Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(Monrutė @ 2009 07 01, 13:40)
thumbup.gif ir taigi koks birželis buvo.....lietus ir lietus

Man geria birželio neprimint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Walle @ 2009 07 01, 13:50)
Man geria birželio neprimint lotuliukas.gif

unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes. Na ir as prie jusu prisidesiu ax.gif Netycia visai radau sita temuke. Kas sake apie zele, kad nenaudoti, tai visiska teisybe. Nieko gero ji neduoda tik isdziovina plaukus. Bent jau as tai deduosi putu kartu su vasku (yra tokios putos), kartais deduosi garbanu krema specialu, o kita diena papurskiu garbanu gaivikliu. Vat taip va.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 30, 15:20)
nusišviesinau sruogeles, tsakant plaukus sugalvojau pagadint, kas antrą dieną dedu aliejus kaukes, nes labai nudegino, buvo žiauru ir žiūrėt kas liko iš plaukų, bet po truputėlį plaukas panašėja į plauką, o ne kažkokias pakulas  doh.gif 

pazystamas jausmas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 01, 12:38)
Sveika 4u.gif as jau seniai cia su kava turpiu ir laukiu jusu ax.gif as dar lauke nebuvau bet jei taip kaip vakar tai siaubas doh.gif

as nuo ryto darbe kaip sulauzyta - vakar buvom jurmalos akvaparke smile.gif kazko geriau tikejausi unsure.gif
Atsakyti
sveikutes, pagaliau galiu ir as prisesti prie pc ilgeliau, preita savaite tiek darbu supuole doh.gif mazyle susirgo, pati irgi vos vos laikaus, dar pas dantiste abu kinderius turejau nuvest, sukaus kaip vovere rate ax.gif
klauset del 4 metu tarpo su rezus minus grupe, man taip issaiskino Kaune, kad per 4 metus atsistato antikuniai , todel rekomenduoja su rezus minus grupe daryt 4 metu tarpa tarp vaikuciu unsure.gif aisku tai buna ne visoms, nuo ko tai priklauso man nepaaiskino schmoll.gif kaip bebutu visoms linkiu sveiku mazyliu, o dabar truputi i tema, dykumos saule kokia aliejine kauke naudoji? perki cia ar siunties? gal galima butu nuotraukyte pamatyt ax.gif as pradejau naudot milk seiko kapsules bet jos tiesina plaukus, nebeina garbaneliu tokiu dailiu suspaudyt unsure.gif rusiukes rekomenduota skysti irgi naudoju, man jis laaabai patinka thumbup.gif noreciau koki aliejiuka plauku galiukams nusipirkti, bet niekais neissirenku doh.gif gal galit ka rekomenduot? aciu 4u.gif
Atsakyti
Pasiguosiu jums merginos. Nuejau i vaistine ampuliu nuo slinkimo nusipirkti, tai darbuotoja sake kad mano plaukai neturi sveikos isvaizdos, labai nusiure ir nepanasu kad sveiki. verysad.gif Sedziu dabar visa liudna , apziurineju plaukus, nu bet tikrai nematau kad butu labai nusiure ar dar kas jiems labai blogai. Ir atrodo blizgesio tie mano plaukai turi, nesuprantu unsure.gif
Sutepiau siandien plaukus Trevor Sorbie Curl cream, keistas jis man toks pasirode. Buvau nusipirkus ir uzmirsus smile.gif Gal kuri naudojat sia priemone? Man tai jis sudaro toki ispudi, kai ant veido labai daug kremo sutepi ir jis nesusigeria, tai va kazkas panasaus ir su plaukais, nelieka tokio smagumo pojucio. Ant etiketes tai parasyta kad reikia "Dideli kiekio kremo paskirstykite delnuose ir tolygiai itrinkite i plaukus". Nu nedaug as jo tepiau, gal del to...
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 01, 18:23)
Pasiguosiu jums merginos. Nuejau i vaistine ampuliu nuo slinkimo nusipirkti, tai darbuotoja sake kad mano plaukai neturi sveikos isvaizdos, labai nusiure ir nepanasu kad sveiki.  verysad.gif Sedziu dabar visa liudna , apziurineju plaukus, nu bet tikrai nematau kad butu labai nusiure ar dar kas jiems labai blogai. Ir atrodo blizgesio tie mano plaukai turi, nesuprantu  unsure.gif
Sutepiau siandien plaukus Trevor Sorbie Curl cream, keistas jis man toks pasirode. Buvau nusipirkus ir uzmirsus  smile.gif Gal kuri naudojat sia priemone? Man tai jis sudaro toki ispudi, kai ant veido labai daug kremo sutepi ir jis nesusigeria, tai va kazkas panasaus ir su plaukais, nelieka tokio smagumo pojucio. Ant etiketes tai parasyta kad reikia "Dideli kiekio kremo paskirstykite delnuose ir tolygiai itrinkite i plaukus". Nu nedaug as jo tepiau, gal del to...

Kazkodel man pasirode, kad ant etiketes buvo klaida unsure.gif turetu buti 'nedideli kieki kremo', nes dazniausiai taip parasyta buna ax.gif
gal vaistininke koki produkta norejo ipirsti ir todel sake, kad plaukai nusiure atrodo irnesakyk.gif
Atsakyti
blink.gif
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 01, 18:43)
Kazkodel man pasirode, kad ant etiketes buvo klaida  unsure.gif  turetu buti 'nedideli kieki kremo', nes dazniausiai taip parasyta buna  ax.gif
gal vaistininke koki produkta norejo ipirsti ir todel sake, kad plaukai nusiure atrodo  irnesakyk.gif

tai as irgi dabar taip pradedu galvot, nes ji vedziojo mane po visa vaistine ir visas is eiles priemones plaukams rode. Nu tokia paskaita isklausiau blink.gif ir taip viskas susipainiojo doh.gif Tikriausiai jei buciau daugiau ko prisipirkus, tai jau nebeatsiminciau kaip naudoti po tokio kiekio informacijos lotuliukas.gif

O su ta priemone plaukams tai man irgi keistai pasirode, juk tikrai visur rekomenduoja nedideli kieki naudoti. O gal cia kad dazniau pirktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 01 liepos 2009 - 18:09
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 01, 19:06)
blink.gif
tai as irgi dabar taip pradedu galvot, nes ji vedziojo mane po visa vaistine ir visas is eiles priemones plaukams rode. Nu tokia paskaita isklausiau  blink.gif ir taip viskas susipainiojo  doh.gif Tikriausiai jei buciau daugiau ko prisipirkus, tai jau nebeatsiminiciau kaip naudoti po tokio kiekio informacijos  lotuliukas.gif

visas is eiles prekes mes pacios galim pasiziureti, jeigu jau kazka pasakojo, galejo konkreciau patarti unsure.gif

tu kitasyk bandyk mazesni kieki deti ir ziurek, kas gausis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 07 01, 15:06)
noreciau koki aliejiuka plauku galiukams nusipirkti, bet niekais neissirenku  doh.gif  gal galit ka rekomenduot? aciu  4u.gif

pati dar gero neradau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 01 liepos 2009 - 18:09
QUOTE(neramuole @ 2009 07 01, 14:06)
sveikutes, pagaliau galiu ir as prisesti prie pc ilgeliau, preita savaite tiek darbu supuole  doh.gif  mazyle susirgo, pati irgi vos vos laikaus, dar pas dantiste abu kinderius turejau nuvest, sukaus kaip vovere rate  ax.gif
klauset del 4 metu tarpo su rezus minus grupe, man taip issaiskino Kaune, kad per 4 metus atsistato antikuniai , todel rekomenduoja su rezus minus grupe daryt 4 metu tarpa tarp vaikuciu  unsure.gif aisku tai buna ne visoms, nuo ko tai priklauso man nepaaiskino  schmoll.gif kaip bebutu visoms linkiu sveiku mazyliu, o dabar truputi i tema, dykumos saule kokia aliejine kauke naudoji? perki cia ar siunties? gal galima butu nuotraukyte pamatyt  ax.gif  as pradejau naudot milk seiko kapsules bet jos tiesina plaukus, nebeina garbaneliu tokiu dailiu suspaudyt  unsure.gif rusiukes rekomenduota skysti irgi naudoju, man jis laaabai patinka  thumbup.gif noreciau koki aliejiuka plauku galiukams nusipirkti, bet niekais neissirenku  doh.gif  gal galit ka rekomenduot? aciu  4u.gif

aa aijsq , tada dekui uz info . 4u.gif
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 01, 17:23)
Pasiguosiu jums merginos. Nuejau i vaistine ampuliu nuo slinkimo nusipirkti, tai darbuotoja sake kad mano plaukai neturi sveikos isvaizdos, labai nusiure ir nepanasu kad sveiki.  verysad.gif Sedziu dabar visa liudna , apziurineju plaukus, nu bet tikrai nematau kad butu labai nusiure ar dar kas jiems labai blogai. Ir atrodo blizgesio tie mano plaukai turi, nesuprantu  unsure.gif
Sutepiau siandien plaukus Trevor Sorbie Curl cream, keistas jis man toks pasirode. Buvau nusipirkus ir uzmirsus  smile.gif Gal kuri naudojat sia priemone? Man tai jis sudaro toki ispudi, kai ant veido labai daug kremo sutepi ir jis nesusigeria, tai va kazkas panasaus ir su plaukais, nelieka tokio smagumo pojucio. Ant etiketes tai parasyta kad reikia "Dideli kiekio kremo paskirstykite delnuose ir tolygiai itrinkite i plaukus". Nu nedaug as jo tepiau, gal del to...

tai tikrai norejo kazka ipirsti, arba tiesiog nezino kaip atrodo garbanotas plaukas
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 01, 16:23)

Turejau karta ir as ta Trevora, teko kelioneje pirkti nes baigiau atsargas, tai man irgi laabai keistas pasirode blink.gif toks kaip vaskinis, nesigeria visai, bet ir plauku neapsunkina g.gif antra karta nepirkau schmoll.gif

As dar su savo sculptingais - tai cia skaitosi kaip plauku zele?? g.gif unsure.gif
Atsakyti
lab ryt,
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 01, 18:23)

o tai ji tipo nusimano doh.gif
o kada pas kirpėją buvai?

man va vėl pradėjo slinkti plaukai doh.gif
Atsakyti