Įkraunama...
Įkraunama...

KTU, mokslo šaknys karčios,bet vaisiai saldūs

Sveikinu visas sekmingai pabaigusias! 4u.gif
Gal kas turit ka nors is siu dalyku:

1. Finansu pagrindai (A.Vasiliauskaite)
2. Ekonometrika (V. Boguslauskas)
3. Personalo vadyba (V. Silingiene)
4. Intelektine nuosavybe (K. Duoba)
5. Marketingas (J. Banyte)
6. Organizavimas (R. Venskus)
7. Visuotines kokybes vadyba (P. Vanagas)
8. Socialinis marketingas (R. Banyte)

Jei nesunku i emeila ausra2003@yahoo.com. Priglausiu viska.
Ir gal galit papasakot kaip tie destytojai, atsiskaitymai pas juos ir ar daug kursiniu rasyt reiks. Nekenciu kursiniu rasymo gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausra2003: 26 birželio 2009 - 11:22
sveikos merginos, gal galit paaiškint man kvailai- už statistikos egza gavau 3, tai š.. galvoju neisiu aš pas ją, o dar kažkuo užsiemus buvau. nusiteikus buvau per vasara mokintis. Šende atsiverciu savo studijų plana - ogi matau kad statistika 5. bigsmile.gif Tai taip išeina ji man užskaitė? Galima tuo planu tikėti? Kur man ja dabar pasigauti paraso??? Nu prisidariau reikalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 06 28, 17:49)
sveikos merginos, gal galit paaiškint man kvailai- už statistikos egza gavau 3, tai š.. galvoju neisiu aš pas ją, o dar kažkuo užsiemus buvau. nusiteikus buvau per vasara mokintis. Šende atsiverciu savo studijų plana - ogi matau kad statistika 5.  bigsmile.gif Tai taip išeina ji man užskaitė? Galima tuo planu tikėti?  Kur man ja dabar pasigauti paraso??? Nu prisidariau reikalu doh.gif

Tikrai galima tuo planu tiketi thumbup.gif Man beje panasiai buvo doh.gif Tu pirmiau pasiskambin i savo rastine ir paklausk ar aplamai tas parasas yra butinas, gali buti kad uztenka kad duomenu bazeje yra 5, rastine pati pasizymes kad ten viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra2003 @ 2009 06 26, 12:20)
Sveikinu visas sekmingai pabaigusias!  4u.gif

Jei nesunku i emeila ausra2003@yahoo.com. Priglausiu viska.
Ir gal galit papasakot kaip tie destytojai, atsiskaitymai pas juos ir ar daug kursiniu rasyt reiks. Nekenciu kursiniu rasymo gun_bandana.gif

Prisijungiu prie sveikinimu pabaigus 2 kursa drinks_cheers.gif, jei ka turite jolantak@meganet.lt 4u.gif
Atsakyti
Kristask sveikos merginos, gal galit paaiškint man kvailai- už statistikos egza gavau 3, tai š.. galvoju neisiu aš pas ją, o dar kažkuo užsiemus buvau. nusiteikus buvau per vasara mokintis. Šende atsiverciu savo studijų plana - ogi matau kad statistika 5. Tai taip išeina ji man užskaitė? Galima tuo planu tikėti? Kur man ja dabar pasigauti paraso??? Nu prisidariau reikalu

QUOTE(Teira @ 2009 06 29, 09:08)
Tikrai galima tuo planu tiketi thumbup.gif Man beje panasiai buvo doh.gif Tu pirmiau pasiskambin i savo rastine ir paklausk ar aplamai tas parasas yra butinas, gali buti kad uztenka kad duomenu bazeje yra 5, rastine pati pasizymes kad ten viskas ok 4u.gif

sveikinu. taciau parasa tikrai reikia pasiimti, nes tai yra privaloma, paskui kitais metais turesi pasiimti, o jei pamirsi tai pries bakalaura lakstysi. pasiskambink i vadybos katedra ir pasakys kuriom dienom ji buna, nes ji bus iki liepos penktos kiek girdejau. sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bubl: 29 birželio 2009 - 10:54
[quote=ausra2003,2009 06 26, 13:20]
Sveikinu visas sekmingai pabaigusias! 4u.gif

Jei nesunku ir as priimsiu viska
Aciu boruzele07@gmail.com
Atsakyti
sveikos, nežinau kur paklausti, taigi prisiglaudžiau čia, nes naujų temų tokiai smulkmei nekursi. gal žinot, kur patalpintos internete nuotraukos ktu diplomų atsiėmimo? 4u.gif assa.gif
Atsakyti
Pagal mane tai buna fakulteto tinklalapyje skyriuje "svarbi informacija", bent pernai tai vadybos fakultete tikrai buvo.
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2009 06 30, 18:19)
Pagal mane tai buna fakulteto tinklalapyje skyriuje "svarbi informacija", bent pernai tai vadybos fakultete tikrai buvo.

Dar vis nėra, bet gal dar įkels ax.gif smile.gif
Atsakyti
Keliu temą wink.gif

Gal dar kam bus svarbi info:

2009-08-08 Rugpiūčio 27 d. 17 val. Ekonominės statistikos egzamino perlaikymas. Rinktis 3 a. prie 307 a. Dėstytoja V. Bartosevičienė

Atsakyti
Susitvarkiau lentynas, radau daug atliekamo turto. Demesio PIRMAKURSIAI, parduodamos knygos:

1. "Filosofija ir filosofija" Lina Šulcienė 2008m.
2 English through economics (J.Sakalauskiene, I.Praškevičienė/2007m)
3. BENDROJI IR SPECIALYBĖS KALBOS KULTŪRA(A.Kazlauskienė, E.Rimkutė, A.Blielinskienė 2008m.)
4BENDRAVIMO PSIHOLOGIJA (J.Almonaitienė, Z.Vasiliauskaitė ir kt.) 2008m
5,PSIHOLOGIJA ŠIANDIEN (J.Almonaitienė, Z.Vasiliauskaitė ir kt.) 2008m
6, INFORMATIKA-1. DUOMENŲ BAZES.labaratoriniai darbai(V.Sluckis, J.Adomavičius,B.Jarašiūnienė.)2007m.
7,INFORMATIKA 2. Uždavinių paruošimas sprendimui Matlab ir Mathcad aplinkose.
8. Matematikos formulių rinkinys (Moksleiviams ir studentams)
9, Matematika -2 Kompleksiniai skaičiai.Integralai.Diferencialinės lygtys(R.Atstupėnienė, M.Radulskis,I.Tiknevičienė 2007m.)
10, Diferiancialinės lygtys ir tikimybių teorija. Uzdavinių sprendimai.(S.Janušauskaitė,V.Karpickaitė,A.Marciukaitienė 2007m.)
11.Diferiancialinės lygtys ir tikimybių teorija. Teorija.(S.Janušauskaitė,V.Karpickaitė,A.Marciukaitienė 2007m.)
12.TIESINĖ ALGEBRA IR DIFERENCIALINIS SKAICIAVIMAS.uždavinių rinkinys su sprendimais (A.Matiukienė, A.Pekarskienė, V.Sabatauskienė0 2004m.

Kainytės derintinos, per AŽ būtų greiciau.
Atsakyti
http://public.fotki....ristask/knygos/

knygučių foto. kai kurias patobulines mano mazas lelius, tai tas atiduosiu uz sokoladą doh.gif
Atsakyti