QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 05, 16:29)
labukas ,
o kas kiek laiko kerpi galiukus ..?
es as ir kuri laika maiau, kad mano iri negali uzaugti ilgi, ir mama taip sake, bet dbr as matau kad tikrai jie auga , nsn tik pradejau juos rimtai auginti, o ne atseit auginu, bet i kirpykla eidavau kas 3 men .
Labuks Kristut
Na, tiesa sakant paskutinius metus plauku galiukus kirpau gal tik tris kartus ir tai sakiau milimetra ne daugiau

, nes mano kirpeja taip patare, sako vistiek tau naudos nera. Anksciau, kas menesi, kas du kazkur kirpdavau ir vis tiek nieko. Kaip gaila

.... butu taip grazu, jei buciau ilgesnem kasom, nes dabar tie mano palaidi plaukiukai kaip su liutuko galva atrodau

... jau imeciau nuotraukytes Chardonay i pasta

, greit mane pamatysit

.
Seip kazka girdejau apie karsta kirpima, atseit plaukuciai greiciau auga. Ar bandet kuri???
Papildyta:
O as plauku ir nesukuoju

, na kartasi, dregnus plaukus, tokiom retom sukom perbraukiu, kaip su grebliuku

, nes jei sukuociau buciau kaip Pugaciova

...
O kad nestovetu kaip stagarai, tai paskutinis mano bandymas toks: issiplaunu plaukus, dedu kauke ar balzama (na cia savaime aisku, kiekvienai

) ir po to nusausinus ranksluosciu apipurskiu purskiamu kondicionieriumi, sugniauzau rankomis ir viskas! palieku dziuti patiems, be jokio feno. Niekad nenaudoju feno, nes tada jie man gaunas kaip kaltunas, nei garbanoti, nei tiesus, o kaip gavus elektros
Kai plaukai visiskai isdziuna, nepagailiu aliejuko plauku galiukams, kuriuo perbraukiu ne tik galiukus, o visus plaukucius

tada jie biski igauna vaizdelio, kad ner tokie sausi