Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(dilgelyt @ 2009 06 18, 14:28)
Ej,lb idomu,kas per rpiemone? Cia tokia purskiama wella smelinej bonkoj? garbanu purskiklis? kazkaip  curly ir vadinas?
ar cia kazkas,apie ka kitam poste sneki is schwarkopf Asia tiesinancios linijos? Ar jau cia kita priemone?nebesusigaudau blush2.gif

Sian parduotuvei pamaciau kazkoki nauja aukstoj plonoj bonkoj su dozatorium. shwarkopf Got 2 serijos losjona banguotiems plaukams." Antifriz", nebandet?

aha, smelinej bonkoj, bet ne garbanu purskiklis. as kazkada turejau - man irgi nieko gero.
as pafotkinti pazadu buteliuka siandien vakarop. ta priemone man patinka, tik kad labai greit baigiasi - menesiu dvieju butelku neuztenka doh.gif

o ASIA (tiesinimo priemone kuria minejau is Swarckopf) yra tiesinimui, as ja kirpciukus tepu pries tiesinant. bet paskui sakau pabandysiu ir visiem plaukam - tai tokia kaip zele, graziai formuoja garbaneles ir nesulipina. ir tikrai neistiesina:)

tai as abi jas naudoju - slapius supurskiu su wella, dziovinu, kirpcius tepu ta ASIA, dziovinu, tiesinu:) va tiek proceso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 18, 15:33)
Atsimenu viena diena grupioke atejo plikai nusiskutus, turejo sviesius grazius ilgus plaukus doh.gif

na kas per daug,tas jau nebesveika doh.gif
nei už ką neduočiau nuskust savo plaukų schmoll.gif

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 18, 15:46)
Kazka vistiek daryciau, bet jau po skara tikrai neslepciau (kas po to - maisas??). pasidaryciau trumpa kirpima pagal savp plauku struktura labiausiai tinkanti  biggrin.gif

oj mergyt būtum afrikietė taip nekalbėtum mirksiukas.gif nes jų plaukų struktūra visiškai kitokia ir labai sunku su jais susitvarkyt doh.gif
man tai labai gražu,kai susipina daug kasyčių ax.gif aš irgi norėjau,ale šviesiems plaukams nelabai tinka.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 18, 15:18)
Ne,as ne tiesinimui galvojau, gal graziau garbanotu, smulkiau bet tos priemones kaip tik atvirksciai daro doh.gif jo, Lietuvos rinkoj gal kokie 3 pirkejai butu ax.gif

Juokavau 4u.gif
As zinau,kad tu netiesnimui,bet as turejau omeny kitas merginas,kurios nori lb tiesiu,ir jom cia pergerai butu biggrin.gif ,kad nuo tepaliuku isitiesintu garbanos. Manau lietuvoj butu kaip tik laaaabai didele paklausa,juk kas antra istiesinta vaiksto ( as cia apie savas,kauno "grazuoles") bet turbut i Lietuva vezti prekes skirtas afrikieciams platintojai nesugalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 18, 17:33)
Atsimenu viena diena grupioke atejo plikai nusiskutus, turejo sviesius grazius ilgus plaukus doh.gif visi guzciojo peciais, mane kad onkologine liga serga.. o ji sako baikit, visada norejau suzinot kaip atrodyciau plikai nusiskutus (kaip kokia britne doh.gif ) bigsmile.gif paskui iskart pradejo augint, matyt nepatiko vaizdas biggrin.gif

kosmaras lotuliukas.gif jauciu atrode, kaip bozgalvis... g.gif biggrin.gif
o kalbant apie afrikieciu plaukus, tai nepavydetina smile.gif bet va musu kaimynu mergyte mulate, tai kokio grazumo vaikutis, o mama taip graziai jai plaukus sutvarko, palei saknis smulkiom gumutem surista, kartais buna papinta per visa galva, arba ragiukai aukstai sukelti, super tik klausymas, kiei tai laiko ir kantrybes reikalauja unsure.gif
kai laukiausi sakiau noriu tik berniuko, nes galvoju jei gims mergyte su tokiais nesveikais plaukais, kaip mano ir vaikscios, kaip matrioska, nes as nemoku kitam surist doh.gif tai va turiu vaikinuka, tai garbanius lotuliukas.gif apkirpe pirma kart vaiko nepazinom, nes raitosi tik galai, kaip ir pas mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siireenaa @ 2009 06 18, 15:35)
kai laukiausi sakiau noriu tik berniuko, nes galvoju jei gims mergyte su tokiais nesveikais plaukais, kaip mano ir vaikscios, kaip matrioska, nes as nemoku kitam surist  doh.gif  tai va turiu vaikinuka, tai garbanius  lotuliukas.gif apkirpe pirma kart vaiko nepazinom, nes raitosi tik galai, kaip ir pas mane  blush2.gif

kaip man grazu garbaniai wub.gif o ypac mazi vaikuciai labai mielai atrodo garbanotais plaukuciais, kaip angeliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 18, 15:39)
o kaip graziau atrodo- tiesiais ar suktais? biggrin.gif

gražu ir taip ir taip
tiesiog kitas žmogus, taip pakeičia, kad užsimaskuoti gali tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 16, 21:11)
Sveika sugryzus biggrin.gif  4u.gif as irgi vis apie tas dilgeles girdziu, pilnas parkas, tik vis neprisiruosiu ax.gif gal labiau susigarbanojo ar tik suminkstejo plaukuciai? bigsmile.gif

nu man tai nepasakyciau kad labaiu susigarbanojo, net kad minksti tai tikrai thumbup.gif o pirkti tai tikrai nesamone, reikia ju paprasciausiai jaunuciu prisirinti ( dar kazkur girdejau kad tinka zydincios) ir pasisidziovinti smile.gif man tai tirkai labai patiko bigsmile.gif

P.S. as cia biskuti atsilikusi atrasineju, bet nevisada turiu db priejima prie neto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 06 18, 23:20)
P.S. as cia biskuti atsilikusi atrasineju, bet nevisada turiu db priejima prie neto  4u.gif

o aš nespėju su tokiais tempais doh.gif
Atsakyti

Sveikutės mirksiukas.gif 4u.gif

nu tikrai tempą palaikot biggrin.gif spėju pasiskaityt, albumuką pažėt, bet atrodo norėčiau vieną kitą postą pakomentuot, bet jau visai apie ką kitą kalbat doh.gif biggrin.gif o ir nuo ryt pradedu atostogaut, nebebus kada prie pc sedėt, nebent lt oras blogas būtų doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 18, 23:37)
Sveikutės  mirksiukas.gif  4u.gif

nu tikrai tempą palaikot  biggrin.gif  spėju pasiskaityt, albumuką pažėt, bet atrodo norėčiau vieną kitą postą pakomentuot, bet jau visai apie ką kitą kalbat  doh.gif  biggrin.gif o ir nuo ryt pradedu atostogaut, nebebus kada prie pc sedėt, nebent lt oras blogas būtų  doh.gif  smile.gif

va,va....
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 06 18, 16:16)
na kas per daug,tas jau nebesveika  doh.gif
nei už ką neduočiau nuskust savo plaukų  schmoll.gif
oj mergyt būtum afrikietė taip nekalbėtum  mirksiukas.gif nes jų plaukų struktūra visiškai kitokia ir labai sunku su jais susitvarkyt  doh.gif
man tai labai gražu,kai susipina daug kasyčių  ax.gif aš irgi norėjau,ale šviesiems plaukams nelabai tinka..  doh.gif

man ir grazu kasytes, arba seip pripinti plaukai, kur tik is priekio matosi, kad ten pripinti, seip atrodo, vos ne kaip jos.

ee panos,( kurios lbeu zinot kitu saliu asortimenta ) sen buvau pardoij, niu neradau jokio leave in kondicionieriaus doh.gif ir dar su kuom suformuoti garbanas , nes keune jau prie pabaijgos .. doh.gif viskas baijgias , o nematau ka pirkti,.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 18, 21:37)
Sveikutės  mirksiukas.gif  4u.gif

nu tikrai tempą palaikot  biggrin.gif  spėju pasiskaityt, albumuką pažėt, bet atrodo norėčiau vieną kitą postą pakomentuot, bet jau visai apie ką kitą kalbat  doh.gif  biggrin.gif o ir nuo ryt pradedu atostogaut, nebebus kada prie pc sedėt, nebent lt oras blogas būtų  doh.gif  smile.gif

Kada sugrysi? ax.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 18, 22:39)
ee panos,( kurios lbeu zinot kitu saliu asortimenta ) sen buvau pardoij, niu neradau jokio leave in kondicionieriaus  doh.gif  ir dar su kuom suformuoti garbanas , nes keune jau prie pabaijgos ..  doh.gif  viskas baijgias , o nematau ka pirkti,..  doh.gif

ir as ieskau tokio unsure.gif senais laikais turejau sunsilk zalia garbanotiems, tas tai geras buvo, bet jau negamina verysad.gif kartais is mamos paemus vis pasitepu bet nieko panasaus jau nerandu verysad.gif o dar ir nebrangus buvo
Atsakyti