QUOTE(neramuole @ 2009 07 01, 14:06)
sveikutes, pagaliau galiu ir as prisesti prie pc ilgeliau, preita savaite tiek darbu supuole

mazyle susirgo, pati irgi vos vos laikaus, dar pas dantiste abu kinderius turejau nuvest, sukaus kaip vovere rate
klauset del 4 metu tarpo su rezus minus grupe, man taip issaiskino Kaune, kad per 4 metus atsistato antikuniai , todel rekomenduoja su rezus minus grupe daryt 4 metu tarpa tarp vaikuciu

aisku tai buna ne visoms, nuo ko tai priklauso man nepaaiskino

kaip bebutu visoms linkiu sveiku mazyliu, o dabar truputi i tema, dykumos saule kokia aliejine kauke naudoji? perki cia ar siunties? gal galima butu nuotraukyte pamatyt

as pradejau naudot milk seiko kapsules bet jos tiesina plaukus, nebeina garbaneliu tokiu dailiu suspaudyt

rusiukes rekomenduota skysti irgi naudoju, man jis laaabai patinka

noreciau koki aliejiuka plauku galiukams nusipirkti, bet niekais neissirenku

gal galit ka rekomenduot? aciu
aa aijsq , tada dekui uz info .
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 01, 17:23)
Pasiguosiu jums merginos. Nuejau i vaistine ampuliu nuo slinkimo nusipirkti, tai darbuotoja sake kad mano plaukai neturi sveikos isvaizdos, labai nusiure ir nepanasu kad sveiki.

Sedziu dabar visa liudna , apziurineju plaukus, nu bet tikrai nematau kad butu labai nusiure ar dar kas jiems labai blogai. Ir atrodo blizgesio tie mano plaukai turi, nesuprantu
Sutepiau siandien plaukus Trevor Sorbie Curl cream, keistas jis man toks pasirode. Buvau nusipirkus ir uzmirsus

Gal kuri naudojat sia priemone? Man tai jis sudaro toki ispudi, kai ant veido labai daug kremo sutepi ir jis nesusigeria, tai va kazkas panasaus ir su plaukais, nelieka tokio smagumo pojucio. Ant etiketes tai parasyta kad reikia "Dideli kiekio kremo paskirstykite delnuose ir tolygiai itrinkite i plaukus". Nu nedaug as jo tepiau, gal del to...
tai tikrai norejo kazka ipirsti, arba tiesiog nezino kaip atrodo garbanotas plaukas