Įkraunama...
Įkraunama...

KTU, mokslo šaknys karčios,bet vaisiai saldūs

Sveikos mirksiukas.gif

Ar yra čia besimokinančių žiniasklaidos inžineriją (aš mokysiuos neakivaizdžiai) ar pradėsiančių šiais metais? Būtų įdomu susipažint, ir naudinga manau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Esu baigus bakalauro studijas VDU, o dabar rimtai galvoju, kur galeciau pratest studijas. Krypstu link KTU vadybos magistranturos, man prie sirdies ir pagal mano jau turima specialybe labai tiktu personalo vadyba. Bet, kadangi, turiu kitos srities bakalauro laipsni, tai man dar reikia papildomuju studiju. Labai noreciau pabendrauti su jau studijuojanciomis merginomis ta specialybe. Buciau labai dekinga, jei pasidalintumete patirtimi, nuomone, apie studiju kokybe.
Atsakyti
sveikos Studentes mirksiukas.gif
mokausi KTU jau trecius ketvirtus metus(sie metai 4 bus) neakivaizdziai..

labai reikia jusu pagalbos.. gal kuri turite matematikos destytojos Furmanavicienes asmenini numeriuka doh.gif
Atsakyti
Laba, Ciquita,
Linkėjimai tamstai 4u.gif
Na, aš kolkas negaliu niekuo padėti, nes tik pradėsiu mokslus dar rolleyes.gif

Gal vis dėlto atsiras kas bent jau į dizaino ir technologijų fakultetą įstojo mokytis neakivaizdžiai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos bendrakeleives smile.gif

As baigiau antra kursa dizaino f. (neakivaizdziai) 4u.gif
Jei reikes kokios pagalbos ar patarimo, galesiu pagelbeti blush2.gif

Papildyta:
Parduodu KTU pirmam kursui tinkancias knygas:

1. Matematika 1. Tiesine algebra ir diferencialinis skaiciavimas. N. Janusauskaite, R. Markauskas, A. Pekarskiene, V. Sabatauskiene.
2. Tiesine algebra ir diferencialinis skaiciavimas. Uzdaviniu rinkinys su sprendimais. I.Matiukiene, A Pekarskine, V. Sabatauskine

Knygos geros bukles
Kaina sutartine
Atsakyti
Sveika, konstruktore mirksiukas.gif

Aš rezervuoju knygeles įtariu prireiks biggrin.gif Rašau AŽ blush2.gif
Papildyta:
Tai kokią spec. mokysies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2009 08 23, 22:31)
Sveikos mirksiukas.gif

Ar yra čia besimokinančių žiniasklaidos inžineriją (aš mokysiuos neakivaizdžiai) ar pradėsiančių šiais metais? Būtų įdomu susipažint, ir naudinga manau biggrin.gif  4u.gif

sveikute... as studijuoju žiniasklaidos inzinerija...siemet busiu antrakurse...neakivaizdininke taip pat...biggrin.gif

Taip pat turiu knygu, braižybai, matematikai, informatikai, reikalingų pirmakursiam neakivaizdininkam. atiduociau uz sutartine kaina...biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, Rutelencija

Jaučiu rezervuoju ir iš tavęs, nes vėl gi - reiks biggrin.gif

Ir kaip ten mokslus krimst? Sunku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2009 08 26, 15:30)
Labukas, Rutelencija

Jaučiu rezervuoju ir iš tavęs, nes vėl gi - reiks  biggrin.gif

Ir kaip ten mokslus krimst? Sunku? smile.gif

na zinai pasakysiu kad nelengva...juolab kad as baigusi kolegija esu...tai man niekur nebuvo tiksliu mokslu...visada galvojau kad nieko nesuprantu matematikoj ir pan... bet nuo pat pradziu mokiausi savo jegom..budavo kad skaitai viena sakini 100kartu... ir nesupranti kame esme... bet aiskiniesi, bandai ir gaunasi... o jei va taip mokaisi tai toliau einant viska supranti... svarbiausia neuzsileisti, nes kitaip sakes.... nieko nesupranti, niekas neaisku ir pan... na nebent esi linkusi nusirasineti ir pan...biggrin.gif o as buvau pries visokius nusirasymus ir pan. nes ejau mokytis ir igyti ziniu... o kai supranti ir idomu patampa... blink.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, jei ten gilinantis eina suprast, tai tada nenuskęsiu, svarbu kad informacijos iš dėstytojų pusės netrūktų kur ko ieškot g.gif Turbut... Šiaip kai mokaus tai imli mokslams esu, manau viskas bus thumbup.gif Esu pasiryžus nemažai pamankštint smegenėles blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, as siemet istojau i ktu ekonomika neakivaizdziai,gal dar atsiras neakivaizdiniu ekonomisciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(celly666 @ 2009 08 27, 11:03)
sveikos, as siemet istojau i ktu ekonomika neakivaizdziai,gal dar atsiras neakivaizdiniu ekonomisciu? ax.gif

Yra yra biggrin.gif
Atsakyti