Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(jalka @ 2009 07 03, 09:27)
g.gif  o tai ko mano po zydejimo uzsilenke? taip graziai gausiai zydejo..paskui pradejo dziuti,rauksletis,lapai gelst...kazka negerai dariau matyt

Kad dendrobiumas numetė lapus, dar nereiškia, kad nunyko. Tas pasiraukšlėjęs stiebas turi potencialą išsiauginti auginius arba bent keikius mirksiukas.gif Kol stiebas žalias, jis gyvas.
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 07 03, 09:31)
Kad dendrobiumas numetė lapus, dar nereiškia, kad nunyko. Tas pasiraukšlėjęs stiebas turi potencialą išsiauginti auginius arba bent keikius  mirksiukas.gif  Kol stiebas žalias, jis gyvas.

aisku,aciu blondinei uz paaiskinimus...stengiuos neskubet ismest kitu dendriku...nors perzydejo,bet graziai atrodo kol kas...
aciukas
Atsakyti
Šilinge, ačiū už atsakymą. Tada jau tikrai nieko nedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 02, 13:48)
mikuotuke, kur tu buvai? as pastoviai sita psl. cituoju  tongue.gif

eee.... tikrai, kur aš buvau??? doh.gif blush2.gif schmoll.gif
(kartais reikia, kad kas paimtų už pakarpos ir įgrūstų mano nosį į ką nors, kad pamatyčiau doh.gif )
sorryyyy..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Neradau info 1-me psl., gal kuri susidurėte su juodomis skruzdėmis?
Atsirado Cimbidyje nžn nei iš kur nei kaip. Pavasarį šviežiai persodintas į orchidėjos.lt substratą cimbidžiams, tai neturėtų būti blogas.
Ar man vėl jį persodinti ar ką?? Nu bijau aš tų skruzdžių ir visai nenoriu, kad maižiotų ant mano gražuoliuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 03, 10:37)
eee.... tikrai, kur aš buvau???  doh.gif  blush2.gif  schmoll.gif
(kartais reikia, kad kas paimtų už pakarpos ir įgrūstų mano nosį į ką nors, kad pamatyčiau  doh.gif  )
sorryyyy.....  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nieko tokio, visiems pasitaiko tongue.gif
Atsakyti
nuemiau ir as savo grazuolytes nuo palangiu..jau pastebejau perkaitimo pozymiu...ir lipnus laseliai ir lapai pageibe kazkokie...prikaisiojau visur ir ant sekcijos ir ant zidinio... doh.gif noris ir kad graziai ziuretusi ir kad tilptu visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 07 03, 11:37)
noris ir kad graziai ziuretusi ir kad tilptu visos biggrin.gif

O cia sudetingiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 02, 13:48)
mikuotuke, kur tu buvai? as pastoviai sita psl. cituoju  tongue.gif

Yra ir daugiu visokiu saitu su panasiomis nuorodomis,bet man sis kaip ir tau pats geriausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 03, 09:55)
Neradau info 1-me psl., gal kuri susidurėte su juodomis skruzdėmis?

jau nusipurškiau su nuodais, skruzdelėms atia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 03, 19:30)
jau nusipurškiau su nuodais, skruzdelėms atia  ax.gif

Skruzdelės ant orchidėjų blink.gif blink.gif.Tai Jūsų orchytės išskiria turbūt daug lipnios masės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 03 liepos 2009 - 20:26
Dar turiu tokį klausimėlį. O kambrijų seni gumbai turi raukšlėtis, tie, iš kurių jau neaugs žiedstiebis? Vienas gumbas yra labai gražus, o du senesni, jų jau ir lapai nukirpti, pasiraukšlėję? Tai gerai ar ne?
Atsakyti