įkėliau foto, tik pusiau šlapi plaukai dar
įkėliau foto, tik pusiau šlapi plaukai dar
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 07 03, 14:14)
Nu labai grazu
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 02, 23:06)
Tresame kiek girdejau visiskas ****
nezinau kaip butent sitas garbanotiems bet apskritai kiek klausiau tai visi sake 
aaa.. hmm. as turejau balzama su sampunu kazkada tai tiko.. man . hmm. tai ka pirkti .?!
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 03, 21:24)
aaa.. hmm. as turejau balzama su sampunu kazkada tai tiko.. man . hmm. tai ka pirkti .?! 
Jei tau tiko, pirk Tresamme
Sveikos
nebeturiu visai laiko kada parasyti cia.daziau dar syki sruogom per visa ilgi,tai beveik jau ir blondine tapau
plaukai gal kiek ir pasausejo,bet pas mane ir tamsus nebuvo,kad butu nesausi.dar tiek laiko abejojau del dazymo,galejau senai nusidazyt,daug geriau pati jauciuosi
QUOTE(wenita @ 2009 07 04, 08:16)
Sveikos
nebeturiu visai laiko kada parasyti cia.daziau dar syki sruogom per visa ilgi,tai beveik jau ir blondine tapau
plaukai gal kiek ir pasausejo,bet pas mane ir tamsus nebuvo,kad butu nesausi.dar tiek laiko abejojau del dazymo,galejau senai nusidazyt,daug geriau pati jauciuosi 
Tai žinoma kad be reikalo abejojai, jei pati geriau dabar jautiesi
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 04, 09:40)
Tai žinoma kad be reikalo abejojai, jei pati geriau dabar jautiesi
O gal jau ir apžiūrėti naująją spalvą albumėly galima? 
kad vakar tik nusidaziau,o snd atsikelus surisau i kuoda,tai kai isleisiu nebus jau tokio vaizdo,tai vat kai issiplausiu galva ir bus kam nufotkinti butinai imesiu
Sveikos Garbaneles!!! Oj kokia cia pas jus faina temele ir idomus pasnekesiai!
Ir as esu naturali garbane!!!
Gal galeciau i Jusu kompanija ateiti
P.S. As dar beveik naujoke, tad biskuti teks papluseti, kol issiaiskinsiu kaip nuotraukytes ideti
Tai ar galiu i Jusu buri?
P.S. As dar beveik naujoke, tad biskuti teks papluseti, kol issiaiskinsiu kaip nuotraukytes ideti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 04, 08:40)
nepamenu ar esi jau albume,jei ne,tai reikia Chardonay nusiųst nuotrauką savo garbanų ir gausi prisijungimo duomenis
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 04, 13:15)
sveika prisijungus
dėl albumėlio galioja tas pats
o aš vakar is prezentacijos vienetą gavau
QUOTE(magistrante @ 2009 07 04, 17:13)
nepamenu ar esi jau albume,jei ne,tai reikia Chardonay nusiųst nuotrauką savo garbanų ir gausi prisijungimo duomenis
jos email rasi pirmam temos puslapį
sveika prisijungus
čia Vokietijoj geriausias toks pažymys 
sveika prisijungus
Aciu uz info
Sveikinu uz vieneta
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 04, 15:23)
čia buvo kaip ir egzaminas,tema labai plati,bet principe buvo apie saugumo priemones,kurių reikia laikytis atliekant tyrimus vietose,kur anksčiau stovėjo fabrikai ir kitokie negeri dalykai
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 04, 14:15)
Sveikos Garbaneles!!! Oj kokia cia pas jus faina temele ir idomus pasnekesiai!
Tai žinoma prašom jungtis
magistrante SVEIKINU