Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

as irgi noreciau atsidurti tarp garbanotoju:)

issiunciau i pastuka savo foto:) dabar zadu persidazyt ta ryza spalva, negrazu man:) vel busiu sokoladine. arba gal jus koki patarima mestelsit?smile.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 15:09)
As irgi esu naturali garbane ir netycia SM radau sia tema ax.gif  Priimsite mane i savo buri? 4u.gif

zinoma priimsim 4u.gif papasakok viska apie savo plaukus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VikiPiki @ 2009 06 14, 17:56)

issiunciau i pastuka savo foto:) dabar zadu persidazyt ta ryza spalva, negrazu man:) vel busiu sokoladine. arba gal jus koki patarima mestelsit?smile.gif

blush2.gif

kai tik ides nuotrauka, tai paziuresim ir pabandysim patarti smile.gif
smagu, kad musu gretos pleciasi 4u.gif
Atsakyti
bus lengviau suvaldyti savo garbanas:)
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 14, 17:33)
zinoma priimsim  4u.gif  papasakok viska apie savo plaukus  biggrin.gif

Aciu ax.gif Kazkada mamai labai uzreike nufotografuoti plaukus mano, tai gerai, kad foto atsidure po ranka ir galesiu cia ideti, nes vaizas pasako daugiau nei zodziai. Plaukai susegti segtuku aukstai. Esu tamsiaplauke, plaukai gana ilgi, bet kai jie garbanoti, nelabai ir iziurimas tas ilgumas. Dabar esu juos issitiesinus, tai esu labai patenkinta, kad jie tokie ilgi smile.gif
Na, o ka daugiau pasakoti nelabai zinau 4u.gif Jei butu klausimu, butu paprasciau smile.gif
Beje, jie turbut kaip ir dauguma garbanotu plauku yra gana sausi, galiukai nekokie ir pastaruoju metu jie eme labai slinkt, bet as del to nesijaudinu, nes ju pas mane ir taip labai daug, turbut tiesiog normalus cia procesas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 20:40)

viespatie bigsmile.gif tu gal juodaode? blink.gif biggrin.gif
pas mano draugo sese tokios garbanos, tik trumpesnes, bet jau tavosios.... wub.gif kokias priemones naudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 14 birželio 2009 - 19:44
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 14, 19:43)
viespatie  bigsmile.gif  tu gal juodaode?  blink.gif  biggrin.gif
pas mano draugo sese tokios garbanos, tik trumpesnes, bet jau tavosios....  wub.gif  kokias priemones naudoji?

Nejuodaode, as gana baltos odos biggrin.gif Pamirsau paminet, kad spalva naturali mano plauku, daziau gal syki gyvenime ir tai sruogelem, ir tai nesiskyre nuo mano tikrosios spalvos, o daziausi del to, kad mamai liko dazu likutis, o tai negi ismesi lotuliukas.gif Na, sitokiam plauku efektui isgauti as naudoju... isplautus plaukus patepu plauku kremu arba kokia kita priemone, kurios nereik nuplauti (esu ismeginus nemazai firmu priemoniu, bet lyg siol nesu atradus tokios priemones, kuri idealiai tiktu man), eidama miegot supinu i kasa, o kai ryte ispinu buna panasus vaizdelis kaip foto, o po to kas vakara sudrekinu plaukus ir i kasa, ir ryte taip jie atrodo. Bet pastaruoju metu plaukai manes neklauso, ir vasko jie net neklauso doh.gif Stovi bet kaip... O siaip bent siuo metu sampunas wash&go, balzamas fructis, kauke fructis, kondicionierius fructis, aisku su atitinkama paskirti, kad tikru garbanotiem, sausiem plaukam smile.gif Kartais dedu grietines kaukes, tada labai svelnus ir paklusnus plaukai buna smile.gif Apibendrinant, galeciau buti ir geresne seimininke savo plaukams 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 19:40)

lb lb grazus plaukai. wub.gif

wenita , hm, niu keista kad neradaij, o gerimu pasauli mateij.? ten iskart prie jo yra . vaziuojant matosi, nera giliai gatveleje ji. g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 14, 21:26)
lb lb grazus plaukai.  wub.gif

Malonu girdeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 13:09)
As irgi esu naturali garbane ir netycia SM radau sia tema ax.gif  Priimsite mane i savo buri? 4u.gif

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif

QUOTE(VikiPiki @ 2009 06 14, 15:56)

Duomenys jau az 4u.gif

QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 18:40)

wub.gif wub.gif wub.gif kaip graziai garbanojasi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Chardonnay*: 14 birželio 2009 - 21:31
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 14, 21:30)
Sveika prisijungus drinks_cheers.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif  kaip graziai garbanojasi bigsmile.gif

Aciu, kad priimate ir uz gerus zodzius ax.gif
Beje, plaukai siuo metu istiesinti, niekad nebuciau pagalojus, kad jie taps lygus lyguteliai ax.gif Bet tiesi busiu tik iki pirmo plovimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2009 06 14, 16:56)

blush2.gif

man kaip graziai atrodai ta ryza spalva . wub.gif tau tinka manau lb, man bent graziau nei tamsus .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 20:36)
Beje, plaukai siuo metu istiesinti, niekad nebuciau pagalojus, kad jie taps lygus lyguteliai ax.gif Bet tiesi busiu tik iki pirmo plovimo  biggrin.gif

Ir gerai, nekankink plauku su tom znyplem blink.gif toookios garbanos, o tiesini unsure.gif
Atsakyti