Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 06, 13:35)
Sveika 4u.gif albumelio duomenis galima gaut tik atsiuntus savo nuotraukyte. paieskok kokiu senesniu jei dabar fotiko neturi mirksiukas.gif

Teks tada laukt fotiko sad.gif nes tikrai neturiu...viena turiu...bet ji lb sena.. ir garbanas as ten su bangutuvu dailinau... blush2.gif
Atsakyti
sveikos, sveikos, garbanėlės,
kaip ilgasis savaitgalis, nors gal ne visoms ilgasis g.gif
me prabuvom kernavėj, vėjas ir lietus visai iškedeno, pravėdino tiek garbanėles, tiek smegenėles....
poilsis yra jėga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 06, 23:17)
aa tai parasyk tada kaip jis,. niu as niekaip neissirenku  doh.gif  doh.gif  doh.gif nieko tam bootse nera , o kur kitur ieskot nzn .

tik sian sita netycia atradau ir pasiemiau .. umberto gianini  naturals curls styling spray,
cia skirtas garbanems , pataisyti plaukus ant kitos dienos .
paziuresim , kaip cia jis ,. ka taiso .smile.gif

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 07, 03:05)
Gal toks:
user posted image
man jis nelabai patiko - labai smirda plauku laku (tokia chemija), sulipina. bet cia gal tik man 4u.gif turiu umberto zele nusipirkus, maza tubele (travel size), tai rankinuke nesiojuosi jei reik kada sukuosena greit patvarkyt - pries darba arba siaip jei ta diena vejuota buna ir pan. biggrin.gif visai nebloga bigsmile.gif
As LT tik L'Oreali naudojau nes man buvo normaliausias is esamo pasirinkimo (neskaitant visu tu saloniniu priemoniu). UK daugiau visko yra, vis isbandineju ka nors nauja biggrin.gif

Jei tas kur paveikslėly, tai turiu, nieko jis netaiso. vandenėlis geriau pataiso...
Atsakyti
mergaites prasau patarimo, noriu imest foto kaip mano plaukuciai dabar atrodo bet nemoku blush2.gif gal galetu kuri padet? aciu, beja kad nebutu visai ne i tema nusipirkau lorial nenuplaunama kondicionieriu tai man ber kvapo nieko gero neduoda, garbaneliu neina formuot, bandziau naudot kaip palaikomaja priemone diena purkstis irgi nei sis nei tas, gliskur geresnis bent jau man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 07 liepos 2009 - 10:42
sveikos,kas naujo?neturiu laiko perskaityti visko, gryzom trumpam is sodo,kaip plaukuciai gyvuoja?as su dilgelem plaunu gal pades
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 07, 09:04)
Esu naudojus Loreal priemones(dažniausiai Elvital), man tikrai nesausino, va Garnier tai apskritai nieko negaliu naudoti - plaukai kaip stagarai pasisišiaušia, veidas nupleiskanoja.  doh.gif Žodžiu, mano kūnui šita linija tikras košmaras

Kaip ilgai jūs merginos nemiegat  blink.gif

Sveikos garbanytes!
Man Loreal irgi nelipma, kazkaip jokia jo produkcija nei dekoratyvine, nei plauku....Nu dekoratyvines senai nepirkau is tos linijos, o plaukams vat praeita menesi sugalvojau nusipirkti - tai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif dar dabar kazkos nesmagumas jaucias.

O zinot ka!! Kazkur paskaiciau, kad labai ir labai gerai miegoti ant silkines pagalves... smile.gif , tada ir veido odai gerai, bet ir svarbiausia musu temai - plaukiukai per nakti nesusivelia, ir sukuosena yra ryte atseit tokia vos ne kaip isvakaro buvo!!!
Tai sakau vyrui savo, nu brangusis man reikia silko patalu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal kas miegat jau ant tokiu???
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 07, 10:39)
Tai sakau vyrui savo, nu brangusis man reikia silko patalu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Ne, bet jau seniai seile varvinu parduotuvej ax.gif naturalaus silko pataliukai oho kiek kainuoja, o dirbtinio pirkt nebutu prasmes g.gif reiks uzsisakyt gimtadienio proga is MB rolleyes.gif

Plepses, jau vel tuoj tema baigsim bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Chardonnay*: 07 liepos 2009 - 12:57
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 07, 14:41)
Ne, bet jau seniai seile varvinu parduotuvej ax.gif naturalaus silko pataliukai oho kiek kainuoja, o dirbtinio pirkt nebutu prasmes g.gif reiks uzsisakyt gimtadienio proga is MB rolleyes.gif

Plepses, jau vel tuoj tema baigsim bigsmile.gif

Aga, reiks uzsisakyti smile.gif , as jau siandien uzsiminiau... 4u.gif
Sake gerai, paziuresim lotuliukas.gif
Atsakyti
jau žiūrinėju, kokį čia šampuną įsigyti plaukų stiprinimui g.gif
gal vel paimti JOICO K-Pak reconstruct g.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 07, 12:39)

O zinot ka!! Kazkur paskaiciau, kad labai ir labai gerai miegoti ant silkines pagalves... smile.gif  , tada ir veido odai gerai, bet ir svarbiausia musu temai - plaukiukai per nakti nesusivelia, ir sukuosena yra ryte atseit tokia vos ne kaip isvakaro buvo!!!
Tai sakau vyrui savo, nu brangusis man reikia silko patalu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

oho kaip įdomiai...O kažin gerai šilkas? g.gif vilna, medvilnė tai sugeria prakaitą, ne taip kašta ir ne per šalta ir pan, o kažin kaip su šilku?
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 07 07, 17:23)
oho kaip įdomiai...O kažin gerai šilkas? g.gif  vilna, medvilnė tai sugeria prakaitą, ne taip kašta ir ne per šalta ir pan, o kažin kaip su šilku?

as turiu silkine patalyne, man ji nelabai, ziema salta vasara per karsta, prakaituoji labiau, zodziu pinigeliai veltui isleisti verysad.gif nors vaizdas uhhh, bet patogumo jokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 07 07, 18:23)
oho kaip įdomiai...O kažin gerai šilkas? g.gif  vilna, medvilnė tai sugeria prakaitą, ne taip kašta ir ne per šalta ir pan, o kažin kaip su šilku?

Niu jo, idomiai ir man...kazka jau seniau buvau girdejus...nu atseit silkas jis slidus ir plaukuciu nesuvelia, jie lengvai ant pagalves slidineja rolleyes.gif
Atsakyti