Įkraunama...
Įkraunama...

KTU, mokslo šaknys karčios,bet vaisiai saldūs

A kur jūsų tie tvarkaraščiai randasi? blush2.gif Ar pirmakursių vėliau? smile.gif
Atsakyti
Bandyk savo fakulteto puslapy pasižiūrėti
Papildyta:
http://www.ktu.lt/lt...izdininkams.asp

va čia yra bendrai sudėti tvarkaraščiai, pasirink savo fakulteta, ir pasužiurėk- ar taviškiame jau yra nauji.
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2009 08 28, 18:41)
o kam tau jis? rolleyes.gif

nu ka as zinau per tris metus reikejo ne karta per egzaminus g.gif as vis nauja pasiemu kas metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 08 28, 17:43)
Aga, aš kai pasidariau pirmam kurse, tai  ir vaikštau dabar su negaliojančiu tongue.gif  Ir dar nuolaidų gaunu ji pakisus ( čia pas braliukus latvius prasisukau).
Dar norejau pasakyt kad jau biblėj knygas dalina. Parsytisiau siandien kelias, pavarčiau ir biski baugu pasidarė... Kažkaip ne iš lengvūjų semestras jaučiu bus. g.gif

as isvis nezinau kur mano lotuliukas.gif doh.gif su finansais teks pavargti,nes maciau rumsaite jums blink.gif

QUOTE(Liusii @ 2009 08 28, 20:37)
nu ka as zinau per tris metus reikejo ne karta per egzaminus  g.gif as vis nauja pasiemu kas metai  smile.gif

as per egzamina rodydavu sena arba asmens pasa,teises.svarbu foto butu,to kuris atejo i egza rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 08 28, 20:36)
Bandyk savo fakulteto puslapy pasižiūrėti
Papildyta:
http://www.ktu.lt/lt...izdininkams.asp
va čia yra bendrai sudėti tvarkaraščiai, pasirink savo fakulteta, ir pasužiurėk- ar taviškiame jau yra nauji.

Na, ktu'no puslapy tai nėr blush2.gif Rasiu gal kai atsiras doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaitės 4u.gif Jungiuosi į jūsų būrį, jei galima 4u.gif Gal kas turi ir gali pasidalinti antro kurso ekonomikos knygomis (ar šiaip naudinga medžiaga) pdf ar wordo formatu? Aš savo ruožtu galiu pagelbėti pirmakursiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2009 08 28, 21:06)
Na, ktu'no puslapy tai nėr  blush2.gif Rasiu gal kai atsiras  doh.gif  biggrin.gif

yra yra visu fakuletu tvarkarasciai
ziurek kur raso dizainos fakulteto,ten kur kristak idejo nuoroda...viskas jau yra surasyta kada izangine sesija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2009 08 28, 22:05)
as isvis nezinau kur mano lotuliukas.gif  doh.gif su finansais teks pavargti,nes maciau rumsaite jums blink.gif

O kas ji per žvėris???? blink.gif Tokia pat idejine kaip Bortosevičienė?????
O kaip kiti dalykai? Kaip ekonometrika? Apie Makroekonomika jau ir taip žinom. O Imonių socialine atsakomybė- buvo toks dalykas anksčiau? Nes biblej man sakė kad pirmą kart apie tokia girdi ax.gif

Tiesa labamba... Jei galima priminsiu tavo pažaduka pasidalinti medžiagėle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 08 28, 23:29)
O kas ji per žvėris???? blink.gif  Tokia pat idejine kaip Bortosevičienė?????
O kaip kiti dalykai? Kaip ekonometrika?  Apie Makroekonomika jau ir taip žinom.  O Imonių socialine atsakomybė- buvo toks dalykas anksčiau? Nes biblej man sakė kad pirmą kart apie tokia girdi ax.gif
Tiesa labamba... Jei galima priminsiu tavo pažaduka pasidalinti medžiagėle  ax.gif

aha teks pas ja pasimokyti finansus,pazymiai neblizges,skolos buna,kaip matematikoj,statistikoj ir t.t.teks mokytis grieztai ji ziuri.socialine atsakomybe,jei neklystu tikrai buvo ekonomistams ir pas ta pacia simanaviciene doh.gif nebus pyragai tikrai,man deste tartptautinio verslo ekonomika ir vadyba doh.gif ekonometrika pas bliekiene thumbup.gif nebuvo sunku po ekonomines statisikos,nes ten jos bus tik pagrindai,man asmeniskai patiko,bus laborai ir namu darbas panasus kaip statistikojs tik 100 kartu lengvesnis lotuliukas.gif lotuliukas.gif del dalyku turiu tikrai daug permesiu kokia diena iki rugsejo 4u.gif biggrin.gif paciai man visko reikia neprisiruosiu paprasyti doh.gif
Atsakyti
Tiksliai, SIMONAVIČIENE.... Nu jo, žaliuosim mes čia. umn.gif Bet nieko, mes studentai gajus, išgyvensim. O aš jau buvau apsidžiaugus kad šiame universitete su ta persona nesusitiksiu, na bet nieko.

O tu drasiau, susikaupk ir prašyk. wink.gif , tik itariu mes nelabai kuo galesim padet g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Noriu paklausti gal kam teko susidurti su dest. Mykolaitiene ir Buciuniene? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mykolaitiene V, ? Tai ji mums apskaitą pernai destė, labai liuksiška moterytė, pažymiu negaili. Tik šiek tiep pasiskaityt reikia ir viskas bus O.K
Atsakyti