as kaip stojau rinkausi ta jau istestini kursa kur mokytis 6 metus,o kaip nesiau dokumentus paklause kada noreciau lankyti,tai pasakiau,kad savaitgaliais,atrodytu kad sestadieniais ir sekmadieniais,bet keista kad univerai dirba sekamdieniais kaip suprantu ce neakivaizdinis ir istestinis tas pats?
Na, jei ten gilinantis eina suprast, tai tada nenuskęsiu, svarbu kad informacijos iš dėstytojų pusės netrūktų kur ko ieškot Turbut... Šiaip kai mokaus tai imli mokslams esu, manau viskas bus Esu pasiryžus nemažai pamankštint smegenėles
[ Tai čia mūsų ekonomisčių ir vadybininkių gana daug ir labai fainai bendraujam -- paliūdim ir pasidžiaugiam kartu, čia labai gera bendravimo forma, ir apie dėstytojus papliurpiam............linksma čia mūsų puslapy.......
sveikos visos naujai atvykusios mokintis nesunku tik reikia neužsileisti ir viska bent jau laiku atsiskaityti, netemkite sesijai, va tada tai bus sunku (čia aišku patarimas pirmakursėm)
sveikos visos naujai atvykusios
mokintis nesunku tik reikia neužsileisti ir viska bent jau laiku atsiskaityti, netemkite sesijai, va tada tai bus sunku (čia aišku patarimas pirmakursėm)
Aga, aš kai pasidariau pirmam kurse, tai ir vaikštau dabar su negaliojančiu Ir dar nuolaidų gaunu ji pakisus ( čia pas braliukus latvius prasisukau).
Dar norejau pasakyt kad jau biblėj knygas dalina. Parsytisiau siandien kelias, pavarčiau ir biski baugu pasidarė... Kažkaip ne iš lengvūjų semestras jaučiu bus.