Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 22, 15:34)
as pirma syki ejau, seip lb bijojau , kad taip neatsitiktu, bet jokiu rekomendaciju  pas ka eiti neturejau..
as lt turejau radus kuri patiko, bet dbr as ne lt .. tai pas kazka eiti reikejo. .
niu dar vienas tai pakenciamas pasitaisysiu su piestuku  , niu bet kitas  doh.gif  nzn , ant odos paisyti reijkes ar ka.  doh.gif
daugiau neisiu , niekur.. pati pesiosiuos .

Ujei kaip nepasisekė...Pas mane tai tamsūs labai ir patūs tai niekaip pati gražios formos nepasidaryčiau, nes daug išrauti reikia...Tai vieną turiu gerą pas kurią vis nueinu...
Pas mane tai žiauriai greitai auga antakiai, pasiskutu, tai ant rytojaus ežiukas styro doh.gif Todėl pešiojimas geriausia išeitis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 22 birželio 2009 - 15:15
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 22, 15:34)
as pirma syki ejau, seip lb bijojau , kad taip neatsitiktu, bet jokiu rekomendaciju  pas ka eiti neturejau..
as lt turejau radus kuri patiko, bet dbr as ne lt .. tai pas kazka eiti reikejo. .
niu dar vienas tai pakenciamas pasitaisysiu su piestuku  , niu bet kitas  doh.gif  nzn , ant odos paisyti reijkes ar ka.  doh.gif
daugiau neisiu , niekur.. pati pesiosiuos .

ojei...bet kaip keista....
jei žmonės išmano tuos dalykus, pvz manęs nuolat pasiteirauja, ar toliau auginam, platinam ir pan. nes pg veido formą matyti, kas tinka, kas ne g.gif

ok daugiau tavęs nebenervinsiu
ataugs ax.gif tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 22, 15:15)
Ujei kaip nepasisekė...Pas mane tai tamsūs labai ir patūs tai niekaip pati gražios formos nepasidaryčiau, nes daug išrauti reikia...Tai vieną turiu gerą pas kurią vis nueinu...
Pas mane tai žiauriai greitai auga antakiai, pasiskutu, tai ant rytojaus ežiukas styro doh.gif  Todėl pešiojimas geriausia išeitis...

tai jei skuti, tai jo,juk lieka saknis ,ir greit auga ,sian uzsipaisiau piestuku , nieko nedarysiu, reik nusiraminti, o ryt gal reiks dazu nusipirkti galvoju, ir nusidazyti juos pasidarant forma, nes vienoij vietoij reik ant odos tepti. gerai, dar kad iziurejau jog like dar sviesiu plaukeliu ne viska isrove, tai gal greiciau ataugs ir aisq tepsiu ricinos aliejumi vel

tai va as ir norejau kad form padarytu, kazkiek laiko juos pati pesiojuos, bet norisi kartas nuo karto forma kad atsviezintu . maciau tavo antakius man tai jie grazus .:)man lb grazu tokie naturaliai atrodantys , nemegstu plonu .
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 22, 15:18)
ojei...bet kaip keista....
jei žmonės išmano tuos dalykus, pvz manęs nuolat pasiteirauja, ar toliau auginam, platinam ir pan. nes pg veido formą matyti, kas tinka, kas ne g.gif

ok daugiau tavęs nebenervinsiu
ataugs ax.gif tikrai mirksiukas.gif

niu man ir keista istikro, kaip galima tokioj srity dirbti.. panos, pamatytumet, galvotumet , kad pati pirma syki pasiemus pinceta beliakaip besiojaus , as rimtai .. as trbut pirma syki ta vaska pasiemus, ir tai geriau padaryciau. ... jo, ataujgs, ok, nebeofftopinu.
Atsakyti
[quote=0kristut0,2009 06 22, 16:27]
uhhh uzjauciu unsure.gif as siandien nusipirkau kazkokia kauke plaukams, vietoi 15 min palaikiau valanda, tai plaukuciai kokie minksti rolleyes.gif jauciu reiks ja vietoi kondicionieriaus naudot kada plausiu galva, o kada laiko bus ilgiau laikyt ax.gif dabar pasileisiu i paieskas sampuno ir aliejuko, jus kalbejot apie assos ar panasia firma, o sios firmos produktu buna lt pirkti ar siunciates? g.gif palieku cia jus vakarot, einu torto kepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 22, 09:57)
laba,
kerpi su spec. žirklėmis?

Kirpėjos labai saugo savo žirkles...Vienos pažystamos pasiėmiau į rankas pasižiūrėti, tai vos nepuolė atimti, "tik nieko nekirpk" sako. tai tikrai visai kitokios žirklės, lengvutės, aštrios...

zinok niekada apie tai nebuvau pagalvojus doh.gif gali buti priezastis... siaip as pati sau galiukus trumpinu, tai gali isivaizduoti, kokio astrumo zirkles... unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 22, 10:30)
Merginos koki purskala naudojat garbanu pataisymui po nakties? ir aisku kuri galima gaut lietuvoj smile.gif

siand gavau savo purskala, ryt bandysiu ax.gif
Atsakyti
[quote=neramuole,2009 06 22, 17:41]
[quote=0kristut0,2009 06 22, 16:27]
uhhh uzjauciu unsure.gif as siandien nusipirkau kazkokia kauke plaukams, vietoi 15 min palaikiau valanda, tai plaukuciai kokie minksti rolleyes.gif jauciu reiks ja vietoi kondicionieriaus naudot kada plausiu galva, o kada laiko bus ilgiau laikyt ax.gif dabar pasileisiu i paieskas sampuno ir aliejuko, jus kalbejot apie assos ar panasia firma, o sios firmos produktu buna lt pirkti ar siunciates? g.gif palieku cia jus vakarot, einu torto kepti 4u.gif
[/quote]
kalbejusios esame apie aussie firma .. nebera jos lt dbr , senai senai buvo,, as ir keletas paneliu, tai ne is lt, tai ce ir perkam .. nzn kaip su siuntimais ..

[quote=gutte86,2009 06 22, 20:31]
zinok niekada apie tai nebuvau pagalvojus doh.gif gali buti priezastis... siaip as pati sau galiukus trumpinu, tai gali isivaizduoti, kokio astrumo zirkles... unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
siand gavau savo purskala, ryt bandysiu ax.gif
[/quote]
zinok tikrai gali buti priezastis, man patiko tas pvz rusiukes , ir atsiminiau kai buna kai tikrai siula kerpi su neastriom zirklem , tik draskai ta siula bandydama nukirpti, ir isdarkai , galiukas buna issisakojes to siulo lb ,
tai tas patc su plauku..
gutte teks trbut i kirpykla ruostis.. arba pirkti zirkles , bet jos tikrai brangios , zinau, kad 1500 kiti moka, bigsmile.gif

as dar pries savo antakiu istikusi soka, galvojau gal ce kur eiti sruogu saknis pasidazyti, bet dbr atsoko visa fantazija, ir sau grazi esu begalo be krasto, niekur neisiu mintys dingo iskart apie plauku dazyma. bo kai nugrazins, ce ne antakis taiop greit neataugs. unsure.gif

kur chardonnay dingusi, nebematyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 22, 18:41)
uhhh uzjauciu unsure.gif as siandien nusipirkau kazkokia kauke plaukams, vietoi 15 min palaikiau valanda, tai plaukuciai kokie minksti rolleyes.gif jauciu reiks ja vietoi kondicionieriaus naudot kada plausiu galva, o kada laiko bus ilgiau laikyt  ax.gif

drinks_cheers.gif
Aš taip ir darau biggrin.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 06 22, 21:31)
zinok niekada apie tai nebuvau pagalvojus  doh.gif  gali buti priezastis... siaip as pati sau galiukus trumpinu, tai gali isivaizduoti, kokio astrumo zirkles...  unsure.gif  blush2.gif

Tai jei nori užsiauginti ilgus plaukus teks tikrai arba į kirpyklą arba žirkės pirkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 23 birželio 2009 - 07:31
labas rytas 4u.gif

išsiploviau galvą ir kažkokie susiploję jie man doh.gif o dar žadėjau eit fotkintis paso nuotraukai biggrin.gif

gutte,tai bus proga su mano kirpėja susipažint ax.gif mirksiukas.gif

aha rimtai,kur Chardonay dingo? aūūūūūūū cool.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 06 23, 09:45)
labas rytas  4u.gif

išsiploviau galvą ir kažkokie susiploję jie man  doh.gif o dar žadėjau eit fotkintis paso nuotraukai  biggrin.gif

gutte,tai bus proga su mano kirpėja susipažint  ax.gif  mirksiukas.gif
tikek
aha rimtai,kur Chardonay dingo? aūūūūūūū  cool.gif

tikekimes nieko nenutiko.. g.gif tuscia be jos taip.. ax.gif
Atsakyti
na, tai kur Joninės?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 23, 13:44)
na, tai kur Joninės?

aa tiksliai sian jonines.. !! smile.gif
Atsakyti
as siaulius svesiu, tik ne jonines o gero draugo gimtadieni, padariau pinigu maisa, pasikedensiu garbanas, sulaukiu vyro ir pirmyn thumbup.gif gero vakaro visoms mirksiukas.gif
Atsakyti