Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 13, 10:50)
pasiule tokia priemone: http://www.folica.co...peci_d4698.html
na man kai cia pavasari plakai kuokstais slinko, tai man ne tik ilgio bet ir plocio reik, tai dabar jauciu kad i ploti jie man paaugo, tikiuosi kad prades ir i ilgi augt smile.gif))

jeigu nuo slinkimo naudojai, tai tau gerai, jeigu eziukas isdygo smile.gif bet vat kad i ilgi augtu tai nezinau ka gerti ar ka itrinti ar uz plauku pasikabinti ir kaboti kasdien po penkias minutes doh.gif
beje, kiek kainavo ta priemone? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 13 birželio 2009 - 10:04
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 13, 11:04)
jeigu nuo slinkimo naudojai, tai tau gerai, jeigu eziukas isdygo  smile.gif  bet vat kad i ilgi augtu tai nezinau ka gerti ar ka itrinti ar uz plauku pasikabinti ir kaboti kasdien po penkias minutes  doh.gif
beje, kiek kainavo ta priemone? ax.gif

sita priemone skirta trinti galvos odai, kad suaktyvintu plaku augima, nu ziuresiu ar pades ir i ilgi. kaip aprasyme raso, kad rezultatas matosi jau po menesio, tai kazkiek galiu ir patvirtinti smile.gif))
o kiek kainavo tiksliai negaliu pasakyt, nes pirkau 4 priemones ir palikau beveiki 200 lt, o cekiuko kiek kiekvienas atskiria kainavo nedave blush2.gif bet speju is visu keturiu, sita priemone buvo brangiausia smile.gif
Atsakyti
sveikutes, bandau nedrasiai jungtis prie jusu, as taip pat naturali garbanele raganele ax.gif plaukai stori, smarkiai siausiantys, nusauseje, zodziu nieko gero, prasau patarimu koki sampuna bei kaukes naudot, o gal kuri zinot gera kirpeja Telsiuose kuris neissigastu garbanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 08:51)
sveikutes, bandau nedrasiai jungtis prie jusu, as taip pat naturali garbanele raganele  ax.gif plaukai stori, smarkiai siausiantys, nusauseje, zodziu nieko gero, prasau patarimu koki sampuna bei kaukes naudot, o gal kuri zinot gera kirpeja Telsiuose kuris neissigastu garbanu  rolleyes.gif

Sveikute 4u.gif smagu matyt kraštietę bigsmile.gif aš Telšiuos buvau Benoj, poto prie VB kur laiptukais palipt toj kirpykloj ir kažkokioj vienoj be pavadinimo biggrin.gif nieko gero nė vienoj nepasiūlė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 11:51)
sveikutes, bandau nedrasiai jungtis prie jusu, as taip pat naturali garbanele raganele  ax.gif plaukai stori, smarkiai siausiantys, nusauseje, zodziu nieko gero, prasau patarimu koki sampuna bei kaukes naudot, o gal kuri zinot gera kirpeja Telsiuose kuris neissigastu garbanu  rolleyes.gif

sveika smile.gif speju merginos prasys garbanu foto, kad jau galetu pradet dalyt patarimus smile.gif) o del kirpejos niekuo padet negaliu, ne is to krasto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 13, 12:00)
Sveikute  4u.gif  smagu matyt kraštietę  bigsmile.gif  aš Telšiuos buvau Benoj, poto prie VB kur laiptukais palipt toj kirpykloj ir kažkokioj vienoj be pavadinimo  biggrin.gif  nieko gero nė vienoj nepasiūlė  schmoll.gif

as irgi buvau benoi, poto prie policijos kitoi gatves pusei, prie iki odetoi, tai ten pasiule ms kapsules, kol kas pora tepanaudojau,plaukuciai paslankesni, bet kaip juos atgaivint? nuotraukyte galesiu atsiust ryt, siandien darely sedziu
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 12:22)
as irgi buvau benoi, poto prie policijos kitoi gatves pusei, prie iki odetoi, tai ten pasiule ms kapsules, kol kas pora tepanaudojau,plaukuciai paslankesni, bet kaip juos atgaivint? nuotraukyte galesiu atsiust ryt, siandien darely sedziu

Sveika prisijungus 4u.gif o plaukus dazai ar jie siaip naturaliai sausi? ilgi ar trumpi? mum viska reik zinoti biggrin.gif
gali deti aliejus naturalius, daugiau kaukem palepinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 13, 07:59)

pagrindiniame lange kai yra temos pavadinimas, sekantis kiek žinučių parašyta, kas sukūrė temą, ir kiek kartų atidaryta, tai paspaudžiat ant to skaičiuko kiek parašyta žinučių, ir ten atsidaro langelis kas parašė ir kiek  mirksiukas.gif

Labai aciu, viska radau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 09:51)

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif kokio ilgio plaukuciai? ax.gif
Atsakyti
Kazkaip nespeju as jusu tempais merginos biggrin.gif Tik atrodo prisijungiau, o jau naujus namucius turim, kaip smagu 4u.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 11:51)
sveikutes, bandau nedrasiai jungtis prie jusu, as taip pat naturali garbanele raganele  ax.gif

Sveika prisijungus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 13 birželio 2009 - 14:10
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 13, 13:09)
Kazkaip nespeju as jusu tempais merginos  biggrin.gif Tik atrodo prisijungiau, o jau naujus namucius turim, kaip smagu  4u.gif

Musu tempai tikrai dideli ax.gif gossip.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 13, 11:06)

Oho koks guttes86 avataras!! bigsmile.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz silta priemima wub.gif , plaukuciai pusilgiai, sviesinami, kai tik namo grysiu foto imesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 13, 15:43)
Musu tempai tikrai dideli ax.gif  gossip.gif
Papildyta:
Oho koks guttes86 avataras!! bigsmile.gif

blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 15:55)
aciu mergaites uz silta priemima  wub.gif , plaukuciai pusilgiai, sviesinami, kai tik namo grysiu foto imesiu  ax.gif

sviesinami plaukai visada nusauseja... lauksim foto rolleyes.gif
Atsakyti