Kad dendrobiumas numetė lapus, dar nereiškia, kad nunyko. Tas pasiraukšlėjęs stiebas turi potencialą išsiauginti auginius arba bent keikius Kol stiebas žalias, jis gyvas.
Kad dendrobiumas numetė lapus, dar nereiškia, kad nunyko. Tas pasiraukšlėjęs stiebas turi potencialą išsiauginti auginius arba bent keikius Kol stiebas žalias, jis gyvas.
Neradau info 1-me psl., gal kuri susidurėte su juodomis skruzdėmis? Atsirado Cimbidyje nžn nei iš kur nei kaip. Pavasarį šviežiai persodintas į orchidėjos.lt substratą cimbidžiams, tai neturėtų būti blogas. Ar man vėl jį persodinti ar ką?? Nu bijau aš tų skruzdžių ir visai nenoriu, kad maižiotų ant mano gražuoliuko
nuemiau ir as savo grazuolytes nuo palangiu..jau pastebejau perkaitimo pozymiu...ir lipnus laseliai ir lapai pageibe kazkokie...prikaisiojau visur ir ant sekcijos ir ant zidinio... noris ir kad graziai ziuretusi ir kad tilptu visos
Dar turiu tokį klausimėlį. O kambrijų seni gumbai turi raukšlėtis, tie, iš kurių jau neaugs žiedstiebis? Vienas gumbas yra labai gražus, o du senesni, jų jau ir lapai nukirpti, pasiraukšlėję? Tai gerai ar ne?