Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 05, 21:26)
Rimtai????  unsure.gif
Ir as issibarscius po pasauly  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Cia gal tukstantmecio proga ne?  verysad.gif ....

aha , kurioje ..? ax.gif man ir idomu..
Atsakyti
Mes Sank Petrburge siuo metu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet jau si menesi grysim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif valioooo thumbup.gif
Atsakyti
O kaip as galiu paziuret ? smile.gif Jusu nuotraukytes ? tongue.gif as kai turesiu fotika.. susitvarkysiu..ir as jums parodysiu smile.gif tongue.gif kaip as su jom atrodau tongue.gif smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 05, 17:42)
Turiu drauge kirpeja, jos plaukai kokie grazus nai nai, tai ji kaip sako viskas per vitaminus Pefectil! As irgi geriau juos kuri laika, bet jokio efekyo nepastebejau! O jus kaip? Gal irgi geriat? Nes jau plauku ilgumai pasakiski!!!!  thumbup.gif

Perfectili ir as geriau, nepykino bet tik nagai susitprejo kuriam laikui unsure.gif ir dar veida bert pradejo blink.gif

QUOTE(magistrante @ 2009 07 05, 19:09)
čia tokia akcija,kad visam pasauly išsibarstę lietuviai vienu metu gieda himną ir bus rodoma per tv3,tiksliau jau rodo manau  4u.gif

Geras, net nezinojau lotuliukas.gif

QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 06, 09:20)
O kaip as galiu paziuret ? smile.gif Jusu nuotraukytes ? tongue.gif as kai turesiu fotika.. susitvarkysiu..ir as jums parodysiu smile.gif tongue.gif kaip as su jom atrodau tongue.gif smile.gif blush2.gif

Sveika 4u.gif albumelio duomenis galima gaut tik atsiuntus savo nuotraukyte. paieskok kokiu senesniu jei dabar fotiko neturi mirksiukas.gif
Atsakyti

Tiesa - siandien gavau Urban Tribe geliuka clap.gif ne visai toks kaip rusiukes - no limits vadinasi. bet parasyta kad irgi curl former bigsmile.gif laaaaabai kvepia wub.gif skystas, nelimpantis, zodziu bus matyt kai issiplausiu plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 06, 13:56)
Tiesa - siandien gavau Urban Tribe geliuka clap.gif ne visai toks kaip rusiukes - no limits vadinasi. bet parasyta kad irgi curl former bigsmile.gif laaaaabai kvepia wub.gif skystas, nelimpantis, zodziu bus matyt kai issiplausiu plaukus biggrin.gif

aha ne toks. parašyk kaip šitas. Jei nepatiks, tai ir helix nenorėsi bandyti... blush2.gif o helix tai man lb geras...
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 07 06, 13:47)
aha ne toks. parašyk kaip šitas. Jei nepatiks, tai ir helix nenorėsi bandyti... blush2.gif o helix tai man lb geras...

Manau kad patiks, nes visai nelipnus kaip geliai buna schmoll.gif labai lengvas toks thumbup.gif ziuresim kaip bus issiplovus. sitas irgi garbanu formavimui, jei tiks tai jau kito neieskosiu
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 06, 12:56)

aa tai parasyk tada kaip jis,. niu as niekaip neissirenku doh.gif doh.gif doh.gif nieko tam bootse nera , o kur kitur ieskot nzn .

tik sian sita netycia atradau ir pasiemiau .. umberto gianini naturals curls styling spray,
cia skirtas garbanems , pataisyti plaukus ant kitos dienos .
paziuresim , kaip cia jis ,. ka taiso .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 07, 00:17)
aa tai parasyk tada kaip jis,. niu as niekaip neissirenku  doh.gif  doh.gif  doh.gif nieko tam bootse nera , o kur kitur ieskot nzn .

tik sian sita netycia atradau ir pasiemiau .. umberto gianini  naturals curls styling spray,

Soriukas, bet kur jus cia perkates? Kas tas bootsas? 4u.gif

O as viena pastebejima turiu, Loreal sapmunas, kauke, balzamas mano plaukus nu tiek issausino, toks nemalonus jausmas po plovimo su ta kosmetika, kad vaje vaje blush2.gif ...
Kaip jums? Gal kuriai nors tas pats? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 06, 22:32)
Soriukas, bet kur jus cia perkates? Kas tas bootsas?  4u.gif

O as viena pastebejima turiu, Loreal sapmunas, kauke, balzamas mano plaukus nu tiek issausino, toks nemalonus jausmas po plovimo su ta kosmetika, kad vaje vaje  blush2.gif  ...
Kaip jums? Gal kuriai nors tas pats?  unsure.gif

cia vaistine skaitosi , uk airijoje yra , kur dar nzn , panasei kaip lt eurovaistine , kur sampunu , kaukiu kosmetikos visko yra . tai ten visi ir perka daugiausia ..

loreal as nenaudoju, nepatinka , nzn loreal isvis nieko neperku, netraukia manes ant tos firmos..
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 06, 21:17)
tik sian sita netycia atradau ir pasiemiau .. umberto gianini  naturals curls styling spray,

Gal toks:
user posted image
man jis nelabai patiko - labai smirda plauku laku (tokia chemija), sulipina. bet cia gal tik man 4u.gif turiu umberto zele nusipirkus, maza tubele (travel size), tai rankinuke nesiojuosi jei reik kada sukuosena greit patvarkyt - pries darba arba siaip jei ta diena vejuota buna ir pan. biggrin.gif visai nebloga bigsmile.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 06, 21:55)
loreal as nenaudoju, nepatinka , nzn loreal isvis nieko neperku, netraukia manes ant tos firmos..

As LT tik L'Oreali naudojau nes man buvo normaliausias is esamo pasirinkimo (neskaitant visu tu saloniniu priemoniu). UK daugiau visko yra, vis isbandineju ka nors nauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 06, 23:32)
O as viena pastebejima turiu, Loreal sapmunas, kauke, balzamas mano plaukus nu tiek issausino, toks nemalonus jausmas po plovimo su ta kosmetika, kad vaje vaje  blush2.gif  ...
Kaip jums? Gal kuriai nors tas pats?  unsure.gif

Esu naudojus Loreal priemones(dažniausiai Elvital), man tikrai nesausino, va Garnier tai apskritai nieko negaliu naudoti - plaukai kaip stagarai pasisišiaušia, veidas nupleiskanoja. doh.gif Žodžiu, mano kūnui šita linija tikras košmaras

Kaip ilgai jūs merginos nemiegat blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 07 liepos 2009 - 07:07