Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

Nusipirkau pilstomo Keune skulptingo ,uz 100ml sumokejau -8lt! thumbup.gif Ir man patiko! Isiploviau galva ir nusausinus plaukus taip neblogai visus sutepiau, isdziuvo i daug smulkiu bangeliu,na jokiu susikusiu garbanu,jokiu aristokratisku dideliu bangu( kas man pasidaro nqturaliai su kuodu pavaiskciojus pusdieni), bet kaip pudelis buvau- tolygiai banguotas,o nepasiputusi beforme kupeta. Jokio sukibusiu slapio efekto sruogu,jokio raizgalyno,kietumo ir sausumo,kaip buna nuo putu,zeliu ar vasko. Tik tas varnos zlidas,voratinklis,antenos ar kaip pavadinti tuos nuojai ataugusius plauku, jie kaip visada piestu pas mane atsistoje ir vien todel lb negrazi jauciuos amzinai ;/ bet juk saknu netepliosiu... Buvau baliuje miske tris paras,tai galvos neploviau ,tik sudrekindavau vandeniu ir paglamzydavau ir tas skulptingas sauniai atkurdavo bangeles,plaukuciai minktuciai,svelnuciai,bet ka su pakausiu daryt tai neisivaziduoju sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 21 birželio 2009 - 21:16
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 21, 21:51)
jinai plaudavo galva tik kai reikedavo , o neka plauti, nes sauseja plaukas nuo sampunu, pindavo i kasa , ir istisai tepdavo silikoniniu aliejuku galiukus i diena daugybe sykiu. ir nekirpdavo ju po puse metu lyg , taip uzsiaugino iki siknos vos ne kasa , ir nelakstyti i kirpyklas  kas menesi, taip sake niekad neuzsiauginsit, turejei matyti, senoij temoij, ce buvo kazkada , kur yra tema musu plaukuciu foto, ten svytejimas ezero dugne rase.

galva plaunu tik tada kai reikia, ne kasdien. masazuoju dar kartais kai nuotaikos turiu arba kai draugas nuotaikos turi. i kirpyklas nelakstau, bet kai galai nusiura tai tenka kirptis, nes plaukai beformiai tampa.. turbut klaida didziausia mano, kad silikoniniu aliejuku netepu..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 06 21, 21:12)
Nusipirkau pilstomo Keune skulptingo ,uz 100ml sumokejau -8lt!  thumbup.gif  Ir man patiko! Isiploviau galva ir nusausinus plaukus taip neblogai visus sutepiau, isdziuvo i daug smulkiu bangeliu,na jokiu susikusiu garbanu,jokiu aristokratisku dideliu bangu( kas man pasidaro nqturaliai su kuodu pavaiskciojus pusdieni), bet kaip pudelis buvau- tolygiai banguotas,o nepasiputusi beforme kupeta. Jokio sukibusiu slapio efekto sruogu,jokio raizgalyno,kietumo ir sausumo,kaip buna nuo putu,zeliu ar vasko. Tik tas varnos zlidas,voratinklis,antenos ar kaip pavadinti tuos nuojai ataugusius plauku, jie kaip visada piestu pas mane atsistoje ir vien todel lb negrazi jauciuos amzinai ;/ bet juk saknu netepliosiu... Buvau baliuje miske tris paras,tai galvos neploviau ,tik sudrekindavau vandeniu ir paglamzydavau ir tas skulptingas sauniai atkurdavo bangeles,plaukuciai minktuciai,svelnuciai,bet ka su pakausiu daryt tai neisivaziduoju sad.gif

saunu kad patiko. thumbup.gif man jega jis , sakau . tai tepk pakausi, as visada tepu, kai susirisu plaukus tuos maziukus visada sutepu, prilyziniu, nes negrazu man pasisiause tie maziukai plaukiukai. schmoll.gif man jis neriebina nesulipina , ir del to kad sutepu, greijciau nesusiriebaluoja plaukai. niu super .
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 21, 21:22)
galva plaunu tik tada kai reikia, ne kasdien. masazuoju dar kartais kai nuotaikos turiu arba kai draugas nuotaikos turi. i kirpyklas nelakstau, bet kai galai nusiura tai tenka kirptis, nes plaukai beformiai tampa.. turbut klaida didziausia mano, kad silikoniniu aliejuku netepu..

va va trbut tas naturalumas irgi nera gerai, silikonas nors uzklijuoja padengia plauka plevele, suklijuoja ta galiuka ir taip pratesia dar jo buvima ilgeliau, o pas tave jis toks plikas ir styro g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 21, 22:53)
va va trbut tas naturalumas irgi nera gerai, silikonas  nors uzklijuoja padengia  plauka plevele, suklijuoja ta galiuka ir taip pratesia dar jo buvima ilgeliau, o pas tave jis toks plikas ir styro  g.gif

jeigu plaukai butu nedazyti, tada naturalumas i sveikata, bet kad manieji nualinti dazymo, tai juos tik i silikona merkti ir belieka... doh.gif siaip aliejukus tai visada tepu, bet tik po plovimo, ne kasdien po penkiolika kartu. Ir naturaliu priemoniu kai dar nenaudojau, tia man visvien aliejukai nepadedavo...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 21, 22:14)
jeigu plaukai butu nedazyti, tada naturalumas i sveikata, bet kad manieji nualinti dazymo, tai juos tik i silikona merkti ir belieka...  doh.gif  siaip aliejukus tai visada tepu, bet tik po plovimo, ne kasdien po penkiolika kartu. Ir naturaliu priemoniu kai dar nenaudojau, tia man visvien aliejukai nepadedavo...

tada nebezinau .. blink.gif mesk dazymus tada smile.gif nzn istikro..
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 21, 23:19)
tada nebezinau ..  blink.gif  mesk dazymus tada  smile.gif  nzn istikro..

tai ir nebedazau, bandysiu sukaupt visa kantrybe ir atsiauginti natur spalva unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 21, 21:21)
o tau visiskai galai nesiura? ar biski nusiura, bet nekerpi?
anksciau gerdavau tu vitaminu, bet nepadeda niekas  unsure.gif  man ne del trukumo is vidaus, o del dazymu siura.. kazkodel as taip isitikinus  ax.gif
siand pagaliau saule islindo, spejau prie juros bamba pakaitint  cool.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 06 21, 21:41)
mano plaukai nesveikumo isikunijimas, kad nusiura per menesi  doh.gif 
kaip augino jinai?  ax.gif

Su kokiomis žirklėmis tave kerpa? Profesionaliomis?
Aš manau žinau atsakymą, kodėl galiukai šiūra... Plaukus reikia kirpti su labai aštriomis specialiomis žirklėmis. Pas kirpėjas jos labai aštrios, kai kurios turi net pasigalandančias žirkles (pačos pasigalanda). Nei viena kirpėja neleis su savo žirklėmis, net popieriaus perkirpti, taip saugo ašmenis.
Taigi jei tave kerpa ne su prof. žirklėmis, arba kad ir su aštriomis, bet jomis karpomi ne tik plaukai, bet ir kiti dalykai, tai ir toliau tada tavieji šiurs.
Pavyzdžiui pabandyk šniūrą perkirpti su atbukusiomis stipriai žirklėmis. Jau bekerpant šniūro galas apšiurs. O jei su ašriomis kirpsi, bus iš pradžių kaip nekirptas...
Net tos žirklės, kurios būna pridėtos perkant kirpimo mašinėlę, nėra geros. Kaip jau sakiau, turi būti spec., prof. skirtos tik plaukams.
Na o jei kerpa su prof. žirklėmis, tai tada tikrai iš vidaus kažko reikia g.gif
Atsakyti
laba ryta,

sapnavau, kad turiu ilgus ilgus plaukus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 22, 09:24)
Su kokiomis žirklėmis tave kerpa? Profesionaliomis?
Aš manau žinau atsakymą, kodėl galiukai šiūra... Plaukus reikia kirpti su labai aštriomis specialiomis žirklėmis. P.....
Na o jei kerpa su prof. žirklėmis, tai tada tikrai iš vidaus kažko reikia g.gif

taip taip, aš db savo vaikui kirpčiukus pakerpu būtent tokiomis žirklėmis, mama davė laikinai, kol nevedam panelytės pas kirpėją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 22, 09:51)
laba ryta,

taip taip, aš db savo vaikui kirpčiukus pakerpu būtent tokiomis žirklėmis, mama davė laikinai, kol nevedam panelytės pas kirpėją smile.gif

laba,
kerpi su spec. žirklėmis?

Kirpėjos labai saugo savo žirkles...Vienos pažystamos pasiėmiau į rankas pasižiūrėti, tai vos nepuolė atimti, "tik nieko nekirpk" sako. tai tikrai visai kitokios žirklės, lengvutės, aštrios...
Atsakyti
Merginos koki purskala naudojat garbanu pataisymui po nakties? ir aisku kuri galima gaut lietuvoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 22, 09:57)
laba,
kerpi su spec. žirklėmis?

Kirpėjos labai saugo savo žirkles...Vienos pažystamos pasiėmiau į rankas pasižiūrėti, tai vos nepuolė atimti, "tik nieko nekirpk" sako. tai tikrai visai kitokios žirklės, lengvutės, aštrios...

vaikui
nevesi gi dvimetės į kirpyklą, nėr dar ką kirpti, tik kirpčiukus
mano mama jas turi nusipirkus
Papildyta:
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 22, 10:30)
Merginos koki purskala naudojat garbanu pataisymui po nakties? ir aisku kuri galima gaut lietuvoj smile.gif

aš nieko, man ant plaukų išlieka priemonė po plovimo....tik sudrėkinu
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 22, 10:30)

Milk shake'o nenuskalaujamą kondicionierių leave in condinionier. Galima ir kitų firmų, svarbu neriebus būtų, kad bealkoholinis ir pan...
Na čia mao kriterijai. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 22, 10:40)
vaikui
nevesi gi dvimetės į kirpyklą, nėr dar ką kirpti, tik kirpčiukus
mano mama jas turi nusipirkus

Tai aišku, kad nevedžiosi į kirpyklas. Kiek ten vaikui reikia pakirpti... ax.gif
Atsakyti