh tikrai norėčiau sužinot... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 17:10)
uhhh tikrai norėčiau sužinot...  g.gif

Lerikyte, paskaityk 18-ą šios temos žinutę 4u.gif
Atsakyti
aš skaičiau ir skaičiau visą temą ir už tai nusigandau blush2.gif bet dabar jau keli metai praėjo, ne jau niekas nepasikeitė? Žodžiu bijau kaip kažin kas, jaučiu nedagyvensiu pati iki tos dienos taip bijodama huh.gif huh.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 29, 10:23)
aš skaičiau ir skaičiau visą temą ir  už tai nusigandau  blush2.gif bet dabar jau keli metai praėjo, ne jau niekas nepasikeitė? Žodžiu bijau kaip kažin kas, jaučiu nedagyvensiu pati iki tos dienos taip bijodama  huh.gif  huh.gif  huh.gif

Nebijok, juk kiekvienas patirtas priepuolis žymiai bjauresnis 4u.gif Tai nėra itin sudėtinga operacija, svarbu po jos tikrai geriau jausies 4u.gif Stiprybės ir sveikatėlės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2010 12 29, 12:40)
Nebijok, juk kiekvienas patirtas priepuolis žymiai bjauresnis 4u.gif Tai nėra itin sudėtinga operacija, svarbu po jos tikrai geriau jausies  4u.gif Stiprybės ir sveikatėlės  rolleyes.gif

echhh... nors man tai tie priepuoliai nėra baisūs minutė, dvi pareguliuoji kvėpavimą ir praeina. Per daug nejaučiu diskomforto dėl to, bet, aišku, jei tai silpnina bereikalingai širdies raumenį, o ko gero taip ir yra.... tai kažkokiu būdu teks suimt save į rankas.. Man neseniai pirmą kartą iš venos ėmė kraują tai aš ten miriau prieš visa tai.... blush2.gif gėda pelėda, bet bijau ir viskas.
Atsakyti
tai gi ilgai konsultavaus dėl paroksizminės tachikardijos.. Lankiausi klinikose visi skirtingai šneka. Vieni gydytojai skatina operuotis, kiti kaip ir ne. Anot jų kol tai nėra diskomfortas gyvenime - sveikatai tai nekenkia, širdies raumens nesilpnina ir jei dėl to nereikia kviesti greitųjų ir viskas susitvarko per pora minučių galima su tuo gyventi tai va ir nežinau KĄ DARYT.
Atsakyti
Kokius vaistus vartoja jūsų mažieji?
Maniškė geria propanol nuo gimimo ir amioderon nuo metukų...
Rugsejo men prasidėjo alpimai vos nugriuvus ir stuktelėjus pakaušį ... prašysimes pas neurologa... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Špoka @ 2011 03 04, 14:01)
Kokius vaistus vartoja jūsų mažieji?
Maniškė geria propanol nuo gimimo ir amioderon nuo metukų...
Rugsejo men prasidėjo alpimai vos nugriuvus ir stuktelėjus pakaušį ... prašysimes pas neurologa...  unsure.gif

Maniškė du metus gėrė Propafenon'ą (Rhytmonorm'ą). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2011 03 05, 13:31)
Maniškė du metus gėrė Propafenon'ą (Rhytmonorm'ą).  4u.gif

Aciu 4u.gif
kiek taviskei metu? Darbar susitvarke viskas, kad nebegeriat?
Maniskei 2 katik suejo, bet be vaistu nei kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Špoka @ 2011 03 06, 13:21)
Aciu  4u.gif
kiek taviskei metu? Darbar susitvarke viskas, kad nebegeriat?
Maniskei 2 katik suejo, bet be vaistu nei kaip  unsure.gif

Gegužės mėn. bus šeši. Vaistus gerem nuo 3-jų iki 5-ių, dabar stebim, kiek dažnai kartojasi priepuoliukai. Savaime mums nesutvarkys, reikes operacijos, kai bus jau didesne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2011 03 06, 12:31)
Gegužės mėn. bus šeši. Vaistus gerem nuo 3-jų iki 5-ių, dabar stebim, kiek dažnai kartojasi priepuoliukai. Savaime mums nesutvarkys, reikes operacijos, kai bus jau didesne  verysad.gif

O kodėl nutraukė vaistu vartojimą? Buvo kažkoks šalutinis poveikis, ar priepuoliai susilpnėjo? Mūsų gydytojas sako, kad operacija galima bus daryti kai maže svers virš penkiolikos kilogramų.Ar yra kažkokios priežastys, kad laukia su operacija? Atsiprašau, kad tiek daug klausinėju, bet nepažįstu nieko su tokia pačia liga kaip mano mažės blush2.gif
Atsakyti