Įkraunama...
Įkraunama...

KTU, mokslo šaknys karčios,bet vaisiai saldūs

QUOTE(bubl @ 2009 06 12, 20:14)
4. Kada naudojamas atrankinis stebėjimas. Kaip atrankinis stebėjimas susijęs su tikimybe.
MERGINOS, O KAIP ATSAKYTI I SIO KLAUSIMO ANTRA DALI g.gif

t – patikimumo koeficientas, kuris parenkamas pagal tikimybes: 0,693 – 1; 0,954 -2; 0,997 – 3. Apie tai rašai ir viskas
Atsakyti
Sveikutes mergytes:) gal kas galetu papasakoti apie apskaitos koli?kokie mazdaug uzdaviniai buvo? ar labai sunku?
Atsakyti
QUOTE(anglė @ 2009 06 12, 20:44)
Sveikutes mergytes:) gal kas galetu papasakoti apie apskaitos koli?kokie mazdaug uzdaviniai buvo? ar labai sunku?

Cia valdymo apskaitos? pas Grondski?
Atsakyti
Man rodos ekonomika antras kursas cia prašo apskaitos? Jei taip- tai man atrodo jo perrašymo nebebus jau. O gal ir klystu...
Uždaviniai dabar tiksliai tai nebepamenu, bet panasiai kaip skaidrese kur ji buvo davus. Svarbiausiai kad i rašymo gala leido isitraukt savo literatūrą.
Atsakyti
Ką gi mergytės thumbup.gif clap.gif clap.gif linksminamės? assa.gif
pagaliau atostogos clap_1.gif
Ačiū visoms, padėjusioms. O merginoms, kurios dar vargs-sėkmės kuo didžiausios!
Iki rudens!
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 06 12, 20:20)
t – patikimumo koeficientas, kuris parenkamas pagal tikimybes: 0,693 – 1;  0,954 -2;  0,997 – 3. Apie tai rašai ir viskas

SUPRATAU ERVINGA LABAI ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 06 12, 14:44)
Ačiu ačiu už išsamius atsakymus, labai tikiuosi kad pravers. Bent jau žinosiu ko panasiai tiketis.

Man buvo:
1.atrankos paklaidų nustatymas
2.analitiniai dinamikos eilučių rodikliai
3.viskas apie kiekybinius indeksus
4.korialiacinis ryšys
5. uždavinys iš indeksų
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 06 12, 17:34)
1. Nu dar ekonomikos vadyba nervuoja, jau taip tikėjausi, kad savaitgalį visiškai atsipūtus busiu, ale va... Tai nejaugi ji tik pirmadienį sudės g.gif
2. Vertinimas, tai jo ir man kažkaip įdomiai tikrai žinau kad sprendžiau uždavinį ir padariau klaidą rašydama išvadą.... O ji man 10  bigsmile.gif
3. Iš ties pačiai net keista, kad su statistika man čia taip išėjo  blush2.gif
O tu irgi šauniai išsilaikei ploja.gif

o as tikrai gerai parasiau statistiką blush2.gif ...min 90%...ale 6.... bes vistiek thumbup.gif uždavinys irgi liuks ir išvada gera... nu formuluotes tai tikrai nei vienos tiksliai doh.gif nemoku kalt ir atnimtinai nesimokau... doh.gif
uztat vadyba ir vadybos ekonomika po 10 išėjo thumbup.gif

valio ATOSTOGOS bigsmile.gif ...nusipelnem...sunki sesija... ne tiek mokslais...kiek dėstytojais doh.gif
Statistikos laborai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Tarptautinė....turėtų būti nerealiai įdomus ir naudingas dalykas...o toks š****..... reik sugebėt taip dėstyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nneringa: 12 birželio 2009 - 23:11
Sveikos, kaip manot ar įmanoma įstoti į KTU su 2 valstybiniasi ir vienu mokykliniu? smile.gif
Atsakyti
pas mane merginos dar klausimas iskilo: dinamikos eiluciu islyginimo metodai?
kaip i ji atsakyt g.gif
Papildyta:
ir isvis sakau man jau turbut stogas vaziuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bubl @ 2009 06 13, 16:15)
pas mane merginos dar klausimas iskilo: dinamikos eiluciu islyginimo metodai?
kaip i ji atsakyt g.gif
Papildyta:
ir isvis sakau man jau turbut stogas vaziuoja doh.gif

Reiškinio kitimo krypčiai nustatyti taikomi įvairūs būdai bei metodai. Labiausiai paplitę šie : intervalų stambinimas, slenkančiųjų vidurkių metodas, eksponentinis išlyginimas, analitinis išlyginimas
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 06 13, 18:06)
Reiškinio kitimo krypčiai nustatyti taikomi įvairūs būdai bei metodai. Labiausiai paplitę šie : intervalų stambinimas, slenkančiųjų vidurkių metodas, eksponentinis išlyginimas, analitinis išlyginimas

labai aciu. ba jau sakau skaitau knyga, matau spyga. labai didelis aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti