Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 05, 15:19)
rusiuke,isimylejau tavo garbanas  wub.gif  Noriu lygiai tokiu paciu,ka daryt? unsure.gif
man patinka kad jos ne kaip spirales,ne kaip pudelio, o tokios atskiros sruogos pasibangavusios...Princese wub.gif

vajei net susigėdau blush2.gif
toks jau tas mano garbanotumas matyt...
o ką darau tai rašiau pora postų aukščiau: džiovinu užvertusi galvą, prieš tai sutepusi formavimo priemone...ir nešukuoju iki kito plovimo...
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 05, 16:29)
labukas ,  4u.gif

o kas kiek laiko kerpi galiukus ..?

es as ir kuri laika maiau, kad mano iri negali uzaugti ilgi, ir mama taip sake, bet dbr as matau kad tikrai jie auga , nsn tik pradejau juos rimtai auginti, o ne atseit auginu, bet i kirpykla eidavau kas 3 men . doh.gif

Labuks Kristut smile.gif
Na, tiesa sakant paskutinius metus plauku galiukus kirpau gal tik tris kartus ir tai sakiau milimetra ne daugiau smile.gif, nes mano kirpeja taip patare, sako vistiek tau naudos nera. Anksciau, kas menesi, kas du kazkur kirpdavau ir vis tiek nieko. Kaip gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif .... butu taip grazu, jei buciau ilgesnem kasom, nes dabar tie mano palaidi plaukiukai kaip su liutuko galva atrodau smile.gif ... jau imeciau nuotraukytes Chardonay i pasta 4u.gif , greit mane pamatysit 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Seip kazka girdejau apie karsta kirpima, atseit plaukuciai greiciau auga. Ar bandet kuri???
Papildyta:
O as plauku ir nesukuoju smile.gif , na kartasi, dregnus plaukus, tokiom retom sukom perbraukiu, kaip su grebliuku smile.gif , nes jei sukuociau buciau kaip Pugaciova biggrin.gif ...

O kad nestovetu kaip stagarai, tai paskutinis mano bandymas toks: issiplaunu plaukus, dedu kauke ar balzama (na cia savaime aisku, kiekvienai 4u.gif ) ir po to nusausinus ranksluosciu apipurskiu purskiamu kondicionieriumi, sugniauzau rankomis ir viskas! palieku dziuti patiems, be jokio feno. Niekad nenaudoju feno, nes tada jie man gaunas kaip kaltunas, nei garbanoti, nei tiesus, o kaip gavus elektros biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kai plaukai visiskai isdziuna, nepagailiu aliejuko plauku galiukams, kuriuo perbraukiu ne tik galiukus, o visus plaukucius smile.gif tada jie biski igauna vaizdelio, kad ner tokie sausi smile.gif
Atsakyti
Bekit albumelio ziuret bigsmile.gif jau garbanes koks grozis wub.gif ir plaukuciai thumbup.gif
Atsakyti
O
rusiukes ir ObeluLauros garbanos kokios gražios wub.gif

Kad man taip... wub.gif
Atsakyti
rupūs miltai,stambi košė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif

ObeluLaura,kad ir trumpi plaukai,bet kokie gražūs wub.gif
rusiuke,tavo irgi nerealūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 07 05, 14:48)
rupūs miltai,stambi košė bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

ObeluLaura,kad ir trumpi plaukai,bet kokie gražūs  wub.gif
rusiuke,tavo irgi nerealūs  wub.gif

Ir tu idek savo foto daugiau bigsmile.gif laukiam nesulaukiam mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Oho smile.gif net susigedau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciu Jums garbaniukes smile.gif
Na, nera labai prastai, bet.... oj kaip man truksta ilgio, kad butu jie isties grazus! Dabar kaip salma uzsidejus doh.gif
Bet kokie Jusu plaukuciai!!!!!! ohoooo!!!!! Ka valgot, kad tokie ilgi!!!! Kokie grazus ir as noriuu ax.gif

Seip labai jau noreciau kazka juose keisti, bet kai to ilgio nera....kazka reiktu, kad jie graziau kristu... ka manot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 05, 14:59)
Seip labai jau noreciau kazka juose keisti, bet kai to ilgio nera....kazka reiktu, kad jie graziau kristu... ka manot?  blush2.gif

As tavo vietoj nieko nekeisciau schmoll.gif nebent gali bandyt pasiaugint ilgesnius, bet ir toks ilgis tau labai tinka bigsmile.gif graziam zmogui viskas tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 05, 15:51)
Ir tu idek savo foto daugiau bigsmile.gif laukiam nesulaukiam mirksiukas.gif  4u.gif

tai kad aš neturiu tų nuotraukų.. dažniausiai susirišus vaikštau... nes kaip jau sakiau,nepatogu kitaip dviračiu važiuojant..

aš šiandien pikta ant viso pasaulio.... doh.gif niekaip neina sukurpt prezentacijos..nes nežinau ką joje rašyt.. doh.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 05, 17:04)
As tavo vietoj nieko nekeisciau schmoll.gif nebent gali bandyt pasiaugint ilgesnius, bet ir toks ilgis tau labai tinka bigsmile.gif graziam zmogui viskas tinka wub.gif

Teisybė, bet kiek žinau tai priauginti greit nušiursta.... g.gif

O aš valgau daug mėsos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 05, 18:04)

Vaje 4u.gif 4u.gif 4u.gif sedziu issisiepus smile.gif ir raudonais zandais blush2.gif ...
Aciu uz komplimentus, ne nemaniau kad taip bus doh.gif wub.gif aciukas....
Na del priauginimo esu mascius ir kirpeja siule, bet biski bijau..jei jau su savais garbanotais kaltuniukai gaunas, tai bijau, kaip butu su priaugintais!!!!
O kaip jums auga??? Chardonay tavo kokie ilgi plaukuciai, russiukes irgi, kokie grazus!!!! As irgi tokiu noriu, bet savo verysad.gif , ne priaugintu!!!
Papildyta:
QUOTE(Walle @ 2009 07 05, 18:29)
Teisybė, bet kiek žinau  tai priauginti greit nušiursta.... g.gif

O aš  valgau daug mėsos thumbup.gif

lotuliukas.gif geras! daug mesos sakai bigsmile.gif !!!
As tai irgi to bijau, nes kiek girdejau, kad gerai pasiursta savi, o dar bijau, jei einant gatve nukristu blush2.gif , nu gal taip nebuna, bet baime ima.
O gal kas turit garbanes piaugintus plaukucius??? Gal realybe kitokia, nei isivaizduoju?
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 05, 17:34)
Vaje  4u.gif  4u.gif  4u.gif  sedziu issisiepus  smile.gif  ir raudonais zandais blush2.gif ...
Aciu uz komplimentus, ne nemaniau kad taip bus  doh.gif  wub.gif  aciukas....
Na del priauginimo esu mascius ir kirpeja siule, bet biski bijau..jei jau su savais garbanotais kaltuniukai gaunas, tai bijau, kaip butu su priaugintais!!!!
O kaip jums auga??? Chardonay tavo kokie ilgi plaukuciai, russiukes irgi, kokie grazus!!!! As irgi tokiu noriu, bet savo  verysad.gif , ne priaugintu!!!
Papildyta:
lotuliukas.gif  geras! daug mesos sakai  bigsmile.gif !!!
As tai irgi to bijau, nes kiek girdejau, kad gerai pasiursta savi, o dar bijau, jei einant gatve nukristu  blush2.gif , nu gal taip nebuna, bet baime ima.
O gal kas turit garbanes piaugintus plaukucius??? Gal realybe kitokia, nei isivaizduoju?

Valgyk daug Vitamino C, bei dar kažkokio man atrodo g.gif Tad adaug mėsos valgyk...
Papildyta:
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 05, 17:34)
Vaje  4u.gif  4u.gif  4u.gif  sedziu issisiepus  smile.gif  ir raudonais zandais blush2.gif ...
Aciu uz komplimentus, ne nemaniau kad taip bus  doh.gif  wub.gif  aciukas....
O kaip jums auga??? Chardonay tavo kokie ilgi plaukuciai, russiukes irgi, kokie grazus!!!! As irgi tokiu noriu, bet savo  verysad.gif , ne priaugintu!!!
Papildyta:
lotuliukas.gif  geras! daug mesos sakai  bigsmile.gif !!!
As tai irgi to bijau, nes kiek girdejau, kad gerai pasiursta savi, o dar bijau, jei einant gatve nukristu  blush2.gif , nu gal taip nebuna, bet baime ima.

Dar skaičiau knygoje akd uogas valgant išsiskiria vitaminas padedantis augti plaukams..
nebijok, tirkai nenukris, juos priaugina tikroviškai, ir atrodo gražiai, tik nušiursta po kurio laiko atrodo
Atsakyti