Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

labukas, seniau ir man kita diena po plovimo pusdavosi plaukai ir garbanu nebeudavo, paskaitinejus jusu temute, plauku nebesukuoju, tik kiekviena ryta sudrekinus suspaudau garbanas ir patepu skysto vasko, plaukuciai daug geriau atrodo rolleyes.gif beliko issirinkti gera kauke, sampuna bei aliejuka, gal galit ka patarti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 06 20, 10:05)
man kazkaip is vis plaukai garbanoti tik po plovimo pirma diena,o antra jau nieks nepagalvotu kad as garbane,nes grynai jei nieko nededu ant plauku,jie tik pasisiausia is vis negarbanoti,o cia kiek skaiciau tikrom garbanmem visas dienas plaukai garbanoti,noreciau ir as taip

Va va ir man tas pats. Grazi bunu tik pirma diena po plovimo (kartais tik pirma pusdieni). O antra diena tai kazkoks kosmaras ant galvos, kur arba visi nutise ir beformiai, arba kiekviena sruoga vis i kita puse ziuri. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 20, 11:29)
labukas, seniau ir man kita diena po plovimo pusdavosi plaukai ir garbanu nebeudavo, paskaitinejus jusu temute, plauku nebesukuoju, tik kiekviena ryta sudrekinus suspaudau garbanas ir patepu skysto vasko, plaukuciai daug geriau atrodo  rolleyes.gif beliko issirinkti gera kauke, sampuna bei aliejuka, gal galit ka patarti?  ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti

Gerą dieną 4u.gif

iš nenuplaunamų purškiamų balzamų užmačiau TRESemme Leave-In conditioner, Aussie taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 20, 18:44)
Gerą dieną  4u.gif
iš nenuplaunamų purškiamų balzamų užmačiau TRESemme Leave-In conditioner, Aussie taip pat  smile.gif

kokioj parduotuvei uzmatei? rolleyes.gif beja ziurinejau jusu foto albiumiuka, tavo labai grazus plaukuciai, kaip ir kitu mergaiciu, as irgi tokiu noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 20, 16:21)
kokioj parduotuvei uzmatei?  rolleyes.gif  beja ziurinejau jusu foto albiumiuka, tavo labai grazus plaukuciai, kaip ir kitu mergaiciu, as irgi tokiu noreciau  rolleyes.gif

Anglijoje Boots'e smile.gif

ačiū blush2.gif mirksiukas.gif pavargau jau aš su jais, sesei kažkurią dieną sakau rėšiu savo kasas iki 3nr biggrin.gif kai vėsu dar nieko, bet dabar kai taip karšta doh.gif
Papildyta:

bet tavo plaukai tokie pat kaip mano tongue.gif smulkios garbanėlės tik daug ilgesnės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 20, 20:46)
Anglijoje Boots'e  smile.gif

ačiū  blush2.gif  mirksiukas.gif  pavargau jau aš su jais, sesei kažkurią dieną sakau rėšiu savo kasas iki 3nr  biggrin.gif  kai vėsu dar nieko, bet dabar kai taip karšta  doh.gif
Papildyta:
bet tavo plaukai tokie pat kaip mano  tongue.gif  smulkios garbanėlės tik daug ilgesnės  4u.gif

man kaip tik manieji trumpoki atrodo, nors pries sesis metus buvau visai trumpais, poto gime dukryte, kazkaip pradejau ilgelesnius laikyti, va tada viena diena sauk man i galva susilazint kad iki savo 30-mecio nekirpsiu paluku doh.gif kadangi susilazinom ne is siemku pakelio teko saziningai laikytis pazado biggrin.gif nors dabar paciai patinka mano plaukuciai, ir dar ilgesniu noretusi, tiesa dabar gerokai sviesesne esu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 20 birželio 2009 - 19:57
QUOTE(neramuole @ 2009 06 20, 20:56)
man kaip tik manieji trumpoki atrodo, nors pries sesis metus buvau visai trumpais, poto gime dukryte, kazkaip pradejau ilgelesnius laikyti, va tada viena diena sauk man i galva susilazint kad iki savo 30-mecio nekirpsiu paluku  doh.gif kadangi susilazinom ne is siemku pakelio teko saziningai laikytis pazado  biggrin.gif nors dabar paciai patinka mano plaukuciai, ir dar ilgesniu noretusi, tiesa dabar gerokai sviesesne esu  ax.gif

Geras bigsmile.gif reik ir man lazintis lotuliukas.gif
o tai galai nenusiuro tiek laiko nekirpus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 20, 17:56)
man kaip tik manieji trumpoki atrodo, nors pries sesis metus buvau visai trumpais, poto gime dukryte, kazkaip pradejau ilgelesnius laikyti, va tada viena diena sauk man i galva susilazint kad iki savo 30-mecio nekirpsiu paluku  doh.gif kadangi susilazinom ne is siemku pakelio teko saziningai laikytis pazado  biggrin.gif nors dabar paciai patinka mano plaukuciai, ir dar ilgesniu noretusi, tiesa dabar gerokai sviesesne esu  ax.gif

gal turi dabartinės plaukų spalvos foto rolleyes.gif bet kokia jaunutė atrodai, nė dvidešimties neduočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 20, 18:44)
Gerą dieną  4u.gif
iš nenuplaunamų purškiamų balzamų užmačiau TRESemme Leave-In conditioner, Aussie taip pat  smile.gif

as vis dar tebelaukiu savo naturalaus purskiamo nenuplaunamo kondicionieriaus. Kita sav jau gausiu, ziuresim ar bus bent kiek veiksmingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 20, 18:11)
as vis dar tebelaukiu savo naturalaus purskiamo nenuplaunamo kondicionieriaus. Kita sav jau gausiu, ziuresim ar bus bent kiek veiksmingas  g.gif

dabar naudoji kažką iš nenuplaunamų rolleyes.gif ar bus kaip palygint unsure.gif nes aš taip galvoju imt - neimt g.gif ar iš vis aš jį naudosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 20, 21:28)
dabar naudoji kažką iš nenuplaunamų  rolleyes.gif  ar bus kaip palygint  unsure.gif  nes aš taip galvoju imt - neimt  g.gif ar iš vis aš jį naudosiu  doh.gif

siuo metu neturiu jokio.. turiu tik kazkokias putas-ne putas, tai jos puikiai tinka ryte atsikelus kai plaukai nei siaip nei taip atrodo. Suslapinu plaukus, uzdedu tu putu-ne putu, isdziuva, nesulipina plauku ir gerai yra smile.gif
Atsakyti