bet jei sakai, kad neverta, tai gal is tiesu neverta

QUOTE (kasiopeja @ 2004 10 18, 14:45) |
Na, ne visai isvirti, bet truputeli apvirti... bet jei sakai, kad neverta, tai gal is tiesu neverta ![]() |
QUOTE (kasiopeja @ 2004 10 19, 16:40) |
o tau verdant neiskrenta farsas? jei taip, tai kokio dydzio makaronai turi buti? gali man, zioplai, net ir centimetrais surasyti ![]() |
QUOTE (kasiopeja @ 2004 10 19, 15:40) |
o tau verdant neiskrenta farsas? jei taip, tai kokio dydzio makaronai turi buti? gali man, zioplai, net ir centimetrais surasyti ![]() |
QUOTE (rasute @ 2004 10 20, 10:53) |
tai kad niekada dar neiskrito. taigi i faršą įmušu kiaušinį, tai ir neišbyra. Vandens užpilu tiek, kad apsemtų makaronus ir verdu ant vidutinės ugnies. Ir nereikia pervirti, nes tada tikrai suplyšta ir pasileidžia. O makaronus perku taip vadinamus "kaneloni", net nezinau kiek ten tų centimetrų. O kartais perku tokias dideles kriaukles. |
QUOTE (Fea @ 2004 10 20, 10:01) |
Ai tai vandens pili tik tiek, kad vos vos apsemtu? Na tada gal ir neisbyra ![]() ![]() Tai gaunasi kaip koldunai, ane? ![]() |
QUOTE (Melitukas @ 2004 04 05, 14:24) |
IDARYTOS PAPRIKOS Reikes: papriku (as dazniausiai naudoju raudonas, jos ne tokios karcios) grietines pomidoru padazo arba pomidoru cesnako pora skilteliu morku zaliu Farsui: ryziu morku svogunu prieskoniu |